Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba üstadlar windows 10 altserver kullanarak cıhaza jb atmak ıstıyorum lakin , Install AltStore sekmesinden cihazımı seciyorum ve daha sonra
açılan pencere de Apple Kimliğinmi ve şifremi giriyom ve Install butonuna tıklıyorum daha sonra çalısmayı durdurdu windos sorun için çözüm arıyo hatası alıyom , win defender ve anti virüsler kapalı yardımlarınızı bekliyorum

Unc0ver için pc'me altinstaller kurmak istemiştim fakat icloud kurarken bi hata veriyor ss'deki gibi itunesi komple kaldırıp sadece icloudu kurmayı denedim yine olmadı bi çözümü varmı bunun

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16.7 KB · Görüntüleme: 32
tweak kurarken veya kaldırırken bu raklamların çıkması normal mi bi ara çıkmıyordu. cydown yüklü ondan mı acaba

0F3E0137-D2A8-4098-B5AD-373AA8A9A17E.jpeg

önceki bütün kurduklarınız apple ile ilgili programları silin. sonra tekrar baştan başlayın. iyi gorumlar.

X s max uygulama içinde bildirim panelini nasıl gizliyoruz? Oyun oynarken çok rahatsız ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam benim şuanda cihazda modern dock kurulu ama hocam mesela dark moddan çıktığımda yani light mode geçtiğimde dock kayboluyor bunu nedeni nedir acaba

Hala cevaplıyormusunuz bilmiyorum fakat benim iPhone 5 10.3.4 var.Cydia İmpactor ise yaramıyor.3uTools apple serveri bozuk mu me diyor.Lütfen yardım edin jb yapmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Sorum TrueCaller ve Whoozit proyla ilgili.
Malumunuz burdan sorgulanan numaralar eğer bulunursa, başkalarının rehberinde ki kayıtlı ismi ile karşımıza çıkıyor. Bu isimleri değiştirmenin ya da güncelleştirmenin bir yolu var mı acaba ? Örnek olarak eskiden elektrikçi olup şimdi bakkallık yapan biri sorgulandığında elektrikçi**** diye eski kaydıyla karşıma çıkıyor bunu düzeltmek istiyorum.

Sorum TrueCaller ve Whoozit proyla ilgili.
Malumunuz burdan sorgulanan numaralar eğer bulunursa, başkalarının rehberinde ki kayıtlı ismi ile karşımıza çıkıyor. Bu isimleri değiştirmenin ya da güncelleştirmenin bir yolu var mı acaba ? Örnek olarak eskiden elektrikçi olup şimdi bakkallık yapan biri sorgulandığında elektrikçi**** diye eski kaydıyla karşıma çıkıyor bunu düzeltmek istiyorum.

Düzgün çalışmıyorki, bende sabah 5 dak buluyor, sonra sapıtıyor bulmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atatürk teması yükleyem dedim kendi jailbreaktr yerinden bu hale geldi yardım etme imkanınız var mı :)

Ekli dosyalar

• A40A3360-61A0-461C-BDE9-599A70A3E3DA.png
    A40A3360-61A0-461C-BDE9-599A70A3E3DA.png
    514.6 KB · Görüntüleme: 17
Düzgün çalışmıyorki, bende sabah 5 dak buluyor, sonra sapıtıyor bulmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında bende gayet yeterli çalışıyor. 10 soruşturmanın 6’sı çıkıyor. Bazıları fotoğraflı çıkıyor hatta. O fotoları nerden elde ediyor bu program onda ayrı bir soru?

Ya bu pubg mobile ağ veya veri değişimi hatası diyor 10 dk ban atıyor hangi maça girsem aynı sürekli çözümü var mı

bu arada (libery) yüklü

Ekli dosyalar

• 5804C0E1-C127-4B4F-8B72-6764B802A234.png
    5804C0E1-C127-4B4F-8B72-6764B802A234.png
    761.9 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba iphone 8 kullanıcısıyım sürüm 13.3.1 Cydia dan Tweaks yükledikten sonra Safe moda ta açıyor. Ve sonrada Tekrar bilgisayar ile Jailbreaks yapıyorum

Arkadaşlar “++” tweakleri dünden beri çalışmıyor. Bir bilgisi olan var mı?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ses entegresi bozuk telefon başta açılınca Wi-Fi geç açılıyor sadece açılışta pili servis diyor 79 da geri kalan herşeyi orjinal böyle kullanmalımıyım Bluetooth kulaklıkla telefon görüşmesi yapabiliyorum
Bide sağlam ses entegre tamir eden bildiğiniz yer varmı

iPhone 7 plus 13.3 kullanıyorum. iThemer yükledim ve ana menüde sayfa geçişlerinde kasma mevcut? Neden kaynaklanıyor acaba ?

Geri