Yeni ios kullanıcısıyım X 11.3.1 kullanıyorum kör cahil durumdayım sanırım zaman daralıyor ve güncellemesini mobil den yaptım ilk jb olucak ve resimden başka yedeğim yok dikkat etmem herhangi birşey var mı? Sorun yaşamamak için ?
Yeni ios kullanıcısıyım X 11.3.1 kullanıyorum kör cahil durumdayım sanırım zaman daralıyor ve güncellemesini mobil den yaptım ilk jb olucak ve resimden başka yedeğim yok dikkat etmem herhangi birşey var mı? Sorun yaşamamak için ?
Ota guncellemesi yaptığın için sıkıntı olur eski yazılımın üstüne yeni yazılım kurdun sonuç olarak pcden ipsw sitesine girerek telefon modelini seçip 11.3.1 firmwareyi indir i tunes ile telefonu dfu moduna al shift tuşuna basarak geri yüklemeye tıkla dosyayı seçip yüklemeyi bitirSıfırlamaya gerek yok anladığım kadarıyla İtunes kullanarak güncellemek gerekiyor ama iTunes de şuan ki sürümü indiremiyorum nir üstü olan .4 versiyonu indirme butonu aktif
Cİhazın kaç ?Malesef kuruluma izin vermiyor kırmızı durumdalar
Arkasındaki yazıyı bulamadım x 11.3.1[/QUOTE
Açık hala dostum
Arkasındaki yazıyı bulamadım x 11.3.1
iPhone model numarası, iPhone’un arkasındaki küçük metinde “Model AXXXX” şeklinde yer almaktadır.
Cİhazın kaç ?
Global modelde olabilir 2 dosya var 11.3.1 için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A1901
[automerge]1528158580[/automerge]
gsm seçmiştim ama yanlış mı oldu
restore indi şimdi ne yapmalıyımA1901 ise doğru seçmişsiniz
iPhone X (GSM)
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
restore indi şimdi ne yapmalıyım

iOS 11.3.1 (15E302) for iPhone X (GSM) kurulum son bulur ve jailbreak bekleme moduna girmiş bulunuyorum :) yardımlarınız için tşkkr
Jailbreak yoksa bilgisayarsız kuramazsınBeyler bunu nasıl yükleyebilirim bilgisayar olmadan telde jailbreak yok
I found the following procedure listed on a couple of forums and websites. Just tried it out with my iPhone 5S on a Windows 7 VM with a Ubuntu 14.04 host and it works fine.
Install VirtualBox and the VirtualBox Extension Pack. Find them both here. Create a Windows virtual machine.
On your host Ubuntu machine, run the following command -
sudo usermod -a -G vboxusers <USERNAME>
Replace <USERNAME> with your username, of course.
Log out and log back in. (This seems to be important!)
Run VirtualBox. Open the Settings to your Windows VM. Under the USB tab you'll be able to choose your Apple device by clicking on the + button on the right.
Run your Windows VM now and install iTunes. You'll be able to sync and backup like normal.
Hope this helps you out!