Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam cihaz iPad 5 11.3.1 sürümü jailbreakli şimdi bahsetcem şey mümkün mü bilmiyorum ama mümkünse çok yardımı olacak bana, iOS oyunlarda cihazimin jailbreakli olduğunu algilamayacak bit tweak yada başka bir şey var mı ? Böyle bir şey mümkün mü ? Google'dan baktimda flex2 tweak dan bahsediyor da bilgisi olan var mı ? Yardımlarınız i bekliyorum

Liberty

Hocam cihaz iPad 5 11.3.1 sürümü jailbreakli şimdi bahsetcem şey mümkün mü bilmiyorum ama mümkünse çok yardımı olacak bana, iOS oyunlarda cihazimin jailbreakli olduğunu algilamayacak bit tweak yada başka bir şey var mı ? Böyle bir şey mümkün mü ? Google'dan baktimda flex2 tweak dan bahsediyor da bilgisi olan var mı ? Yardımlarınız i bekliyorum
Liberty tweakını deneyebilirsiniz.

İki sorum var. Yanıtlanması ricasıyla:

-twitter++ yükledim, ama yorum yaparken karekter sayısı değişmedi, yine az. Bunu artırmanın yoku yok mu? Bu teeak bunu da yapmıyor muydu?
-Watusiden sonra bir sohbetteki ileti-resim
5 ten fazla kişiye iletilmiyor.
e6fe990d54e8fd8d3fab526168ea7168.jpg
4661e6c8ff191ea740c28fc909aa7393.jpg

Saygılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
İki sorum var. Yanıtlanması ricasıyla:

-twitter++ yükledim, ama yorum yaparken karekter sayısı değişmedi, yine az. Bunu artırmanın yoku yok mu? Bu teeak bunu da yapmıyor muydu?
-Watusiden sonra bir sohbetteki ileti-resim
5 ten fazla kişiye iletilmiyor.
e6fe990d54e8fd8d3fab526168ea7168.jpg
4661e6c8ff191ea740c28fc909aa7393.jpg

Saygılar.

Twitter++ ayarlarını kontrol edin orada ayarı olabilir.

Diğer sorunuz için sanırım henüz watusi'de böyle bir özellik yok.

@yusuf.ozgul ayarlarda göremedim, keşke twiter++ nın da Türkçesi olsaydı. Teşekkürler kardeş.

Merhaba arkadaşlar bazı kişiler LTEo4G tweak bilir belki ben yükledim LTE yazısı 4G olmadı sürümüm 11.3.1 yardımlarınızı bekliyorum
[automerge]1549927995[/automerge]
Tamam gerek kalmadı bizim JailbreakTR reposundan yükledim olmamıştı başka repodan yükledim oldu

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bazı kişiler LTEo4G tweak bilir belki ben yükledim LTE yazısı 4G olmadı sürümüm 11.3.1 yardımlarınızı bekliyorum
[automerge]1549927995[/automerge]
Tamam gerek kalmadı bizim JailbreakTR reposundan yükledim olmamıştı başka repodan yükledim oldu

Bigboss oldu bende de.
0122e80118d48613e818ee9d396901b8.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar telefonum elma ekranında kaldı
olay şöyle oldu Iphone 6 telefonum için geçen gün 11.4.1 electra jailbreak kurmaya çalıştım vede kurdum cydia falanda yüklendi ondan sonra telefonu açıp kapattığımda jailbreak gitmişti tekrar jailbreak yapayım dedim ve electra uygulamasını girdim jailbreak e bastım telefon 15-20 saniye sonra siyah bir ekran oldu ondan sonra telefon elma ekranında kaldı hardreset yaptım gene açılmadı güvenli modda açayım dedim ekran kapanın tekrar açıldı en sonunda recovery moda alıp itunes bağladım güncelle seçeneğini bastım hata verdi en önemlisi telefonda resimlerin gitmesini istemiyorum bir çözüm önerebilirmisiniz teşekkürler.

ios 11.2 için hangi jailbreak uygulamasını önerirsiniz shsh kayıtlarını alabilir miyim ? Jailbreak yüklersem sistemde şişme yapan cache dosyalarını icleaner ile silebilir miyim ?

