Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jailbreak en son iphone 3gs telefonum vardi ona uygulasmisti bi arkadas cydia dan bissuru app e ulasabiliyordum jailbreak ozgurluk demek
[automerge]1581264556[/automerge]
jailbreak en son iphone 3gs telefonum vardi ona uygulasmisti bi arkadas cydia dan bissuru app e ulasabiliyordum jailbreak ozgurluk demek

Bende jailbreak yapmak istiyorum fakat jb yapınca şuanda telefonumdaki fotolar filan gidicek mi onları merak ediyorum yaptığımda da mesela itunes üzerinden yedekleme alabiliyormuyum

Bende jailbreak yapmak istiyorum fakat jb yapınca şuanda telefonumdaki fotolar filan gidicek mi onları merak ediyorum yaptığımda da mesela itunes üzerinden yedekleme alabiliyormuyum
İlk önce fotoraflar gitmiyor vede

jailbreak yapmadan öncede bir yedek almanın yararı var

iphone 7 plus telefonuma sanal macos ile checkra1n kurdum cydia yükledim sonra carbridge tweek satın aldım uygulama esnasında bir hata verdi telefonun her yerinde EXIT yazıyordu kapatıp açtım tekrar jb yaptım bu sefer Cydia açılmıyor
Sanal macos ile jb yapılıyormuydu??

Merhaba arkadaşlar whatsapptan numaramı nasıl gizlerim veya numara yerine sayı gösterebilirim ?

12.4 jb li kullanıyordum reset atmam gerekti haliyle jb gitti uncoveri 3utools ile yüklüyordum şimdi oda çalışmıyor başka yöntem varmı şuan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz önce telefonum durduk yere dondu ve kendiliğinden yeniden başladı ve açıldığında herşey gitmiş. Appcakeden indirdiklerim ve cydia duruyor. Onlarda girdiğimde geri atıyor beni. Şu an bu haldeyken kurtaramaz mıyım? Mecbur tekrar jailbreak kurup sıfırdan mı yapacağım ?

Biraz önce telefonum durduk yere dondu ve kendiliğinden yeniden başladı ve açıldığında herşey gitmiş. Appcakeden indirdiklerim ve cydia duruyor. Onlarda girdiğimde geri atıyor beni. Şu an bu haldeyken kurtaramaz mıyım? Mecbur tekrar jailbreak kurup sıfırdan mı yapacağım ?

Tekrar jb yapın

nasıl ?
linuxtan aynı işlemleri tekrarlayım mı?
yüklemiş olduğum uygulamalar repolar hala dururlar mı? Sıfırlanır mı?
[automerge]1581508835[/automerge]

benim istediğim yüklediklerim kaybolmasın.
tekrsr jb yaparsam kaybolur mu dururla rmı yerinde. Ve jb yi yaparkenfarklı seçenek seçmeden aynı şekilde yapacağım değil mi hocam

nasıl ?
linuxtan aynı işlemleri tekrarlayım mı?
yüklemiş olduğum uygulamalar repolar hala dururlar mı? Sıfırlanır mı?
[automerge]1581508835[/automerge]

benim istediğim yüklediklerim kaybolmasın.
tekrsr jb yaparsam kaybolur mu dururla rmı yerinde. Ve jb yi yaparkenfarklı seçenek seçmeden aynı şekilde yapacağım değil mi hocam

Yüklediğiniz hiçbir şey silinmez. Cihaz kapanıp açıldığında jb devre dışı kalır. tekrar jb işlemini yapmanız yeterli

unc0ver jb yapmıştım ama bildiğiniz üzere artık jb yapamıyorum. Sorum şu;
hiçbir müdahale etmeden direkt checkra1n i kurabilir miyim? yoksa bir şeyler silmem ya da bir şeyler yüklemem gerekiyor mu?

unc0ver jb yapmıştım ama bildiğiniz üzere artık jb yapamıyorum. Sorum şu;
hiçbir müdahale etmeden direkt checkra1n i kurabilir miyim? yoksa bir şeyler silmem ya da bir şeyler yüklemem gerekiyor mu?
unc0ver çok yakın zamanda geri dönüyor onu bekleyin.

***IOS 13.4 beta1 SEP .... IOS 13.0 - IOS 13.3 ile uyumlu >>Değil
Bu demek IOS 13.4 veya 13.3.1 den IOS 13.0-13.3 sürümlerine kesinlikle geçiş **Yapamazsınız**

"Belki" ilerde IOS 13.4.1 veya IOS 13.5 çıkarsa ve SEP uyumlu olursa yukarıdaki sürüme geçebiliriz..

1 ay sonra IOS -- 14 -- geleceğini düşünürsek IOS 13.0-13.3'e sürüm düşürmek artık mazide kaldı diyebiliriz...

IOS 13.0 - IOS 13.3 arasında olanlar bu durumda şanslılar...

iPhone 11/Pro veya XS/XR alacak insanlar varsa bence biraz acele etmeleri gerekiyor...
Piyasada kapalı kutuların --90% -- IOS 13.2.2 sürümünde...
Checkra1n ile yapılan jailbroken işleminden sonra telefonun reset atması sonucu bu şekilde kullanmaya devam ediyordum
uncover ile gelecek jailbreak aracından jailbreak yaptığım zaman bir sorun çıkarır mı yoksa Checkra1n ile jb yapıp successionla restore edip mi uncover kullanmalıyım?
13.3
IPhone 7

Merhaba, iPhone 5 iOS 10.3.4 h3lix ile jb yaptım NgxPlay yükledim ancak Netflix, Youtube gibi uygulamaları telefondan ya da aracın ekranından açtığımda siyah ekran kalıyor. 10.3.3 sürümüne düşürüp tekrar jb yapıp deneyeceğim. Bu sorunla karşılaşıp da çözüm bulan var mı?

arkadaşlar jbyi silmek istiyorum restorefootsf yapıp telefonu fabrika ayarlarına alırsam komple silinir mi?

Merhaba, iPhone 5 iOS 10.3.4 h3lix ile jb yaptım NgxPlay yükledim ancak Netflix, Youtube gibi uygulamaları telefondan ya da aracın ekranından açtığımda siyah ekran kalıyor. 10.3.3 sürümüne düşürüp tekrar jb yapıp deneyeceğim. Bu sorunla karşılaşıp da çözüm bulan var mı?

Aslında şey yapabilirsin ama respring e atıyormu bunlar olunca

Arkadaşlar bugün cihazımda "feedback" uygulaması yüklendiğini farkettim. Bunu kaldıramıyorum da, ne olduğunu da bilmiyorum uygulamayı açmaya çalıştığımda apple bilgilerimi istiyor. Bunu cihazımdan nasıl kaldırabilirim ?

Ekli dosyalar

• IMG_9978.PNG
    IMG_9978.PNG
    8.1 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_9977.PNG
    IMG_9977.PNG
    8.1 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_9979.PNG
    IMG_9979.PNG
    268.3 KB · Görüntüleme: 9
Geri