Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu konuya bir göz atabilirsin

JailbreakTR
Sağolasın efsane hocam kaçırmışım bu konuyu çözdüm hemen :)

Merhaba Arkadaşlar ipad 2 cihazıma pubg ve youtube gibi uygulamaları yüklemek istediğimde ios 10 istiyor. hatta pubg indirdiğimde ipad ile uyumlu değil diyor. Jailbreak veya tweak yöntemiyle bu sorunları aşabilirmiyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
[automerge]1550491968[/automerge]
Merhaba Arkadaşlar ipad 2 cihazıma pubg ve youtube gibi uygulamaları yüklemek istediğimde ios 10 istiyor. hatta pubg indirdiğimde ipad ile uyumlu değil diyor. Jailbreak veya tweak yöntemiyle bu sorunları aşabilirmiyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Cihazdaki sürümde 9.3.5 ve son güncel hali

Merhaba 5s 12.0 rootlessJB yaptım ama kaldırırken exploit failed hatası veriyor ne yapmalıyım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9d9103534d24f49b72d8b5e6b2e9e9fe.jpg
arkadaşlar repolarından bu tür hatalar alan arkadaşlar var mı.yaklaşık bir 15 gündür repo kurarken veya kaldırırken kaynak güncellemesi yaparken repoların isimleri değişiyor ama hata aynı.15 gündür bu hatayı alıyorum...
Bunu da az önce yaptım..
7e0415d3dc44f3a98cfd45ac9a771066.jpg

Son düzenleme:
9d9103534d24f49b72d8b5e6b2e9e9fe.jpg
arkadaşlar repolarından bu tür hatalar alan arkadaşlar var mı.yaklaşık bir 15 gündür repo kurarken veya kaldırırken kaynak güncellemesi yaparken repoların isimleri değişiyor ama hata aynı.15 gündür bu hatayı alıyorum...
Bunu da az önce yaptım..
7e0415d3dc44f3a98cfd45ac9a771066.jpg

İcleaner’da cydia yazan 3 satırı aktifleştip temizlik yapın.

Merhabalar foruma baktımda göremedim sanırım. Iphone 7 kullanıyorum ve 128 gb alanı var 10.3.3 sürümü. Jb yapmak istedim ama bulamadım bu sürüme, güncellemekte istemiyorum bana yardımcı olur musunuz?
[automerge]1550585245[/automerge]
Merhabalar foruma baktımda göremedim sanırım. Iphone 7 kullanıyorum ve 128 gb alanı var 10.3.3 sürümü. Jb yapmak istedim ama bulamadım bu sürüme, güncellemekte istemiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Flood yapmak istemiyorum ama bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
[automerge]1550585245[/automerge]

Flood yapmak istemiyorum ama bana yardımcı olabilir misiniz?

JailbreakTR

Arkadaşlar bugün telefonumun şarjı bitti kapandı jb aktifleştirmek için electrayı açıp jailbreak tuşuna bastım telefon açılıp kapanınca geliyordu hep ama bugün yüklenme ekranında kaldı 5-6 dakikadır o yükleme ekranında nasıl düzeltebilirim?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar bugün telefonumun şarjı bitti kapandı jb aktifleştirmek için electrayı açıp jailbreak tuşuna bastım telefon açılıp kapanınca geliyordu hep ama bugün yüklenme ekranında kaldı 5-6 dakikadır o yükleme ekranında nasıl düzeltebilirim?
yakın zamanda 5s telefona electra jb yaptım aynı dediklerini yaşadım cihazda olan electrayı kaldırdım bu adresten yenisini indirdim impactor ile yükleme yaptım bastım yeniden jb aktif oldu
[automerge]1550664535[/automerge]

Hayatında ilk defa jailbreak yapacak birisi için -bu işi bilen biri olaraktan- tavsiyeleriniz nelerdir?
(Önümüzdeki günlerde çıkacak jb12 için diyorum)

Hayatında ilk defa jailbreak yapacak birisi için -bu işi bilen biri olaraktan- tavsiyeleriniz nelerdir?
(Önümüzdeki günlerde çıkacak jb12 için diyorum)

Bu konuyu okumanızı öneririm. Jailbreak çıktığı zamanda acele etmemenizi ve forumda yazılanları dikkatli uygulamanızı öneririz. Gerekli her şey yazılacaktır zaten.

Beta sürümlerin imzalarının açık olup olmadığını kontrol edebileceğimiz bi site varmı (12.1.1 beta3 ü merak ediyorum) rotless deneyip sıkıntı çıkarsa yeniden bu sürüme recovery yapmak için.

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle tinder happn BlindID tarzı uygulamaları hepimiz biliyoruz bunlarda uygulama içi satın alım yada hileli herhangi bir ipa dosyası bulunurmu??

Merhaba arkadaşlar cydia girdim 30 tane yakın güncelleme gelmişti onları güncelerken sileo yüklendi sileo kullanmak istemiyorum silsem sorun yaratırmı?????

Ya arkadaşlar su lanet olası tweak injector e güncelleme gelmişti yaptım.sanki içime doğmuş gibi dedimki telefonu bir kapatıp açayım.kapatıp açtım ama şimdi de jailbreak olmuyor telefon.ne yapmam lazım...?

Geri