Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
/System/Library/PrivateFrameworks/PreferencesUI.framework içinden Settings.plist dosyasının içinden title kısmından settings yazısını silmelisin
94808c2fde9003fa61e6b6a51369788f.jpg
91c1e28d0c8365bc214b0162ed926fac.jpg
Cok Tskler Admin 👍

arkadaşlar jbli ip8 (13.3.1) kullanıyorum şu anda. İos 14 çıktığında checkrain ile zınk diye jb yapabilecek miyim acaba ?

Tittle de Settings yazan yeri sileyim derken Title komple silindi hocam
ayarlara girince inglicze ve yazilar bozuk iconlarin

benim telefonum 11.4.1 jailbreakli şuan 13.5.1 güncellemesi çıkmış sanırım ama ben telefonu 13.5 e güncelleyip jailbreak yapabilir miyim?(iphone8 plus)

benim telefonum 11.4.1 jailbreakli şuan 13.5.1 güncellemesi çıkmış sanırım ama ben telefonu 13.5 e güncelleyip jailbreak yapabilir miyim?(iphone8 plus)
Buedan iOS 13.5 indir

itunes ile yükle cok önemli Itunes da Iphone geri yükle tiklamadan önce PC de Shift tusuna basili tutacaksin ;)
A4A63BA4-896C-4BC3-8AFB-945A9E834285.jpeg

Son düzenleme:
şu lisanslıyoduk ya ürünleri o tweak neydi
[automerge]1591046565[/automerge]
Appcake açılmıyor yardım

Son düzenleme:
İphone 6s ios 13.1.3 kullanıyorum. unc0ver ile Jailbreak yaptım herhangi bir problem yaşamadım şuana kadar taaki whatsapta medya gönderememek dışında. Şuan kullandığım tüm tweakları durdurdum iclenar ile ama yine düzelmedi. jailbrak sildim restore rootfs yükledim yine olmadı. Ne yapsam sorunu çözemedim. Medya göndermek isteyince cihazı kapatıyorum açınca medya gönderimi yapıyorum sonrda Jailbreak yapıp kullanıyorum bir çözüm önerisi olan yardımcı olabilecek olan arkadaş var mı?

Ekli dosyalar

• 245EEC3A-628D-4ECA-BB53-72F66438CAFF.png
    245EEC3A-628D-4ECA-BB53-72F66438CAFF.png
    976 KB · Görüntüleme: 9
Tel sıfırladım şuan Cydia çalışmıyor exıt yazıyor üstte ve Apple kimliğini kabul etmiyor şifre yenilememe rağmen acil yardım
[automerge]1591142700[/automerge]
Cydia sildim checkra1n den halen Apple kimliği olmuyor

Tel sıfırladım şuan Cydia çalışmıyor exıt yazıyor üstte ve Apple kimliğini kabul etmiyor şifre yenilememe rağmen acil yardım
[automerge]1591142700[/automerge]
Cydia sildim checkra1n den halen Apple kimliği olmuyor
iCloud servislerinde sıkıntı var şuan. Apple sorunu düzeltene kadar erişim sağlayamazsınız.

Arkadaşlar Cydia ya Facebook la alişveriş yapmiştim Facebook la giriş varmı bende olmuyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0564A2FF-791B-4CF2-991E-6E1249C01BDF.png
arkadaşlar dün den önce unc0ver yüklemeye çalışıyordum ama yüklenmiyordu dün şans eseri yükledim hiç sorunsuz kuruldu jailbreak yaptım lakin tweakler ayarlara gelmiyordu ard arda tekrar jailbreakledim bu sefer cydia gitti indirdiğim tweak uygulamaları duruyor ama ne unc0ver açılıyor nede indirdiğim uygulamalar siliniyor unc0ver I tekrar da indiremiyorum ne yapmam lazım
İos 13.5 iphone 6s

Arkadaşlar benim eski bir 5S’im var. 12.1.1 Uncover JB var. Ben bunu ayarlardan sıfırlarsam elmada kalma olayı olur mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 13.2 kullanıyorum cihazım jailbreakli. benim aradığım tweak whatsapp'ı 2015teki görünümüne kavuşturabileceğim bir tweak var mı merak ediyorum. Kısaca istediğim şey sohbet kısmında kişi ismini ortaya almak, online olduğunu onun altına almak kısaca ekteki fotoğraftaki gibi yapabileceğim veya benzetebileceğim.0893A6C1-86AD-48E1-BE3E-6888293FA85A.jpeg

İos 13.2 kullanıyorum cihazım jailbreakli. benim aradığım tweak whatsapp'ı 2015teki görünümüne kavuşturabileceğim bir tweak var mı merak ediyorum. Kısaca istediğim şey sohbet kısmında kişi ismini ortaya almak, online olduğunu onun altına almak kısaca ekteki fotoğraftaki gibi yapabileceğim veya benzetebileceğim.Ekli dosyayı görüntüle 17489
Daha önce arama ve görüntülü arama iconları olmadığı için durum ortadaydı. Watusi ile arama iconlarını kaldırabilirsin. böylelikle o “kişi bilgisi için..... “ diye kayıp giden yazıyı takip etmek zorunda kalmazsın. sanırım o yazı dikkatini çektiği için bunu yapmak istiyorsun. eğer öyleyse dediğim gibi işini görür.

Online bir oyunda iki tane hesabım var ve iki hesaba da hızlı bir şekilde erişe bileceğim bir uygulama varmıdır parallel space tarzı ?

Geri