iPhone 5S iOS 10.3.3
Jailbreak olarak hangisini tavsiye edersiniz?
Meridian ya da DoubleH3lix
Meridian’ın 64 bit cihazlar için güncellendiğini öğrendiğim için ikisi arasında kaldığımı belirtmek isterim.
DoubleH3lix iyidir...
Meridian yeni çıktığı için maalesef daha tam oturmamış..
JailbreakTR
doubleH3lix, A7-A9 arası işlemcileri, yani kulaklık girişi olan iPhone'ları destekler. Senin cihaz A10 işlemcili iPhone 7, yeni çıkanKardeş meridian yüklemeyeyim mi yani, diğeri doubleh3lix linki var mı?
IOS 10.2.1 Iphone7
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doubleH3lix, A7-A9 arası işlemcileri, yani kulaklık girişi olan iPhone'ları destekler. Senin cihaz A10 işlemcili iPhone 7, yeni çıkanLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.'i kullanmak zorundasın.
Arkadaslar fake gps ariyorum cydia dan indirdiklerim hep parali farkli repolarda varsa olabilir surumum ios9 ne önerirsiniz ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doubleH3lix, A7-A9 arası işlemcileri, yani kulaklık girişi olan iPhone'ları destekler. Senin cihaz A10 işlemcili iPhone 7, yeni çıkanLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.'i kullanmak zorundasın.
Locationfaker ios8&9
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çift Adımlı doğrulama açık sanırım girdiğin Apple ID üzerinde. Başka Apple ID deneyebilirsin ya da Apple sitesinde uygulamaya özgü parola oluşturup, o şifreyi gireceksin.Olmuyor hata veriyor![]()
Olmuyor hata veriyor![]()
Çift Adımlı doğrulama açık sanırım girdiğin Apple ID üzerinde. Başka Apple ID deneyebilirsin ya da Apple sitesinde uygulamaya özgü parola oluşturup, o şifreyi gireceksin.
Başka bir kimliği ile denedim sonuç bu:
![]()
Başka bir kimliği ile denedim sonuç bu:
![]()
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sitesinde Impactor 43 sürümünü indir, açtıktan sonra sağ üstte Xcode bölümüne gel, Revoke'a tıkla ve Apple ID'ni gir. Biraz bekle, revoke olduktan sonra tekrar aynı siteden, Impactor 44 sürümünü indir ve IPA'yı onunla telefonuna yükle.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sitesinde Impactor 43 sürümünü indir, açtıktan sonra sağ üstte Xcode bölümüne gel, Revoke'a tıkla ve Apple ID'ni gir. Biraz bekle, revoke olduktan sonra tekrar aynı siteden, Impactor 44 sürümünü indir ve IPA'yı onunla telefonuna yükle.
43'ü indirdim, Xcode ve revoke, ardında apple id ve şifre istedi girdim, sonuç bu:
![]()
43'ü indirdim, Xcode ve revoke, ardında apple id ve şifre istedi girdim, sonuç bu:
![]()
BurdanLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
çift aşamalı apple hesap şifreni kapat ve tekrar yukardaki işlemleri yap
JailbreakTR
Hemen üst tarafında Uygulamaya Özgü Parolalar bölümü var, Parola oluştur de, sana xxxx-xxxx-xxxx gibi bir şifre verecek. Sonrasında Impactor'a Apple ID'ni sonrasında bu parolayı yazabilirsin.Maalesef, açık olan yer değişmiyor, yani pasif, hem telefondan hem pc den
![]()
![]()
Hemen üst tarafında Uygulamaya Özgü Parolalar bölümü var, Parola oluştur de, sana xxxx-xxxx-xxxx gibi bir şifre verecek. Sonrasında Impactor'a Apple ID'ni sonrasında bu parolayı yazabilirsin.