Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RootFS already mounted, delete OTA file from Settings - Storage if present and reboot

Jailbreak yapmaya çalışırken her defasında böyle bir sorun ile karşılaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar merhaba jailbreak ile yeni tanıştım kurcalayarak öğrenme aşamasındayım.
Fakat en büyük isteğim tema yüklemek onuda bir türlü beceremedim yardım olabilirmisiniz winterboard yükledim hepsinde EXIT hatası verdi hiç bir şekilde tema yükleyemiyorum

arkadaşlar merhaba jailbreak ile yeni tanıştım kurcalayarak öğrenme aşamasındayım.
Fakat en büyük isteğim tema yüklemek onuda bir türlü beceremedim yardım olabilirmisiniz winterboard yükledim hepsinde EXIT hatası verdi hiç bir şekilde tema yükleyemiyorum
SnowBoard tweaki kur. Youtube'da tema videoları mevcut sürümüne uyumlu olanlara bakabilirsin.

Reload Daemons seçeneğini kapatıp jb yaptıktan sonra unc0verdan sadece tekrar açmamız yeter mi yoksa açtıktan sonra re-jb mi yapmalıyız?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam merhaba ben Kardeşime Apple Mini Tablet almiştim.. Format Attim üzün süre sonra. 9.3.5 Olarak güncelleme cıkıyor. ve hicbirşey kuramiyorum.. en baştan ne yapmam gerektigini Anlatacak Sabirli bir arkadaş varmi.. lütfen yardimci olabilecek varmi.

Slm Beyler
Xen HTML 2 gun oncesine kadar Guzel ce kullaniyordum bir alda herhangi bir bir tweaks den dolayi degil cunku defalarca devre disi birakip tek tek denedim malesef safa Moda atiyor Baska kurabilecegim repo tavsiye yada problem yasayanlar varmi ?

Slm Beyler
Xen HTML 2 gun oncesine kadar Guzel ce kullaniyordum bir alda herhangi bir bir tweaks den dolayi degil cunku defalarca devre disi birakip tek tek denedim malesef safa Moda atiyor Baska kurabilecegim repo tavsiye yada problem yasayanlar varmi ?
Siz hangi repodan kurdunuz?

Reload Daemons seçeneğini kapatıp jb yaptıktan sonra unc0verdan sadece tekrar açmamız yeter mi yoksa açtıktan sonra re-jb mi yapmalıyız?

Reload Deamons seçeneği mazide kaldı yani artık yeni unc0ver güncellemesiyle gerek yok...

@Samet
1b5e6f2b658d374dc0aaac4fd80ae1ff.jpg

Hocam bir sorum olacakta

Gridiculous tweak i varya hocam safe mode atıyor bendeki ana ekranda kurulu olan tweakler snowboard vede modern dock

İyi forumlar herkese,
Bildiğiniz üzere Watusi adlı tweak ile gönderilen mesajlarınızı (üzerinden ne kadar süre geçerse geçsin) herkesten silebiliyorsunuz. Ben bunu o kişiye göndermiş olduğum tüm mesajları toptan seçerek yapmak istiyorum ancak çok fazla mesaj olduğu için tek tek seçmek işkence olur. Aşağıya ürün detaylarımı da yazdım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cihazım: iPhone 8 Plus
iOS sürümü: 12.1
Jailbreak: Var (unc0ver)

-- Bu arada sebebini merak eden varsa özel bir konu, kimseye zarar verme veya kimsenin ayıbını örtme amaçlı değildir. Sadece kişisel bir tercih. Anlayışla yardımcı olmanızı rica ediyorum. Tekrardan iyi forumlar ..

telefonumu 13.4 betaya güncelledim daha önce 13.3 ve 13.3.1 sürümlerinde defalarca sorunsuz jb yaptığım cihaz jb olmadı bu sürümde yapamadım siyah ekranda kaldı chackra1n ios 13 sürümünü komple destekliyor sanıyordum ama desteklemiyormuş yada ben yanlış bişeylermi yaptım bu konuda bilgisi olan biri beni de bilgilendirebilirmi acaba

telefonumu 13.4 betaya güncelledim daha önce 13.3 ve 13.3.1 sürümlerinde defalarca sorunsuz jb yaptığım cihaz jb olmadı bu sürümde yapamadım siyah ekranda kaldı chackra1n ios 13 sürümünü komple destekliyor sanıyordum ama desteklemiyormuş yada ben yanlış bişeylermi yaptım bu konuda bilgisi olan biri beni de bilgilendirebilirmi acaba
Henüz 13.4 e güncelleme yapılmadı. Final sürümü çıktığında uyumlu hale gelecektir.

Geri