Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ALt menü bar kısmını eskiden tamamen saydam yapan bir tweak vardı.. ismini hatırlayanlar var mı ?

Ekli dosyalar

• 01EDCCBE-42CB-45A2-8321-B9DFFD6F6850.jpeg
    01EDCCBE-42CB-45A2-8321-B9DFFD6F6850.jpeg
    990.1 KB · Görüntüleme: 24
Çentik duvar kagidinin kendisinde mevcut ama oval kenarları s8 edge tweaki ile yapıyorum.
Çentiği hangi tweakle yaptınız
[automerge]1554118383[/automerge]
FloatingDock ve floatübgdockplus Yapıyordu zannedersem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim Floating Dock ile istediğim sonucu aldım sağolun.

Son düzenleme:
Üstadlarım umarım yardımcı olursunuz :( dün rollectra ıle jb kaldırıp sıfırladım cıhazı tekrar jailbreak yukledım cıhaza her şey sorunsuz lakin daha düne kadar oynadım bütün oyunların deblerını yüklüyorum lakin oyunda işlemiyor deb bir nevi deb islemıyo bır yerde sorun var rica ediyorum yardım edin :( pişmanım bır daha cıhaza format kesinlikle atmayacağım
[automerge]1554128743[/automerge]
Cydiada açılışta bu sorunu verıyordu kaynaklardan kaldırdım o repoyu
[automerge]1554133818[/automerge]
Üstadlarım delectra ile şuan tekrar sifrlama yaptım belki düzelir diye inşallah düzelmiştir

Ekli dosyalar

• F32FA7E6-B535-4C94-ACAC-327BD7816785.png
    F32FA7E6-B535-4C94-ACAC-327BD7816785.png
    359.5 KB · Görüntüleme: 56
  • 3D62CC43-8755-4E1B-BAA1-E72643807DB7.png
    3D62CC43-8755-4E1B-BAA1-E72643807DB7.png
    181.8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
iCleaner 7.7.1 sürümünü nasıl kurabilirim.
Repo : bigboss

7.7.2 sürümünde sanırım sorun var ve bazı kalıntıları temizleyemiyor.

Iphone 5S ios 10.3 jb'li bir cihazın kontrol merkezine, cihaz kilitleme butonunu koyabilmek için hangi tweaki önerirsiniz?

Pek kıymetli hocalarım bir konuda aydinlatmanizi isteyeceğim, şimdiden teşekkür ederim . Hocam simdi xx forumlarinda oyunlar için vip hack yapiyolar ve ben bu ücretli yapılan deb lere bir şekilde ulaşıyorum ve cihazıma indiriyorum lakin açılışta girs ve şifre istediği için yanı vip üyelik giriş bilgisi istediği için kullanamiyorum şimdi sormak istedim bu deb dosyalrinda bu dosyalarla oynayıp vip üyelik istemesini devre dışı bırakma şansımız varmı yada dosyaların kodlarına erişme imkanımız dosyanın içinden çıkan önemli 2 dosya var zaten biri .dylib uzantısı diğeri .plist dosyası bildim kadarı ile önemli olan .dylib dosyası bu dosyayı açıcak duzeltme yapabilecem yardımcı program arıyorum yardim ederseniz çok teşekkür ederim

daha önce başka uygulamalardada geldi başıma mesela bu sefer youtube yukarı sürükleyerek kapanmıyor hep arkaplanda çözümü bilen varmı?

