Neler yeni

Tweak Neptune for iPhone

Önceki arkadaşlar yazmış safe moda atıyor diye benimde başıma geldi az önce statusbarınızı özelleştiren tweakler varsa opennotifier vs gibi önce onları kaldırın neptune u kurun ve ve tweakin içerisinden statusbarı orjinal olarak değiştirin sonra diğer tweaklerinizi rahatça kullanabilirsiniz.

Tweak çok güzel fakat ekranı üstten indirdiğimizde gelen el feneri ve kamera iconları pasif durumda çalışmıyor. Onun haricinde güzel

abcf2a84f6493cbd848473f1f0a952d7.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kilit ekranınısizinki gibi yapmak istiyorum saati felan nasıl yapbilirim

güncelledikten sonra ayarlar, saat, mesajlar gibi applea bagli uygulamalara girince üstteki sarj gostergesi vs orijinal haline dönüyordu. belki duzeldir diye respring attım ve loopa girdi. eski surumu kurunca düzeldi. bugun bir daha guncelledim ve sıkıntı yok belki kurarken bir sıkıntı olmustur ama aklinizda bulunsun..

littlexs daha başarılı. bu mesajimdan bir sure sonra respringler yeniden başladı ve sorunun neptune kaynaklı olduğunu anladım. littlexs kullaniyorum uc dort gundur bir sorun yok..

Son düzenleme:
Arkadaşlar tweak sorunsuz çalışıyor az önce yükledim cihaz 6s iOS 12.4 feneer vekameranın çalışabilmesi için 3D touch özelliğini kullanmalısınız yani sert basmalısınız

ios 13 için şu anlık gestures13 kullanmak en mantıklısı. ben neptune’ün güncelleneceğini hiç sanmıyorum. gestures13 en iyi çalışan tweak. littlexs’in ios13 güncellemesi olarak little11 çıktı ama o da henüz tam hazır değil. ekran altındaki fazla boşluğu kaldırma vs henüz çalışmıyor. gestures13 ile little11 geliştiricisi birlikte çalışıyor yani little11 güncellemelerini takip edip hazır hale geldiğinde ona geçebilirsiniz.

ios 13 için şu anlık gestures13 kullanmak en mantıklısı. ben neptune’ün güncelleneceğini hiç sanmıyorum. gestures13 en iyi çalışan tweak. littlexs’in ios13 güncellemesi olarak little11 çıktı ama o da henüz tam hazır değil. ekran altındaki fazla boşluğu kaldırma vs henüz çalışmıyor. gestures13 ile little11 geliştiricisi birlikte çalışıyor yani little11 güncellemelerini takip edip hazır hale geldiğinde ona geçebilirsiniz.
little11 de ne çalışmıyor?

gestures 13 kurdum denetim merkezi falan calıstıda bu uygulamaları acıp kapatmak icin yukarı dogru sürükledigimde kapanmıyor nedeni nedir acaba

Şuan çalışıyor kapatıldığında homebar gözükmüyor
homebar değil de ben bottom inset ayarını görmemişim. onu no bottom inset yapınca düzeldi
[automerge]1575531908[/automerge]
gestures 13 kurdum denetim merkezi falan calıstıda bu uygulamaları acıp kapatmak icin yukarı dogru sürükledigimde kapanmıyor nedeni nedir acaba
bu sorunu yazıyorlar ama çözümünü bilmiyorum ne yazık ki.. little11’i denedin mi?

Homegesture en sorunsuzu şu an için
homegesture ios 13 destekliyormu
[automerge]1575541642[/automerge]
homebar değil de ben bottom inset ayarını görmemişim. onu no bottom inset yapınca düzeldi
[automerge]1575531908[/automerge]

bu sorunu yazıyorlar ama çözümünü bilmiyorum ne yazık ki.. little11’i denedin mi?
little11 de denedim ondada aynı uygulamayı kapatamıyorum asagıdan yukarı sürükledigimde ana ekrana atmıyor

Çok güzel kullanıyorum ben de
[automerge]1576785908[/automerge]
Ama bişey eksik
[automerge]1576785971[/automerge]
Tweak çok güzel fakat ekranı üstten indirdiğimizde gelen el feneri ve kamera iconları pasif durumda çalışmıyor. Onun haricinde güzel

abcf2a84f6493cbd848473f1f0a952d7.jpg

Şu saat ve tarih tweak i nasıl yüklerim ismini verebilir misiniz hocam

Çok güzel kullanıyorum ben de
[automerge]1576785908[/automerge]
Ama bişey eksik
[automerge]1576785971[/automerge]

Şu saat ve tarih tweak i nasıl yüklerim ismini verebilir misiniz hocam

Jellyfish

Geri