Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ignition, tweakbox ve buna benzer 7-8 şirket var...

Bunlar öncelikle imzalanmış ipaları satın yada geçici olarak kiralıyorlar..

Satın aldıklarını kendileri açıp reklam , Host değiştirme , yönlendirme (.tar değişme) yaparak para kazanıyorlar..

Bu ipalar sağlıklı değil ve 365 gün süre hiç bir zaman değil

JB aktivasyon’da çoğu kez takılırsınız , ancak RootFS veya benzer işlemler yaparak Tekrar başka bir İPA yükleyebilirsiniz...

Benim anlamadığım Developer hesabına katılma gücünüz Yoksa neden ReProvision aracını kullanmayıpta böyle mağdur oluyorsunuz...

JailbreakTR
Hocam zaten Ext3nder yüklüydü telefon açılıp kapanınca sertfikalar gitti tabiki jailbreak gitti şimdi ise electrayı hiç bir yerde yükleyemiyorum

Benim elimde bilgisayar yok olsa en temizini yüklerim tabi ama başka çarem yok malesef bilgisayarı olmayan arkadaşlarda olabilir tweakbox vs hala b48 var b49 olan site var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jailbreaks fun dan indirip jailbreak yaptığım cihaz bugün jailbreak olmuyor nasıl tekrar jailbreak yapabilirim?

Ekli dosyalar

• 6779FB60-80B2-4B39-97EF-630167F1C518.jpeg
    6779FB60-80B2-4B39-97EF-630167F1C518.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 16
  • 962C845B-73D8-4647-9067-FAFA0C8AE247.jpeg
    962C845B-73D8-4647-9067-FAFA0C8AE247.jpeg
    48.1 KB · Görüntüleme: 17
Jailbreaks fun dan indirip jailbreak yaptığım cihaz bugün jailbreak olmuyor nasıl tekrar jailbreak yapabilirim?

f81394ff5e977eae3909775f143d0273.jpg

Pwn20wnd retweet yaptı ignitoundan indirerek dener misin

Merhaba,

Cihazım 8 plus 256 gb , 11.4.1 sürümü jb 'li idim, sabah uyku sersemi telefonu güncelleme mesajına evet demiştim ve telefon güncellenmiş ama güncelleme ekranında kalmış, orayı geçerse wfi ağ seçinde kalıyor,DFU moda aldım bir türlü telefon düzelmedi neyi yanlış yapıyorum? konu ile ilgili değerli yardımlarınız rica olunur?

Merhaba ustadlarim repodan liberry indirebiliyordum lakin suanki sitenin reposunda liberty tweaki gözükmüyor yardımcı olur musunuz

Merhaba,

Cihazım 8 plus 256 gb , 11.4.1 sürümü jb 'li idim, sabah uyku sersemi telefonu güncelleme mesajına evet demiştim ve telefon güncellenmiş ama güncelleme ekranında kalmış, orayı geçerse wfi ağ seçinde kalıyor,DFU moda aldım bir türlü telefon düzelmedi neyi yanlış yapıyorum? konu ile ilgili değerli yardımlarınız rica olunur?
Telefonunu itunesa bağla sürümün kaç görünüyor

Arkadaşlar sparkdev me den 2 dolara ücretli üyelik satın aldım. Ücretli tweaklere erişim için member plus olayım dedim. Ödemeyi yaptım patreon ile sparkdev hesaplarını da sanırım bağladım ama. Sparkdev.me sitesinden my davices kısmına girince aşağıdaki uyarı çıkıyor. Varsa bir bilen yardımcı olursa sevinirim.

"You have no registered devices. Please add one from the preference panel of a tweak."
[automerge]1554884962[/automerge]
Arkadaşlar sparkdev me den 2 dolara ücretli üyelik satın aldım. Ücretli tweaklere erişim için member plus olayım dedim. Ödemeyi yaptım patreon ile sparkdev hesaplarını da sanırım bağladım ama. Sparkdev.me sitesinden my davices kısmına girince aşağıdaki uyarı çıkıyor. Varsa bir bilen yardımcı olursa sevinirim.

"You have no registered devices. Please add one from the preference panel of a tweak."

Hallettim ..

Son düzenleme:
Sa arkadaşlar benim bi iki sorum olacak
Cihazım İP6s İOS 11.4.1 Electra ile JB yaptım
Birinci sorum telefonuma indirdiğim MP3 leri flash diske aktarmak istiyorum bilgisayardan JB dosya sistemine erişemiyorum iTools kullanıyorum nasıl bir yol izlerim
İkinci sorumda bilgisayar olmadan telefonuma indirdiğim MP3 leri Nasıl zil sesi yaparım

Herkese iyi formlar

Sa arkadaşlar benim bi iki sorum olacak
Cihazım İP6s İOS 11.4.1 Electra ile JB yaptım
Birinci sorum telefonuma indirdiğim MP3 leri flash diske aktarmak istiyorum bilgisayardan JB dosya sistemine erişemiyorum iTools kullanıyorum nasıl bir yol izlerim
İkinci sorumda bilgisayar olmadan telefonuma indirdiğim MP3 leri Nasıl zil sesi yaparım

Herkese iyi formlar

Ah işte o ikinci sorunuzdan hepimiz muzdaribiz.ıos 10 da iken unlimtones vardı.adam bir türlü güncellemedi..su an malesef o iş biraz meşakkatli..

Yalu 10.2 Safari için profil lazım,cydianı aktif etmem için,Apple blok etmiş tüm siteleri,Pcde yok

Ah işte o ikinci sorunuzdan hepimiz muzdaribiz.ıos 10 da iken unlimtones vardı.adam bir türlü güncellemedi..su an malesef o iş biraz meşakkatli..

Yani birinci sorunun bi çözümü var o zaman

Merhabalar ben iPhone XS Max kullaniyorum son surumdeyim 12.2 b surumu var midir ve bana yardimci olabilecek biri var mdiri

Geri