Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iPhone 5S iOS 10.3.3

Jailbreak olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Meridian ya da DoubleH3lix

Meridian’ın 64 bit cihazlar için güncellendiğini öğrendiğim için ikisi arasında kaldığımı belirtmek isterim.

iPhone 5S iOS 10.3.3

Jailbreak olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Meridian ya da DoubleH3lix

Meridian’ın 64 bit cihazlar için güncellendiğini öğrendiğim için ikisi arasında kaldığımı belirtmek isterim.

DoubleH3lix iyidir...

Meridian yeni çıktığı için maalesef daha tam oturmamış..

JailbreakTR

DoubleH3lix iyidir...

Meridian yeni çıktığı için maalesef daha tam oturmamış..

JailbreakTR

Kardeş meridian yüklemeyeyim mi yani, diğeri doubleh3lix linki var mı?
IOS 10.2.1 Iphone7

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş meridian yüklemeyeyim mi yani, diğeri doubleh3lix linki var mı?
IOS 10.2.1 Iphone7

doubleH3lix, A7-A9 arası işlemcileri, yani kulaklık girişi olan iPhone'ları destekler. Senin cihaz A10 işlemcili iPhone 7, yeni çıkan 'i kullanmak zorundasın.

Arkadaslar fake gps ariyorum cydia dan indirdiklerim hep parali farkli repolarda varsa olabilir surumum ios9 ne önerirsiniz ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar fake gps ariyorum cydia dan indirdiklerim hep parali farkli repolarda varsa olabilir surumum ios9 ne önerirsiniz ?

Locationfaker ios8&9

doubleH3lix, A7-A9 arası işlemcileri, yani kulaklık girişi olan iPhone'ları destekler. Senin cihaz A10 işlemcili iPhone 7, yeni çıkan 'i kullanmak zorundasın.

Olmuyor hata veriyor
d1fe05e7cff16250d2e983f6601bedab.jpg

Olmuyor hata veriyor

Çift Adımlı doğrulama açık sanırım girdiğin Apple ID üzerinde. Başka Apple ID deneyebilirsin ya da Apple sitesinde uygulamaya özgü parola oluşturup, o şifreyi gireceksin.

Olmuyor hata veriyor

Apple ID İki faktör acıksa kapalı yapın daha sonra Cydia imparator 43 indirin farklı ID hesap açın daha sonra remove yapın 43 ile daha sonra imparator 44 deneyin olacaktır

Çift Adımlı doğrulama açık sanırım girdiğin Apple ID üzerinde. Başka Apple ID deneyebilirsin ya da Apple sitesinde uygulamaya özgü parola oluşturup, o şifreyi gireceksin.

Başka bir  kimliği ile denedim sonuç bu:

b3df1f323df30670b3158ef292045bf9.jpg

Cydia imparator 43 ile dene yada remove et daha sonra imparator 44 ile dene Apple ID iki faktör kapalı olacak

sitesinde Impactor 43 sürümünü indir, açtıktan sonra sağ üstte Xcode bölümüne gel, Revoke'a tıkla ve Apple ID'ni gir. Biraz bekle, revoke olduktan sonra tekrar aynı siteden, Impactor 44 sürümünü indir ve IPA'yı onunla telefonuna yükle.

sitesinde Impactor 43 sürümünü indir, açtıktan sonra sağ üstte Xcode bölümüne gel, Revoke'a tıkla ve Apple ID'ni gir. Biraz bekle, revoke olduktan sonra tekrar aynı siteden, Impactor 44 sürümünü indir ve IPA'yı onunla telefonuna yükle.

@ıvez evet aynı bu şekilde yapacaksın

43'ü indirdim, Xcode ve revoke, ardında apple id ve şifre istedi girdim, sonuç bu:

2c48462b4a42672d4a291d0f8a5c2559.jpg

Mobil veriyi açıp kapatırken iki üç kere tıklıyorum. Bu neden oluyor böyle. Tek sefer de niye kapanmıyor bu hain köpek ? Denetim merkez ile ilgili tek CCVPN, onu kurması içinde CCSupport tweakı kurulu.

Maalesef, açık olan yer değişmiyor, yani pasif, hem telefondan hem pc den
689c4d36c13eb5ba2c7feedc43b53107.png
db7cc7bba7fc532ad8f985f4b48df143.jpg

Hemen üst tarafında Uygulamaya Özgü Parolalar bölümü var, Parola oluştur de, sana xxxx-xxxx-xxxx gibi bir şifre verecek. Sonrasında Impactor'a Apple ID'ni sonrasında bu parolayı yazabilirsin.

Dostum sana bir soru sormak istiyorum cydia dün tweak yükkerken yada kaldırırken springboard yeniden başlat diyor başlata basıyorum dakikalarca kapanacakmış gibi duruyor bende telefonu tamamen kapattım ardından açtım jailbreki aktif etmek electrayı açtım normalde electra jailbteaki aktif ettiğinde kapanıp açılması lazım ama kapanıp açılmıyor ve buna rağmen cydiya çalışıyor diğer jailbreak tweakleri çalışmıyor respering yapamadığı için ne yapmam lazım ayrıca electra işlem sonunda kendini atıyor
İlgilenirsen mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Hemen üst tarafında Uygulamaya Özgü Parolalar bölümü var, Parola oluştur de, sana xxxx-xxxx-xxxx gibi bir şifre verecek. Sonrasında Impactor'a Apple ID'ni sonrasında bu parolayı yazabilirsin.

Oda hata verdi nasıl iş anlamadım

eabfd935f6a2542aa4cb4a9c637c8534.jpg

Geri