Neler yeni

Tweak Neptune for iPhone

iPhone 8 plus Safe moda atma sorunu çözülmüştür. Cihazda open notifier , moveable9 ve libmoreicon tweaklari varsa kaldırın şimdi denedim ve yağ gibi bana homeGesture dan daha akıcı geldi.

Türkçe yamayı ne zaman kullanabiliriz ?

Tapatalk kullanarak iPhone 8 Plus aracılığıyla gönderildi

@AdemUysal geçmiş olsun. Evet bana da hem daha akıcı hem geçişleri daha seri/yumuşak geldi.
aynen öyle daha geliştirilir umarım home gesture de güzel ama nedense bu daha akıcı geldi özellikle ana ekrandayken kontrol merkezzini indirip kaldırıken ki geçişler birebir aynısı olmuş ama home gesture çok sıkıcı bir animasyon yaratıyor

aynen öyle daha geliştirilir umarım home gesture de güzel ama nedense bu daha akıcı geldi özellikle ana ekrandayken kontrol merkezzini indirip kaldırıken ki geçişler birebir aynısı olmuş ama home gesture çok sıkıcı bir animasyon yaratıyor

Neptune’nin 2 kusuru vardı bilmiyorum düzeldimi!

1- Sağ üst köşeden cc’yi hızlı hızlı çekip bırakınca respring atıyordu böyle olmasındaki bi diğer nedende status bara basılı tutunca resprin atılsınöı seçebeği vardı durum şimdi nedir bilmiyorum!

2- Menü icon’larını bayağa aşağı çekiyordu buda çirkin bi masaüstü görüntüsü sunuyordu onun dışında menü geçişleri güzel onlarda sorun yoktu

Şimdi gayet güzel deneyebilirsiniz

fingertouch, doubletaplock, activator bunların üçüde yüklü ve çok güzel çalıştı tavsiye ederim

Tuşa 2 kez dokununca ekranı aşağı indirme olayı nasıl oluyor bu tweak varken ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar yükledim cihazım dondu bendeki tweak’lerle uyumsuz homegesture i tekrar tek geçiyorum! Buna ilaveten NewGridcher olunca cihaz performansı daha iyi
af79b48e3cb56c5363daea7ac4c8f70a.jpg

Home gestureti bende seviyorummm ama kontrol merkezini kapatırken ki statusbar animasyon takıntısı bozuyor iştahımı neptune yağ gibi neden düzeltmediler hala sizde durum nasıl varmı takılma ?

Home gestureti bende seviyorummm ama kontrol merkezini kapatırken ki statusbar animasyon takıntısı bozuyor iştahımı neptune yağ gibi neden düzeltmediler hala sizde durum nasıl varmı takılma ?

Bende takılma falan yok! iPhone 7
Sizden Cc ile ilgili bi teweak buna sebep oluyor
Bende çift sayfa cc var hemde
3a634d1c19244fcf4e329069201dcfa3.jpg
024c013b544b741aa5afa8d9749de77d.jpg

Cc ile ilgili tweaklerim ise

BetterCC
Fugap
Duo

Hiçbir takılma yok bende Alttaki diğer tweakler altta
6a5c44319852028aff9ee5b53505d913.jpg
36efcdea5afb778c9dc9e19cd6cbab84.jpg

Bende takılma falan yok! iPhone 7
Sizden Cc ile ilgili bi teweak buna sebep oluyor
Bende çift sayfa cc var hemde
3a634d1c19244fcf4e329069201dcfa3.jpg
024c013b544b741aa5afa8d9749de77d.jpg

Cc ile ilgili tweaklerim ise

BetterCC
Fugap
Duo

Hiçbir takılma yok bende Alttaki diğer tweakler altta
6a5c44319852028aff9ee5b53505d913.jpg
36efcdea5afb778c9dc9e19cd6cbab84.jpg

Doğrudur mümkünse bir kısa bir video çekip koyabilirmisiniz ?

1 haftadır kullanıyorum köşe kısımlar normaldi.Bugün fark ettim 4 köşe yuvarladığı için beyazlık var küçük SS alınca belli olmuyor ama çok sinir bozucu10468

Tweak çok güzel fakat ekranı üstten indirdiğimizde gelen el feneri ve kamera iconları pasif durumda çalışmıyor. Onun haricinde güzel

abcf2a84f6493cbd848473f1f0a952d7.jpg

Tek basma ile değil basılı tutarak çalışıyor

Bugün sebepsiz bir şekilde Neptune for iPhone tweakını kapatmazsam safe moddan cikmiyor cihazım ve yükledigimde de safe moda düşüyorum :S

iPhone 8 plus Safe moda atma sorunu çözülmüştür. Cihazda open notifier , moveable9 ve libmoreicon tweaklari varsa kaldırın şimdi denedim ve yağ gibi bana homeGesture dan daha akıcı geldi.

Safe moda atan arkadaşlar bunu okusun

Status Bar için tavsiye edilen "modern" seçeneğini kullanıyorum.
Batarya, sinyal ve wi-fi simgelerini değiştirebilmek mümkün mü?

Neptune 5S’de pili su gibi içiyor. Ve ayrıca kasım kasım kasılıyor. 5S kullananlar Posedion yükleyebilir Packix’den. Daha iyi çalışıyor 5S’te Neptuneye göre. Aynı Neptune gibi İPhone X özellikleri ekliyor cihazınıza.

1.1 güncellemesinden sonra safe moda atıyor. iCleaner ile kapatınca anca cihazım açılıyor..

Arkadaşlar klavye sorununu çözemedim bazı yerlerde emoji simgesi yarım gözüküyor. Varmı çözüm?

Geri