6s kullanıyorum 13.3.1 sürümüm jailbreak yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
2 sene önce yapmıştım 5s telefonuma unc0ver diye bişeyle pek bilgim yok
6s kullanıyorum 13.3.1 sürümüm jailbreak yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Aradım fakat bulamadım bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz ve unc0verdeki gibi cydia ile telden yönetiyoruz demi sadece kuruluşu bilgisayar ile yapıyoruzForumda araştırma yapın...
Checkra1n Jailbreak ile JB yapabilirsiniz
Şimdi yapmaya çalışçam takıldığım yerlerde yardımçı olurmusunuz@hasanergun0635
Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı
Checkra1n Jailbreak Yıllar sonunda eskileri andıracak bir jailbreak'e kavuştuk. Sizler için Jailbreak'in nasıl yapılacağı konusunda en ince ayrıntısına kadar tüm detayları bu konuda derledik. Resmi Jailbreak Sitesi: checkra1n Desteklenen Sürümler: iOS 12.3 ve yukarısı Desteklenen Cihazlar...www.jailbreaktr.com
Bu 3 yöntemden hangisini önerirsiniz@hasanergun0635
Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı
Checkra1n Jailbreak Yıllar sonunda eskileri andıracak bir jailbreak'e kavuştuk. Sizler için Jailbreak'in nasıl yapılacağı konusunda en ince ayrıntısına kadar tüm detayları bu konuda derledik. Resmi Jailbreak Sitesi: checkra1n Desteklenen Sürümler: iOS 12.3 ve yukarısı Desteklenen Cihazlar...www.jailbreaktr.com
Bunlardan hangisini indircem ben hiç bilmiyorum özöçjzzöŞimdi yapmaya çalışçam takıldığım yerlerde yardımçı olurmusunuz
[automerge]1585252350[/automerge]
Bu 3 yöntemden hangisini önerirsiniz
Flash belleğim yok 32 gb :(
Real racing 3 de neden locallapstore çalışmıyor çalışan varmı hile için oyunlarda
Cihaz İPhone 6 (12.4.5) cihazı dfu moda almak istiyorum ama hiçbir türlü girmiyor herşeyden eminim itunes güncel ve açık, home tuşu çalışıyor, kablo orjinal denilen herşeyi yapıyorum recovery e de girmiyor bir programla falan denemediğim sürece bana acil dfu mod lazım.
Herşeyi denedim özellikle checkra1n ile yaparken olmuyorDFU moda nasil aliyorsunuz
Kablo takili iken PC ye, cihaz kapatıp Home tuşu + kilit tusuna 10 sn basili tutarak denediniz mi?
Bütün cihazlarımda denemiştim ama bu cihazda checkra1n jb yaparken fark ettim hiçbir şekilde dfu ya geçmiyor cihazHerşeyi denedim özellikle checkra1n ile yaparken olmuyor
Edge varEkranın kenarlarını rengarenk yapan tweak varmı
Ney crackli ben yeniyim bilmiyorum fazla kusura bakmayın@hasanergun0635
Crackli Repo ve Tweak hakkında Forumda yorum yapmak/Paylaşmak kesinlikle Yasak!!
Bilgilendirme: Bu statü ile Jailbreak
kullanıyorsan yardım alamazsın forumda
Telefonu kapattım açtım cydia girmiyor ve jailbreak uygulamasıda yok piyasada
[automerge]1585446689[/automerge]
Acil yardım edin
[automerge]1585447271[/automerge]
Telefonu kapattım açtım cydia girmiyor herşey eskiye dönmüş ve cheki1nkare mi neyse jailbreak uygulamasıda yok acil
Tekrar yapınca tweaklar felan gelecekmi
[automerge]1585481219[/automerge]
Gelmiyecekse hiç yapmıyım boşa