Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam burada hangi tweakler var

edab11c2306c6066e66aa0d0d40c8522.jpg

soldaki aircon tweak i gibi
sağdakiler de notifica gibi duruyot

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu repolar bende mevcut. İlk kez jailbreak yapmiyorum sadece bu modda kaldi sebepsizce :(

sizin cihaziniz iphone 6 surum 12.2
Siz 4.0 ile jb yapma istiyorsunuz bu yeni cikan jb A12 ve A13 cihazlar icin sizin eski surum uncover ile jb yapmanız lazim veya
Uncover ayarlar kısmında exploit seçimi vardır ordan shockpuppet exploiti seçebilirsiniz

iphone 7plus 13.3 telefonuma checkra1n kurduktan sonra jb kaldırmak istiyorum. Fakat nasıl yapıcam konusunu bulamadım (ios13.3 te kalma şansım var mı jb sildikten sonra)

Merhaba Ben Bu StoreSwhitcheri Bir türlü Kullanamıyorum İki tane hesabım var fakat appstore da hesap değişim bölümünde gözükmüyor neyi yanlış yapıyorum kullanan varsa yardım etsin

checkra1n jailbreak yaotım 6s 13.3 e pubg mobil e girmiyor atıyor geri çözümünü bilen varmı?

checkra1n jb de outlook uygulamasından atıyor liberyt lite işe yaramadı outlook la alakalı bir tweak falan da yüklemedim çözüm bilen var mıdır

Merhaba, bilmediğim için danışmam gerek. 11 pr max 13.3 Uncover4.0.1 ile jb yaptım 4.0.3 çıkmış Güncellemeli miyim 4.03’e? Evetse direkt unc0verı silip AltStore’dan en sonu yükleyip yeniden jb?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar...
Bir sorunum var tam bir başbelası hemen geçeyim soruna. Arkadaşlar ben 12.2 ios sürümünde jb kullanıyordum telefonumun şarjı bitti ve haliyle jb yapayım dedim fakat son sürüm uncover ile jb yapmaya çalıştığımda olmadı sürekli ya restart attı ya da çöktü. Bende bazı ayarlarıyla oynadım tweaklarım silindi, cydia silindi sonra denedim denedim bir türlü jb yapamadım (bu arada cydia’ya giriyor bir şey indiremiyorum cydia/sub..... diye bi hata) uzun lafın kısası yardım edin tek dayanağım burası

iphone xs cihazımda 12.0 chimera jb kullanmatayım. sileoda güncelleme yaparken yarıda kesilmişti. Respring yapıp tekrar güncelleme yapmak istediğimde bu sefer "Dpkg Kesildi" uyarısı alıyorum ve hiçbir güncellemeyi gerçekleştirmiyor. icleanerle temizleme dahil aklıma gelen herşeyi yaptım ama bir türlü bunu geçemiyorum. Cihazı kapa/aç yapmak istemiyorum çünkü imzalar kapalı olduğundan chimerayı tekrar yükleyemeyeceğimi biliyorum. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_0368.PNG
    IMG_0368.PNG
    174.7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0367.PNG
    IMG_0367.PNG
    1.6 MB · Görüntüleme: 16
iphone xs cihazımda 12.0 chimera jb kullanmatayım. sileoda güncelleme yaparken yarıda kesilmişti. Respring yapıp tekrar güncelleme yapmak istediğimde bu sefer "Dpkg Kesildi" uyarısı alıyorum ve hiçbir güncellemeyi gerçekleştirmiyor. icleanerle temizleme dahil aklıma gelen herşeyi yaptım ama bir türlü bunu geçemiyorum. Cihazı kapa/aç yapmak istemiyorum çünkü imzalar kapalı olduğundan chimerayı tekrar yükleyemeyeceğimi biliyorum. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum.
En son neyi güncelleme yaptıysan onu tekrar güncelle olmasa sürüm düşürmeye çalış son yüklediğin tweak

En son neyi güncelleme yaptıysan onu tekrar güncelle olmasa sürüm düşürmeye çalış son yüklediğin tweak
Herhangi bir tweaki güncelleme / sürüm düşürme işlemi gerçekleştirmiyor. Güncelleme yap diyorum, işlem sonunda Tamam ı tıklıyorum ama cihazi respring yapmadığı gibi tekrar o tweakin güncellenecekler kısmında görüyorum. Aklıma gelen tek çözüm chimerayı tekrar cihaza atmak ama işte dediğim gibi imzalar şu an çalışmıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_0370.PNG
    IMG_0370.PNG
    356.5 KB · Görüntüleme: 17
ReProvision imzalama yapıyor şuan chimera yı onunla imzalayabilirsiniz 7 gün imza süresi oluşuyor cihazı yeniden başlatıp tekrar jailbreak yapın

ReProvision imzalama yapıyor şuan chimera yı onunla imzalayabilirsiniz 7 gün imza süresi oluşuyor cihazı yeniden başlatıp tekrar jailbreak yapın
reprovision dahil hiçbir tweaki de kuramıyorum, yüklemeyi yapmış gibi tamam ı tıklamadan önce detayları göster i tıkladığımdaki ekran görüntüsü bir önceki mesajımda attığım ekran görüntüsü gibi. Önceden kuruluydu reprovision ama artık imzalamadığı için geçen ay kaldırmıştım.

reprovision dahil hiçbir tweaki de kuramıyorum, yüklemeyi yapmış gibi tamam ı tıklamadan önce detayları göster i tıkladığımdaki ekran görüntüsü bir önceki mesajımda attığım ekran görüntüsü gibi. Önceden kuruluydu reprovision ama artık imzalamadığı için geçen ay kaldırmıştım.
Filza kurulumu
[automerge]1582471754[/automerge]
Fizla kurluysa var / lib / dpkg / lock-frontend dosyasını kaldırıp denermısın
Not : Lock-frontend yedeği almayı unutma

Son düzenleme:
Geri