Arkadaşlar selamlar telefonum elma ekranında kaldı
olay şöyle oldu Iphone 6 telefonum için geçen gün 11.4.1 electra jailbreak kurmaya çalıştım vede kurdum cydia falanda yüklendi ondan sonra telefonu açıp kapattığımda jailbreak gitmişti tekrar jailbreak yapayım dedim ve electra uygulamasını girdim jailbreak e bastım telefon 15-20 saniye sonra siyah bir ekran oldu ondan sonra telefon elma ekranında kaldı hardreset yaptım gene açılmadı güvenli modda açayım dedim ekran kapanın tekrar açıldı en sonunda recovery moda alıp itunes bağladım güncelle seçeneğini bastım hata verdi en önemlisi telefonda resimlerin gitmesini istemiyorum bir çözüm önerebilirmisiniz teşekkürler.
Son durum nedir?

ios 11.2 için hangi jailbreak uygulamasını önerirsiniz shsh kayıtlarını alabilir miyim ? Jailbreak yüklersem sistemde şişme yapan cache dosyalarını icleaner ile silebilir miyim ?

1. Uncover ile jailbreak yapabilirsiniz.
  2. İmzası açık olmayan sürüme SHSH kaydı alamazsınız.
  3. iCleaner ile temizlik yapabilirsiniz ama aman aman bi fayda sağlamaz. Kurduğunuz tweaklere dikkat etmek gerekiyor.

merhaba elimde bir iphone 4 var(iphone 3,2 ios sürümü 7.1.3) ve dokunmatiği çalışmıyor ve jailbreaklı değil 3utools ile downgrade yapmaya çalıştım downgrade işlemi sorunsuz gitti ve jailbreak oldu ama tether reboot yapamıyorum yaptığımda ananas logosu cıkıyor ve 30 saniye sonra kendini tekrar dfu moduna alıyor yarın yeni ekranı gelicek ne yapmamı onerirsiniz downgrade konusunda

Selamlar
İos uygulama düşürme programı veya tweakı var mıdır Bilgi için teşekkürler
ip6s iOS 11.3.1 jailbreak

Merhaba,
arkadaşlar applekutusu web sitesinden avrupa menşeili iphone xs max cihazı almayı düşünüyorum sıfır kutusunda jelatinli vs... Kafamda soru işareti olan tek bir konu var; Jailbreak benim olmazsa olmazım. Şimdi ben bu cihazı açıp yüklediğimde sanırım son sürüm ios ile açılacak. Jailbreak yükleyebilir miyim bu konu çok önemli yoksa almıcam. Tavsiye önerilerinizi bekliyorum, tşk.

Merhaba,
arkadaşlar applekutusu web sitesinden avrupa menşeili iphone xs max cihazı almayı düşünüyorum sıfır kutusunda jelatinli vs... Kafamda soru işareti olan tek bir konu var; Jailbreak benim olmazsa olmazım. Şimdi ben bu cihazı açıp yüklediğimde sanırım son sürüm ios ile açılacak. Jailbreak yükleyebilir miyim bu konu çok önemli yoksa almıcam. Tavsiye önerilerinizi bekliyorum, tşk.
Eğer 12.1.3 ya da daha üst sürüm gelirse 12.1.1 beta 3 yükleyebilirsiniz imzalar kapanmadan.

iPhone x 11.3.1 Electra jb kullanıyorum.Son güncellemeyi yaptıktan sonra cydiada bu hatayı alıyorum
[automerge]1550397731[/automerge]
iPhone x 11.3.1 Electra jb kullanıyorum.Son güncellemeyi yaptıktan sonra cydiada bu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• 26564888-1C56-4469-B6F2-F5EFB77390B8.png
    26564888-1C56-4469-B6F2-F5EFB77390B8.png
    317.7 KB · Görüntüleme: 21
  • DAAD7974-06CB-47D6-94AA-4330AEDADB63.png
    DAAD7974-06CB-47D6-94AA-4330AEDADB63.png
    356.9 KB · Görüntüleme: 20
[automerge]1550397731[/automerge]

Bu konuya bir göz atabilirsin

JailbreakTR

Geri