Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Apple File Conduit Veya başka bir programla direk USB gibi algılattırabiliyor muyuz cihazı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Direk USB gibi derken?
AFC 2 kurduktan sonra dosya sistemine 3uTools programıyla erişebiliyorsunuz. 3uTools, iTools vb. programlar olmadan direk erişemezsiniz.

Direk USB gibi derken?
AFC 2 kurduktan sonra dosya sistemine 3uTools programıyla erişebiliyorsunuz. 3uTools, iTools vb. programlar olmadan direk erişemezsiniz.

Kastettiğim şey oydu hocam (3u,iTools gibi programlar olmadan erişmek ) teşekkürler bilgi için

Nudekeys-laetus

iPhone 7 de X klavyesi kullanınca klavye uyumsuzluğu oluyor birbirine giriyor herşey
Ama normal klavyede bi sorun yok! Yok ama ActionBar kullanmak istiyorum o’da normal klavyede işe yaramıyor bir an önce X altı cihazlarda renkli X klavyesi kullanabilmemiz iin bişeyler yapmaları lazım

iPhone 7 de X klavyesi kullanınca klavye uyumsuzluğu oluyor birbirine giriyor herşey
Ama normal klavyede bi sorun yok! Yok ama ActionBar kullanmak istiyorum o’da normal klavyede işe yaramıyor bir an önce X altı cihazlarda renkli X klavyesi kullanabilmemiz iin bişeyler yapmaları lazım

Tweak “Laetus” gayet başarılı
a548abdb72a11dec4f320c6ca2fe7e60.jpg

JailbreakTR

Siteler sertifika sorununu ne zamana çözer?
Çözdüğünde bize bildirim atar mısınız? (İgnition çalıştığında)

Arkadaşlar Jb'li telefonlarda internet bankacılığı kullanmak ne derece güvenilirdir? İnternet bankacılığı benim hayatımda olmazsa olmazlardan birtanesi =)

Ya demin iPad’in şarjı bitti şarja taktım jailbreak açıcam, electranın süresi dolmuş. Bari silip yeniden indiriyim dedim tweakbox a baktım inmiyo electra 1131 VFS... neyse gittim Ignition a oradan da indiremedim hata aldım, sonra gittim app valley e. aynı sorunla karşılaştım sonra dedim bari panda Helper indirip oradan electra indiriyim dedim bu kez direk panda helper inmedi onun yerine 1 2 saat sonra tekrar deneyin yazdı. Bütün bu uygulamalar aynanda mı bakıma girdi yoksa bende mi bi sorun var anlamadım (iPad pro iOS 11.2.6)

Ya demin iPad’in şarjı bitti şarja taktım jailbreak açıcam, electranın süresi dolmuş. Bari silip yeniden indiriyim dedim tweakbox a baktım inmiyo electra 1131 VFS... neyse gittim Ignition a oradan da indiremedim hata aldım, sonra gittim app valley e. aynı sorunla karşılaştım sonra dedim bari panda Helper indirip oradan electra indiriyim dedim bu kez direk panda helper inmedi onun yerine 1 2 saat sonra tekrar deneyin yazdı. Bütün bu uygulamalar aynanda mı bakıma girdi yoksa bende mi bi sorun var anlamadım (iPad pro iOS 11.2.6)

Apple uygulama indirdiğin sitelerin sertifikalarını iptal etti pc de cydia impactor ile yükleyin.

Arkadaşlar Jb'li telefonlarda internet bankacılığı kullanmak ne derece güvenilirdir? İnternet bankacılığı benim hayatımda olmazsa olmazlardan birtanesi =)
Jailbreak CRACK'siz düzgün bir şekilde kullanıldığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Bizzat ben hemen hemen her iOS sürümünde Jailbreak ile birlikte banka uygulamalarını kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Tanıdığım birçok kişi de aynı şekilde. Tweak'leri orijinal repolarından yükleyerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Bankaların verdiği Jailbreak uyarısını da, Liberty Lite Tweak'i ile aşabilirsiniz.
Repo: ryleyangus.com/repo

Merhabalar ben iPhone XS Max kullaniyorum son surumdeyim 12.2 b surumu var midir ve bana yardimci olabilecek biri var mdiri
Şu anda iOS 12.2 sürümü için yayınlanmış bir Jailbreak aracı yok.

Aşağıdaki adreslerden kontrol edebilirsiniz. Forumu takipte kalın.

Şu ana kadar sorun yaşayanı görmedim. Ancak crack içeriklerden uzak durmakta fayda var yinede.

İgnition dan ipa alamıyorum farklı icloud hesabı almaktansa indirebileceğim alternatif link varmıdır hocam ?

Oyuna girince otomatik bildirimleri kapatan bir tweak var mı?

Görselde klasördeki blur efektini kaldırabileceğimiz tweak var miydi son sürüm unc0ver için ?

Ekli dosyalar

• 25E8C3D9-E0B8-4565-97A7-CC97C78E6CC5.jpeg
    25E8C3D9-E0B8-4565-97A7-CC97C78E6CC5.jpeg
    655.2 KB · Görüntüleme: 14
Geri