Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yapılamıyor mu artık
Yapılamıyor değil, yapılmıyor.
iPhone X ve öncesindeki cihazlarda iOS 16.7.12 sürümüne kadar jailbreak mevcut çünkü donanımsal açık var, ancak bu cihazlara da zaten iOS 17-18 desteği yok.
iPhone X'ten sonra çıkan cihazlarda ise maksimum jailbreak desteği sürümü 16.6.1'e kadar, haliyle iOS 17-18 sürümlerine jailbreak yok.

Ben bi b0k yedim nuggetiosdan OTA güncellemelerini kapadım ne alaka bende bilmiyorum chatgpt kapattırdı kapattım sonrada güncelleme yerim gitti sordum dedi ayarları sıfırla düzelmedi ıı ben napıcam ios sürümüm 26.0.1 zatende gelirse yeni güncelleme diye hani telefonu pcye takıp sıfırlamadan bi yolu yokmudur acaba ya açılmasının ?-?

Arkadaşlar merhabalar yıllar sonra tekrar aranızdaki, eski sürüm bir iPhone alarak Jb yapmak istiyorum şuan stabil çalışan Jb araçları hangileri ve alacağım cihazın sürümü kaç olursa iyi olur acil dönüş yaparsanız sevinirim iyi forumlar

Merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın benim bu konuda çok bilgim yok. İphone 6 ios 12.5.7 sürüm telefonumu jailbreak yapmak istiyorum. Bilgisayarsız yükleme oluyor mu? İnternetten biraz araştırdım, yapmaya da çalıştım ama bir türlü başaramadım. En basit haliyle anlatma şansınız olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim, çok teşekkür ederim.

Geri