Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
f6df8cabab51764b369dbec9cbde5ceb.jpg

Seçenek çok Filza üzerinden , Winscp,Dropbear for SSH

JailbreakTR
Teşekkürler

Merhaba,

Sadece 9.3.3 de jb kullandım.
Vazgeçmemin sebebi ise, internet bankacılığını sık kullanıyor olmam.
Ne kadar internet bankacılığı kullandığım uygulama varsa, açılmadan önce uyarı veriyor.
Tehlikeli midir jb li internet bankacılığı?

Merhaba,

Sadece 9.3.3 de jb kullandım.
Vazgeçmemin sebebi ise, internet bankacılığını sık kullanıyor olmam.
Ne kadar internet bankacılığı kullandığım uygulama varsa, açılmadan önce uyarı veriyor.
Tehlikeli midir jb li internet bankacılığı?
Jb işlemi yapıyorsan zaten bu tarz durumları kabul etmiş oluyorsun çok güvenli olduğunu söylemek zor tabiki ama uyarılar kapatılabilir yıllardır kullanmaktayım bi sorun yaşamadım root klasörlerine erişim olduğundan riskli gorunebiliyor haliyle.

Ben sadece kira gönderiyorum bir de faturaları internet bankacılığından ödüyorum. Ara da da ne kadar para kaldı diye bakıyorum ondan dolayı sıkıntı olur mu ? Önceki jb kullandığım zamanlar da kullanmıyordum da kirada falan olunca kullanmaya başladım. Ben bu yönden düşünmemiştim. 😁

Jb işlemi yapıyorsan zaten bu tarz durumları kabul etmiş oluyorsun çok güvenli olduğunu söylemek zor tabiki ama uyarılar kapatılabilir yıllardır kullanmaktayım bi sorun yaşamadım root klasörlerine erişim olduğundan riskli gorunebiliyor haliyle.

Cevabın için teşekkür ederim adminim.
Androidlerde bu sorun her zaman var, senelerdir onlara birşey olmadıysa bize de olmayacaktır diye düşünüyorum. :)

Ben sadece kira gönderiyorum bir de faturaları internet bankacılığından ödüyorum. Ara da da ne kadar para kaldı diye bakıyorum ondan dolayı sıkıntı olur mu ? Önceki jb kullandığım zamanlar da kullanmıyordum da kirada falan olunca kullanmaya başladım. Ben bu yönden düşünmemiştim. 😁
Sıkıntı olmaz dersem, sıkıntı oldugunda benı mi muhattap göreceksin :D ben gayet acık bir şekilde belirttim orda gerisi sizin bileceğiniz iş. ;)

Cevabın için teşekkür ederim adminim.
Androidlerde bu sorun her zaman var, senelerdir onlara birşey olmadıysa bize de olmayacaktır diye düşünüyorum. :)
Rica ederim.

Sıkıntı olmaz dersem, sıkıntı oldugunda benı mi muhattap göreceksin :D ben gayet acık bir şekilde belirttim orda gerisi sizin bileceğiniz iş. ;)

Rica ederim.

Tamamdır teşekkürler.

Bir de başka soru telefon güncellemesin kendi kendini diye tvOS profili yükledim ana ekrana Feedback diye bir uygulama geldi. Bu onunla ilgili demi ?

Bir başka soru ama bu sefer abimin sorunu 😁 FaceTime’dan 7 TL kadar bir ücret gitmiş kullanmadan. Onu kapatmaya çalışıyor ama sınırlamalar parolasının şifresini bilmiyor. Ben koymadım diyor. Apple aramış restore edeceksiniz diyor. Restore etmeden bir çözümü yok mudur ?

Bir başka soru ama bu sefer abimin sorunu 😁 FaceTime’dan 7 TL kadar bir ücret gitmiş kullanmadan. Onu kapatmaya çalışıyor ama sınırlamalar parolasının şifresini bilmiyor. Ben koymadım diyor. Apple aramış restore edeceksiniz diyor. Restore etmeden bir çözümü yok mudur ?
siz bencede restore edin bilmeden ücret aldıysa tekrar yanlış bir işlem yine bir ücret alır en sonunda başarırsın ama kurtulayım derken fazla fazla ödeme :D

Jailbreak yokken çalışıyor mu peki?

JailbreakTR
evet jailbreak yokken sorun yok hiçbişeyde jb yapınca hücresel veriden hiçbiyere girmiyor müşteri temsilcisi ile görüştüm sıkıntı telefonda dediler başka telefonda çaışıyor hat nasıl düzelticez ki bunu

evet jailbreak yokken sorun yok hiçbişeyde jb yapınca hücresel veriden hiçbiyere girmiyor müşteri temsilcisi ile görüştüm sıkıntı telefonda dediler başka telefonda çaışıyor hat nasıl düzelticez ki bunu

Ayarlardan "Roaming" aktif et..
Değişen birşey olmazsa DfU moduna al ve Cihazı tam sıfırla.

ITunes Cihaza sürüm yüklerken Operatör bildirimi gelecek onu "Hayır" ile devam et ve düzelmesi gerekiyor.

JailbreakTR

Ayarlardan "Roaming" aktif et..
Değişen birşey olmazsa DfU moduna al ve Cihazı tam sıfırla.

ITunes Cihaza sürüm yüklerken Operatör bildirimi gelecek onu "Hayır" ile devam et ve düzelmesi gerekiyor.

JailbreakTR
uluslararası dolaşımı açıcam demi
[automerge]1528963014[/automerge]
bir de iphone 5 te PUBG nasıl oynayabilirim

Son düzenleme:
şimdi tekrardan iphone 5 e jailbreak yaptım telefonu yeniden başlatınca veri çalışmaz olucak biliyorum napiyim

Bu iki tweak ismini öğrenebilir miyim acaba ??

Ekli dosyalar

• F1839B5F-18B8-4ADD-9F20-DA44E15445FD.jpeg
    F1839B5F-18B8-4ADD-9F20-DA44E15445FD.jpeg
    306.9 KB · Görüntüleme: 18
  • A5D040EE-8F69-4F32-95A4-AF6B43974A7C.jpeg
    A5D040EE-8F69-4F32-95A4-AF6B43974A7C.jpeg
    91.4 KB · Görüntüleme: 19
Geri