Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi akşamlar arkadaşlar.. apple watch ultra 2 yi ilk defa iphonela kullanıyorum. İtunes eşzamanlama yaptığımda takılıp kalıyor. apple watch u telefondan eşlemesini kaldırınca eşzamanlama normal çalışıyor. itunes eşzamanlamayı ikisini bir arada sorunsuz nasıl eşzamanlayabilirim ya da nasıl eşzamanlama yapılıyor?
cihaz ve watch güncel sürümde mi?

öncelikle merhaba foruma yeni kayıt oldum ipad tabletimin sürümü eski ve çok fazla uygulama inmiyor youtube twitch vb. ipade jailbreak attım ancak tweak falan hiçbir şey hakkında bir bilgim yok sadece uygulamaları indirmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

@slayermice520

YouTube yi bizzat denedim çalıştı. Jailbreak yaparak eski sürümlerini yükleyebilirsiniz, bunun için gerekli olan tweakın ismi AppAdmin. Bu tweakı yükleyerek uygulamayı indirirken tıkladığınız buton üzerinde elinizi basılı tutarsanız karşınıza o uygulamanın bütün sürümlerinin olduğu bir liste çıkar ve hangisini seçerseniz onu yükler. Bir ihtimal AppSync tweakını da yüklemeniz gerekebilir.

merhaba 9.3.5 bir iOS cihazım var bunun üzerinden Safari'den filim izlemek istiyorum ama sitelerde filimler açılmıyor herhangi bi çözümü varmı cydia ile

Herkese merhaba bu konuda çok yeniyim. Telefonuma apk uygulamalar yüklemek istiyorum. Jailbreak bu işe mi yarıyor ?
Birde arabamdaki carplaya youtube yansıtmak istiyorum. Anladıgım kadarıyla jailbreakla bu işi yapabiliyorum. Ankarada veya online ücreti karşılıgında Yardımcı olabilecek varmı ?

iphone 7 (15.8.2) cihazım var dopamine ile jailbreak yaptım
Sorum şu olacak bu cihazı proxy cihazı yapmak istiyorum bilgisi olan var mı? yada konuyu nereye açacağım?

ipad 7 nesil tablete pubg için fps artıracak birşey yüklemek istiyorum
[automerge]1731504838[/automerge]
bilgisiyarım var

Abi iOS 12.5.7 iPhone 6 cihazım var jbli tweak önerir misin bide appsync çalışır mı PC var jbyi chekra1n ile PC’den yaptım

Abi iOS 12.5.7 iPhone 6 cihazım var jbli tweak önerir misin bide appsync çalışır mı PC var jbyi chekra1n ile PC’den yaptım
Jailbreak cihaza ekstra yük ekler. %20 gibi. cihazınız için kasmalar olur mutlaka. Zaten performans alabileceğiniz bir cihaz değil

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar bir sorum olacak 14 pro Max 17.5.01 yazılımında bekliyorum şu anda jailbreak ile ilgili herhangi bir haber yok şimdi diyelim ki altı ay sonra çıktı ios 17’de bekliyoruz iOS 19 sürümü geldi biz o iOs17 ye jb yapsak bile belli bir süre sonra yükselecek (örneğin ios 20-21) ve bizim uygulama sürümlerimiz geride kalacak ve yine cihazda bir çok uygulamalar çalışmayacak yani Jailbreak önünü komple kapattılar mı yoksa herhangi bir şekilde bir haber var mı ya da bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz alttafikirlerinizi merak ediyorum

Merhaba kolay gelsin elimde iphone 7 (15.8.3) var jailbreak işlemini hallettim Bunun içine CarBridge kurmak istiyorum Bedeva bulduğum kaynaklar ios (15.7.1) ve altını destekliyor bunun güncelini nasıl bulabilirim ?

(15.8.4) güncellemesi gelmiş yapılır mı
[automerge]1743636772[/automerge]
.
[automerge]1743636799[/automerge]

böyle bir hata alıyorum
Gördüğüm kadarıyla CarBridge Kurmaya çalışıyorsunuz. Kurulu olan CarBridge kaldırıp daha sonra CarPlayEnable kurmayı deneyin

Merhaba, iPhone 5'im bulunuyor. iCloud şifresini bilmiyorum, şifreyi sıfırlayamıyorum. Cihazımı nasıl sıfırlayabilirim ücretsiz şekilde?

Merhaba, iPhone 5'im bulunuyor. iCloud şifresini bilmiyorum, şifreyi sıfırlayamıyorum. Cihazımı nasıl sıfırlayabilirim ücretsiz şekilde?
Merhaba maalesef çalınma ve art niyetli girişimlere kolaylık sağlamamak adına bu konu ile ilgili forumdan bilgi aktaramıyoruz.

Cyidada güncelleme yaparken '' Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo exited unexpectedly '' hatası alıyorum lütfen yardım edin. ios 12.5.7 frey ile kurdum .

Geri