beyler öncelikle S.A
ben iphone 5 kullanıyorum.Bunun için en iyi tweakleri söylermisiniz
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler
beyler öncelikle S.A
şimdiden teşekkürler
DFU ile yükleme yaparsan bişey kalmaz. Forumda DFU ile Yazılım diye aratırsan sonuç alırsın.Merhaba ben bir şey soracaktım iphone 6plus telefonu kapandı açıldı telefondan jailbreak kaldırmadan kardeşime verdim.. oda telefon içinden tüm ayarları sıfırla seçeneği ile herşeyi silmiş ama cydia falan halen duruyor.. sorum şu yazılım güncelleme yaparsak boot ekranın kalırmıyız?
Birkaç alternatif yöntem mevcut.Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce jailbreak yapmıştım ancak bikaç aydır cydia açılmıyo. açılır gibi oluyo ama kapanıyo. hiçbirşekilde kullanamıyorum ve telefonuda güncelleyemiorum. Benim istediğim bu cydia yı komple telefondan kaldırmak ve telefonu eski haline getirmek. Bana çok acil ayrıntılı bişekilde bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çöze bilirim cihaz iPhone 6s 11.4.1 sürüm daha önce yüklediğim tweaklar çalışıyor ama yeni yükleyemiyorum
bu ipws doysların içine girip istediğim dosyaya bakma veya içiinden alma olayı nasıl oluyordu hangi programdaydı formda var ama tam olarak nasıl geçiyor bilmiyorum hocam yardımcı olur musun @murat
macOS veya Windows ile IPSW'den Dosya Çıkarma
Arkadaşlar merhaba öncelikle bazen dosyaları karıştırıp yedeğini almadan silebiliyoruz kendimden biliyorum bunun çözümü ipsw dosyasını indirip içinden çıkarmaktır. Bu işlemi hem Windows'ta hem macOS'da nasıl gerçekleştirebileceğimizi aşağıda anlattım. Windows Kullananlar İçin macOS...www.jailbreaktr.com
JB sonrası şöyle bir sorun var ne zaman reddite girsem safariden giriyorum chrome ile devam et çıkıyor. icleaner ile temizlik yapınca düzeliyor yine geliyor böyle sorun olan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. iPhone X - ios 13.3
Ekli dosyayı görüntüle 15465
Bu bende’de çıkıyor sorun değil... reddit uygulamasını kullanmamızı istiyor :-)
Düzeltemedim abi belki çözerim bir ara. :)
Bir diğer soru abi ios 13 te sanırım büyüteç gitmiş sadece bendemi öyle .
Yazıları seçerken üstte büyüteç gibi birşey çıkıyordu o çıkmıyor artık bi ayarı felanmı var kaldırdılar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 15466
Merhabalar iyi geceler benim iPad mini tabletim var 12.4.4 iOS var jailbreak yapılabiliyormu¿
Yapılıyor ise neyi tavsiye edersiniz ne kurmalıyım acaba lütfen desteğinizi rica ederim.
Çok ama çok teşekkür ederim hemen deniyorum patron. Hiç tahmin etmiyordum 12.4.4 iOS a jailbreak yapılacağını çok iyi geldi![]()
spotlight arama yapıp uygulamayı açtıktan sonra daha sonra yeni bi arama yapacağımız zaman eski yazdığım uygulama ismi duruyor bunu otomatk silen tweak ve flex patch vardı neydi bu arkadaşlar.