Selamlar. ReProvision a uygulamaya ozgu parola yerine asil patola girilmesi dogrumu sikinti yaratirmi.
%99 Downloading.....
ben asıl parola ile girdim ama sen yinede biraz daha bilgi topla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani aninda sorunla karsilasilmaz tabiki ama ucu acik bir risk.
%99 Downloading.....
ben reprovision u 1 seneden beri kullanıyorum ve daha bir tane bile hata almadım
Orjinal parola olayi 1 yillik mevzu degilki. Onceden uygulamaya ozgu paraolayi giriyoduk.
Selamlar. ReProvision a uygulamaya ozgu parola yerine asil patola girilmesi dogrumu sikinti yaratirmi.
%99 Downloading.....
“Cydia impactor” ve Developer hesabı dışında , hiç bir iPA yükleme aracına gerçek AppleID hesabını yazma...
-fake bir AppleID kullan-
çift aşamalı güvenlik şifreyi aktif ettiysen , fake AppleID için uygulama’ya özgü şifreni verebilirsin...
“Cydia impactor” ve Developer hesabı dışında , hiç bir iPA yükleme aracına gerçek AppleID hesabını yazma...
-fake bir AppleID kullan-
çift aşamalı güvenlik şifreyi aktif ettiysen , fake AppleID için uygulama’ya özgü şifreni verebilirsin...
Reprovisionjn su anki surumune uygulamaya ozgu patola girilebiliyormu
%99 Downloading.....
Simdi aldim ama bu hatayi veriyor. İki asamali dogrulama acik degilmi diyor ne. Acik aslinda
![]()
Uygulamaya ozgu parola desteklenmiyor diyor galiba ingilish zayifta![]()
Arkadaşlar telin ayarlar pile girdiğimde usereventagent - system diye bişey var ve aşırı şarj götürüyor. Bunun ne olduğunu bilen varmı.
Önerebileceğiniz yollar nelerdir hocamBatarya’yı etkileyen bir Tweak ya da iCloud geri yükleme yaparken veya iTunes yedek yüklemesi yaparken kırıntılar oluşmuştur.
Crack vs.
Önerebileceğiniz yollar nelerdir hocam
@efsane6 Abi kontrol merkezinde hücresele basılı tutunca 3dtouchmenusu şeklinde 3g ve lte arasında geçiş yapa bilecem tweak varmı ücretsiz. Birtane buldum ama ücretli. İos13 iPx
Bunlar var hocam.Cydia içinden şu an kurulu olan repo ve Tweak görüntüleri atarsan yardımcı olabilirim...
Bunlar var hocam.
Merhabalar ben ilk defa jailbreak yapmayı deneyeceğim cihazım iphone 5s sürüm 12.4.4 nasıl yapabilirim?