Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamun Aleyküm - Cydia'dan ifile ve appcake yükledim ikisine tıkladıgım gibi geri atıyor yani açılmıyor sebep nedir bilen varmıdır ?

İfile silin ve yerine filza file manager kurun.
Appcake de silin safariden artın ve kendi sayfasından yükleyin.

İfile silin ve yerine filza file manager kurun.
Appcake de silin safariden artın ve kendi sayfasından yükleyin.

bu 2 uygulama yükleme sebebim aynı uygulamayı klonlamak aynısından ipa hazırlayıp diğeri ile kurmak bunnar olmadan daha iyi bir yöntem biliyormusunuz ? klon yapıcagım uygulama wp veya diğer sosyal medya değildir baska bir uygulama

Slices 3 tweakını deyebilirsin.

aramaya yazdım birtane çıktı sonunda 3 rakamı yazmıyordu kurdum ama suan ne yapmam gerek ? tam olarak anlatırmısın ?
[automerge]1584554600[/automerge]
Cydia'üzerinden kurdugum uygulama ayarlar bölümüne uygulama olarak gelmiyor nedenii nedir ?

Son düzenleme:
aramaya yazdım birtane çıktı sonunda 3 rakamı yazmıyordu kurdum ama suan ne yapmam gerek ? tam olarak anlatırmısın ?
[automerge]1584554600[/automerge]
Cydia'üzerinden kurdugum uygulama ayarlar bölümüne uygulama olarak gelmiyor nedenii nedir ?

Yüklediğiniz Hangi tweak ayarlarda gözükmüyor

Merhaba iyi akşamlar herkese ios 12.1.2 sürümüne sahibim jailbreak la alakalı pek bir bilgim yok ama öyle böyle internetten unc0ver la tanıştım. 1 2 ay gibi süre içinde güzel güzel yok whatsapp plus dır yok reklamsız youtube falan takılıyordum. son zamanlarda hiçbir yerden unc0ver denilen mereti yükleyemez oldum haliyle jailbreak da yapamıyorum gözünüzü seveyim yardım edin takoz niyetine telefon kullanıyorum yanlış yere soru sorduysam affola

Merhaba iyi akşamlar herkese ios 12.1.2 sürümüne sahibim jailbreak la alakalı pek bir bilgim yok ama öyle böyle internetten unc0ver la tanıştım. 1 2 ay gibi süre içinde güzel güzel yok whatsapp plus dır yok reklamsız youtube falan takılıyordum. son zamanlarda hiçbir yerden unc0ver denilen mereti yükleyemez oldum haliyle jailbreak da yapamıyorum gözünüzü seveyim yardım edin takoz niyetine telefon kullanıyorum yanlış yere soru sorduysam affola
Appcake de olması lazım eğer orda yoksa panda helper a bakın o ikisinden birinde bulursunuz.

Appcake de olması lazım eğer orda yoksa panda helper a bakın o ikisinden birinde bulursunuz.
çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak 3utools adlı programdan jb li cihazımı 12.4.5 sürümüne yükseltirsem herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım mesela jailbreak gider mi ne gibi bir sonuçla karşılaşırım

çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak 3utools adlı programdan jb li cihazımı 12.4.5 sürümüne yükseltirsem herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım mesela jailbreak gider mi ne gibi bir sonuçla karşılaşırım
Onu bilmiyorum ama jailbreak varken güncelleme yapmanız elmada kalmanıza sebep olabilir diye düşünüyorum.

Onu bilmiyorum ama jailbreak varken güncelleme yapmanız elmada kalmanıza sebep olabilir diye düşünüyorum.
kardeş sağolasın valla appcake da buldum unc0ver ı benim gibi mağdur arkadaşlar varsa umarım onlara da yardımcı olmuş oluruz
[automerge]1584567870[/automerge]
Evet hocam kalma riskiniz var yapmayın sakın

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uyarınız için teşekkür ederim unc0ver ı kurabilince sürüm yükseltme olayını falan sildim attım kafamdan direk teşekkürler tekrardan 😂

Beyler crash report ta preferences hatası alıyorum neden olabilir

Ben filzaya girdiğim zaman bana filzayı etkinleştirin diye bir uyarı çıkıyor oraya girip etkinleştire basınca filza etkinleştirilmedi diyor ne yapmam lazım ?

Ben filzaya girdiğim zaman bana filzayı etkinleştirin diye bir uyarı çıkıyor oraya girip etkinleştire basınca filza etkinleştirilmedi diyor ne yapmam lazım ?

Bişey yapmayacaksın öyle kalacak yani senden satın almanı istiyor sende hayır diyerek çıkıyorsun.

Hocam şöyle bir hata alıyorum.Jb deyken 3G çalışmıyor onun yerine E diye bir şey yazıyor vede internet çalışmıyor

(İnternet yazdım ama wifi değil hücresel veri çalışmıyor)

Hocam şöyle bir hata alıyorum.Jb deyken 3G çalışmıyor onun yerine E diye bir şey yazıyor vede internet çalışmıyor

(İnternet yazdım ama wifi değil hücresel veri çalışmıyor)

Tekrar Jailbreak yap yada tweaklerini kontrol et

AdBlock Tweakleri vs.

Geri