Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuan bulunduğunuz sürüm için uygun jailbreak yok malesef. Önceki sürümlere dönüşünüz ancak Apple imzaları açarsa mümkün olur. Tek yapabileceğiniz şey beklemek.

s. a
kardeşler maçkolik reklam kaldırma cydia neydi bilen varsa yazsın teşekkürler

Dostlar, elimde iphone 5s (9.3.2jailed) cihaz var acaba cydia eraser ile silsem telefonu sonrasında ise güncellesem ios 10a güncelleme imkanım varmı ios 10nun optimizesi çok iyi diyorlar.Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef, önceki sürümler için imzalar açık olmadığı sürece en son sürüme günceller..

Dostlar, elimde iphone 5s (9.3.2jailed) cihaz var acaba cydia eraser ile silsem telefonu sonrasında ise güncellesem ios 10a güncelleme imkanım varmı ios 10nun optimizesi çok iyi diyorlar.Teşekkürler

1. Cihazı CydiaEraser ile sıfırla , Jailbreak yap o 9.3.2'de , Filza kur SystemPlist.version ve Build 7.1 olarak kayıt et ( ) burda doğru Build bulursun.

2. Ayarlar >> Genel >> Güncelleme bölümünde 10.3.3 karşına çıkacak.
3. Güncellemeyi yap ve Güncelleme bitince ilk adım Ayarlardan " TÜM İÇERİK VE AYARLAR SİL" ve 10.3.3 sürümünde olacaksın.

Not: yanlış bir adım ile 11.3'e geçersin.
Aktivasyon durumları AppleServer tarafından arada bir takılmalar oluyor.

JailbreakTR

Flex 2 de uploads on server cracker diye bi bölüm vardı çoğu uygulamayla ilgili tweaklar bulunuyordu mesele busuu uygulaması bunlardan birisi. Flex 3 uygulamasında aynı bölüm yok bu konuda bilgisi olan var mı ?

1. Cihazı CydiaEraser ile sıfırla , Jailbreak yap o 9.3.2'de , Filza kur SystemPlist.version ve Build 7.1 olarak kayıt et ( ) burda doğru Build bulursun.

2. Ayarlar >> Genel >> Güncelleme bölümünde 10.3.3 karşına çıkacak.
3. Güncellemeyi yap ve Güncelleme bitince ilk adım Ayarlardan " TÜM İÇERİK VE AYARLAR SİL" ve 10.3.3 sürümünde olacaksın.

Not: yanlış bir adım ile 11.3'e geçersin.
Aktivasyon durumları AppleServer tarafından arada bir takılmalar oluyor.

JailbreakTR

Çok teşekkürler.iyi günler dostlar.

iPhone x de statüsbarda saatin yanına tarih ekleyemiyormuyuz? Veya çentiğin köşelerine Zeppelin gibi kişisel logo koyamıyormuyuz? Şarj ibaresinin üstüne tıklayınca düşük güç moduna alan tweak neydi ve hangi repodaydı ?

Arkadaşlar jailbreak olmadan istediğim uygulamadan ücretli oyun içi satımları yani bedavaya alabilme yöntemi var mı?

Benimki soru değil daha çok sorun. NavBar olarak adlandırılan kısım bazı uygulamalarda görünmemeye başladı. Ayrıca ayarların içindeki safari sekmesinde de arama motoru seçeneklerinde isimleri göçmüş arama motorları var.

Bu bahsettiğim NavBar>Düzeltiyorum:Bu hata yeni çıkan Aerify isimli tweakten kaynaklanıyormuş.

12eb062190156fd4f79e5df3f24a6614.jpg

f0946fed417e9211af4d9c48ab4160c6.jpg

Bu da arama motoru kısmı

aa20de1841dcba465c01435b86090959.jpg

Son düzenleme:
Deneyen Yok mu acaba çok iyi görünüyor

O Tür tweaklere yaklaşma kardeş...YouTube da çok Fake videolar var , her video ya inanma...
İphone X kullanıyorsun yazık olmasın

Edit: yukardaki YouTuber sağlam bir Alman çocuk ama yinede yukarda dediğim gibi.
Bazı Tweakler gereksiz
JailbreakTR

@efsane6 bende youtuber çocuğa güvendiğim için sordum kullananlar varmış ama sıkıntılı diyorsanız yapacak bişey yok.

Doubletaplock iPhone x de çalışıyor mu? İlk başlarda çalışıyordu ama Xenhtml ile ana ekrana widget ekledikten sonra işlemiyor.Yeniden kurdum ama değişmedi...Var mı alternatifi yada nasıl çalıştırabilirim

Doubletaplock iPhone x de çalışıyor mu? İlk başlarda çalışıyordu ama Xenhtml ile ana ekrana widget ekledikten sonra işlemiyor.Yeniden kurdum ama değişmedi...Var mı alternatifi yada nasıl çalıştırabilirim

Bende çalışıyor ve xenhtml de kurulu ve widget ekli ana ekranda

Hangi ayardan kaynaklı olabilir acaba yeniden yükledim yine değişmedi..Arada başka tweakde kurmadım ama anlayamadım neden çalışmıyor

Hangi ayardan kaynaklı olabilir acaba yeniden yükledim yine değişmedi..Arada başka tweakde kurmadım ama anlayamadım neden çalışmıyor

Bir çok sebepten olabilir belki yüklediğin başka bir tweak ile çakışıyordur

Arkadaşlar ekteki mesajı aldım linke tıklamadım nedir kimdir hangi firmadır belirtmiyor görüşleriniz nelerdir?3E130F72-318C-4A4D-9AC7-5408C61F38CB.png

Geri