Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar sekamunaleyküm Safari Downloader+ orjinal kullanıyorum, Geçen youtubeden 128audio seçeneğiyle bir ses dosyası indirmeye çalıştım fakat ne indi ne hata verdi orda öylece kala kaldı var mıdır bir çözümünü bilen sinir oldum 1 diye balon çıkıyor gitmiyor.

Tweaki kaldırıp yeniden kurmayı dene

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İPhone X için saatin yanına resimdeki gibi gün ekleyen tweak var mı ? PerfectTimeX den ben verim alamadım

Ekli dosyalar

• 9EC9A0F8-A624-4AFB-9ADB-0EF03C120CA9.jpeg
    9EC9A0F8-A624-4AFB-9ADB-0EF03C120CA9.jpeg
    451.3 KB · Görüntüleme: 32
İPhone X için saatin yanına resimdeki gibi gün ekleyen tweak var mı ? PerfectTimeX den ben verim alamadım

Undertime var
1f035ab47c2b644b72b7af25f832c9ab.jpg

Merhabalar,

İphone 6 kullanıyorum, ios 12.1.1 yüklü.
Daha önce hiç jailbreak yapmadım.:eaea:
Şuanda yapılabiliyor mu?.
Ve tam olarak bilmediğim için yanlış bişe yapmak istemiyorum. 👮
Yardımcı olabilir misiniz..
Please

Merhabalar,

İphone 6 kullanıyorum, ios 12.1.1 yüklü.
Daha önce hiç jailbreak yapmadım.:eaea:
Şuanda yapılabiliyor mu?.
Ve tam olarak bilmediğim için yanlış bişe yapmak istemiyorum. 👮
Yardımcı olabilir misiniz..
Please

Bu konu size yardımcı olacaktır hocam. Yine anlamadığınız kısmı sorabilirsiniz.

Arkadaşlar benim başım jailbreakle belada çok yapmak ve kullanmak istiyorum kullanıyorum da sıkıntı yok ama her gün farklı bir sorun çıkıyor bazen respring döngüsünde kalıyor bazen hiçbişey yokken yeniden başlatıyor bazen fatal error veriyor ve biyerden sonra zaman kaybı oluyor sürekli aynı şeyleri yapmak sizdede böyle mi yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum

Arkadaşlar benim başım jailbreakle belada çok yapmak ve kullanmak istiyorum kullanıyorum da sıkıntı yok ama her gün farklı bir sorun çıkıyor bazen respring döngüsünde kalıyor bazen hiçbişey yokken yeniden başlatıyor bazen fatal error veriyor ve biyerden sonra zaman kaybı oluyor sürekli aynı şeyleri yapmak sizdede böyle mi yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum

Valla kardesim jailbreak boyle birsey iste.Insani bazen bezdiriyor.Tabi bu birazda zevk meselesi yada hobi diyelim.Tabiki su an cokta stabil degil jailbreak.Herkeste farkli farkli sorunlar ortya cikiyor..Yani su an sorunsuz bir jaibreak yok kardesim..Bunlarla yasamayi ogrenicez

Arkadaşlar telefonun ekranını bilgisayara yansıtan tweak var mı?

Maalesef öyle bir Tweak yok... Apple TV ile sadece ekranı yansıtabilirsin yada video, müzik yansıtabilirsin... kontrol yine cihazdan olması gerekiyor(menü vs. )

JailbreakTR

Merhaba arkadaşlar.İphone 7 Türkiye cihazı,Global olarak shsh2 kayıtlarını almışım.Ve sonra öğrendim ki Gsm modeli olarak geçiyormuş-Board Config: d101ap.Ve şimdi downgrade yapmakta bu hatayı alıyorum"APTicket can't be used for this restore"stor.1conan.com/tsssaver/shsh/ klasörde 5 adet sürüm için blob kayıtlarım var. 12.1.2 noapnonce klasörde,2 adet shsh2 kaydım var ve ikiside d10ap(global)için.Bu kayıtlardan yararlanma gibi bir durumum olabilir mi?

Ekli dosyalar

• CpWz_016.jpg
    CpWz_016.jpg
    18.7 KB · Görüntüleme: 33
iPhone 7 Plus ve üzeri için portre aydınlatması tweaklerinden çalışan var mı? Neredeyse bununla ilgili çoğu tweak denedim olmadı :(. iOS 12.1.1 beta3 teyim. Cihazım iPhone 7 Plus

Arkadaşlar cydown yüklüydü sonra kaldırdım tweak ve repoyu ancak filza da böyle bi cydown dosyası mevcut bunu silsem ne olur? Herhangi bir zararı olur mu?

c6019df2cbedd309633c10fda356253b.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri