Arkadaşlar klavyeyi renkli yapan tweak neydi ?
Nudekeys-laetus
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar klavyeyi renkli yapan tweak neydi ?
Afc2 tweakini kurup 3utools ile dosya sistemine ulaşabilirsiniz.
Direk USB gibi derken?Apple File Conduit Veya başka bir programla direk USB gibi algılattırabiliyor muyuz cihazı
Direk USB gibi derken?
AFC 2 kurduktan sonra dosya sistemine 3uTools programıyla erişebiliyorsunuz. 3uTools, iTools vb. programlar olmadan direk erişemezsiniz.
Nudekeys-laetus
iPhone 7 de X klavyesi kullanınca klavye uyumsuzluğu oluyor birbirine giriyor herşey
Ama normal klavyede bi sorun yok! Yok ama ActionBar kullanmak istiyorum o’da normal klavyede işe yaramıyor bir an önce X altı cihazlarda renkli X klavyesi kullanabilmemiz iin bişeyler yapmaları lazım![]()
Tweak “Laetus” gayet başarılı
![]()
JailbreakTR
Bende oturmuyor denedim microfon ile soldaki emoji yukarda oluyor yarısı gözüküyor
![]()
Ya demin iPad’in şarjı bitti şarja taktım jailbreak açıcam, electranın süresi dolmuş. Bari silip yeniden indiriyim dedim tweakbox a baktım inmiyo electra 1131 VFS... neyse gittim Ignition a oradan da indiremedim hata aldım, sonra gittim app valley e. aynı sorunla karşılaştım sonra dedim bari panda Helper indirip oradan electra indiriyim dedim bu kez direk panda helper inmedi onun yerine 1 2 saat sonra tekrar deneyin yazdı. Bütün bu uygulamalar aynanda mı bakıma girdi yoksa bende mi bi sorun var anlamadım (iPad pro iOS 11.2.6)
TeşekkürlerApple uygulama indirdiğin sitelerin sertifikalarını iptal etti pc de cydia impactor ile yükleyin.
Jailbreak CRACK'siz düzgün bir şekilde kullanıldığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Bizzat ben hemen hemen her iOS sürümünde Jailbreak ile birlikte banka uygulamalarını kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Tanıdığım birçok kişi de aynı şekilde. Tweak'leri orijinal repolarından yükleyerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.Arkadaşlar Jb'li telefonlarda internet bankacılığı kullanmak ne derece güvenilirdir? İnternet bankacılığı benim hayatımda olmazsa olmazlardan birtanesi =)
Şu anda iOS 12.2 sürümü için yayınlanmış bir Jailbreak aracı yok.Merhabalar ben iPhone XS Max kullaniyorum son surumdeyim 12.2 b surumu var midir ve bana yardimci olabilecek biri var mdiri
Şu ana kadar sorun yaşayanı görmedim. Ancak crack içeriklerden uzak durmakta fayda var yinede.Arkadaşlar Jb'li telefonlarda internet bankacılığı kullanmak ne derece güvenilirdir? İnternet bankacılığı benim hayatımda olmazsa olmazlardan birtanesi =)
Teşekkürler çok sağolun .Şu ana kadar sorun yaşayanı görmedim. Ancak crack içeriklerden uzak durmakta fayda var yinede.
nonce ayarlama 12.2 ye gelecek mi
FloatingDockiOS 11 için docktaki uygulamaları çoğaltan tweak var mı MAC gibi ?