Ekli dosyalar

• 0F389D77-7669-4AE1-8055-B04A4131EEDB.png
    0F389D77-7669-4AE1-8055-B04A4131EEDB.png
    564.3 KB · Görüntüleme: 19
Pek kıymetli hocalarım bir konuda aydinlatmanizi isteyeceğim, şimdiden teşekkür ederim . Hocam simdi xx forumlarinda oyunlar için vip hack yapiyolar ve ben bu ücretli yapılan deb lere bir şekilde ulaşıyorum ve cihazıma indiriyorum lakin açılışta girs ve şifre istediği için yanı vip üyelik giriş bilgisi istediği için kullanamiyorum şimdi sormak istedim bu deb dosyalrinda bu dosyalarla oynayıp vip üyelik istemesini devre dışı bırakma şansımız varmı yada dosyaların kodlarına erişme imkanımız dosyanın içinden çıkan önemli 2 dosya var zaten biri .dylib uzantısı diğeri .plist dosyası bildim kadarı ile önemli olan .dylib dosyası bu dosyayı açıcak duzeltme yapabilecem yardımcı program arıyorum yardim ederseniz çok teşekkür ederim
Düzenleyemezsiniz. Fazlasıyla bilgi sahibiyseniz düzenleyebilirsiniz. Sonuç yapamazsınız yani.

Merhaba arkadaşlar ben Electrayı bir türlü indiremiyorum ignitin,tweakbox ve panda helperden hiçbir şey inmiyor sanırım sertifika sorunu bu konuda herhangi bir bilgisi olan varmı

Sertifika Sorunun çözümü için çalışılıyor bir kaç saate hallolur.

9897daca5f5a32dcc3fd73fb855b8ea8.jpg

ignition, tweakbox ve buna benzer 7-8 şirket var...

Bunlar öncelikle imzalanmış ipaları satın yada geçici olarak kiralıyorlar..

Satın aldıklarını kendileri açıp reklam , Host değiştirme , yönlendirme (.tar değişme) yaparak para kazanıyorlar..

Bu ipalar sağlıklı değil ve 365 gün süre hiç bir zaman değil

JB aktivasyon’da çoğu kez takılırsınız , ancak RootFS veya benzer işlemler yaparak Tekrar başka bir İPA yükleyebilirsiniz...

Benim anlamadığım Developer hesabına katılma gücünüz Yoksa neden ReProvision aracını kullanmayıpta böyle mağdur oluyorsunuz...

JailbreakTR

Kendi adıma söyleyim hocam :) cydia impactor ile uygulama yüklemeyi hiç sevmedim ve hiç bir zaman pratik gelmedi. Developer hesabı almak dediğiniz gibi doğru olan, 2 kez aldım ama bu yıl umursamadım. Reprovision tweakına gelince uncover ile jb yaptığımda kurdum tweakı kullanmadan sıfırlama yaptığım için silindi tekrar kurmayı unuttum.
İşin aslı ignition veya iosgood gibi sitelerin yayınladığı sertifikalı jb araçlarının yüklenmesi yanlış olmasına rağmen daha pratik ve ulaşılabilirliğinin kolay olması.

Kendi adıma söyleyim hocam :) cydia impactor ile uygulama yüklemeyi hiç sevmedim ve hiç bir zaman pratik gelmedi. Developer hesabı almak dediğiniz gibi doğru olan, 2 kez aldım ama bu yıl umursamadım. Reprovision tweakına gelince uncover ile jb yaptığımda kurdum tweakı kullanmadan sıfırlama yaptığım için silindi tekrar kurmayı unuttum.
İşin aslı ignition veya iosgood gibi sitelerin yayınladığı sertifikalı jb araçlarının yüklenmesi yanlış olmasına rağmen daha pratik ve ulaşılabilirliğinin kolay olması.

Ne kadar pratik ve kolay bir yol olarak görüyorsan bu siteleri , sonuda çoğunlukla pratik ve kolay olmayan yollar ile bitiyor :)

JailbreakTR

Ne kadar pratik ve kolay bir yol olarak görüyorsan bu siteleri , sonuda çoğunlukla pratik ve kolay olmayan yollar ile bitiyor :)

JailbreakTR

Bende 10 yılın tecrübesi var hocam o yüzden bu kadar rahatım :)

Bu arada github dan beta 49 u telefona indirdim reprovision ile imzaladım pratik oldu :)

Geri