Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler öncelikle S.A
ben iphone 5 kullanıyorum.Bunun için en iyi tweakleri söylermisiniz
şimdiden teşekkürler

beyler öncelikle S.A
ben iphone 5 kullanıyorum.Bunun için en iyi tweakleri söylermisiniz
şimdiden teşekkürler

Senin cihazın ve sürümün için nerden baksan 300-500 arası Tweak var... cihazın alacağı Tweak sayısı+ sistem Tweakleri yaklaşık 110 diyebiliriz yani 70-80 Tweak rahatlıkla kurabilirsin...

1. Filza
2. İCleaner Pro
3. MTerminal
4. FlipControlCenter
5. en önemlisi Activator
6. Anemone
7. DoubleCut
8. SwipeSelection
9. SpringTomize
10.Alkaline

forumda araştırma yaparsan geri kalan Tweakleri bulabilirsin...

Merhaba ben bir şey soracaktım iphone 6plus telefonu kapandı açıldı telefondan jailbreak kaldırmadan kardeşime verdim.. oda telefon içinden tüm ayarları sıfırla seçeneği ile herşeyi silmiş ama cydia falan halen duruyor.. sorum şu yazılım güncelleme yaparsak boot ekranın kalırmıyız?

Merhaba ben bir şey soracaktım iphone 6plus telefonu kapandı açıldı telefondan jailbreak kaldırmadan kardeşime verdim.. oda telefon içinden tüm ayarları sıfırla seçeneği ile herşeyi silmiş ama cydia falan halen duruyor.. sorum şu yazılım güncelleme yaparsak boot ekranın kalırmıyız?
DFU ile yükleme yaparsan bişey kalmaz. Forumda DFU ile Yazılım diye aratırsan sonuç alırsın.

Merhaba, iphone için ekran koruyucuları ayarlayabildiğimiz bir tweak var mı? Misal ekteki resmi iphone x için ayarladığımda zoom yapıyor.

Ekli dosyalar

• 8BD93149-7301-4D7B-AD64-A44C325D6BEF.jpeg
    8BD93149-7301-4D7B-AD64-A44C325D6BEF.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce jailbreak yapmıştım ancak bikaç aydır cydia açılmıyo. açılır gibi oluyo ama kapanıyo. hiçbirşekilde kullanamıyorum ve telefonuda güncelleyemiorum. Benim istediğim bu cydia yı komple telefondan kaldırmak ve telefonu eski haline getirmek. Bana çok acil ayrıntılı bişekilde bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce jailbreak yapmıştım ancak bikaç aydır cydia açılmıyo. açılır gibi oluyo ama kapanıyo. hiçbirşekilde kullanamıyorum ve telefonuda güncelleyemiorum. Benim istediğim bu cydia yı komple telefondan kaldırmak ve telefonu eski haline getirmek. Bana çok acil ayrıntılı bişekilde bilgi verirseniz sevinirim.
Birkaç alternatif yöntem mevcut.
  1. JB'yi kaldırıp telefonu da sıfırlamak istiyorsanız:
    1. iOS 11 veya sonraki sürümler için Succession ile telefonu tamamen sıfırlayabilirsiniz.
    2. iOS 10 veya önceki sürümlerde de Cydia Eraser ile telefonu sıfırlayabilirsiniz.
  2. Sadece JB'yi kaldırmak istiyorsanız:
    1. iOS 11.3 ve sonraki sürümlerden birisindeyseniz unc0ver, Chimera ve Checkra1n jailbreaklerinin kendi içinde Restore RootFS özellikleri bulunuyor. Bu özelliği kullanarak sadece JB'yi kaldırabilirsiniz, kişisel verilerinize dokunulmaz. Electra kullanıyorsanız da Rollectra veya Delectra da aynı işi görür diye biliyorum.
    2. iOS 10 veya eski bir sürümdeyseniz bildiğim kadarıyla cihazı sıfırlamadan JB kaldırılmıyor. OSRestoreX, SemiRestore-Lite gibi araçları duydum, fakat kendim denemediğimden bilemiyorum. İsterseniz kendiniz de bakabilirsiniz bunlara.

bu ipws doysların içine girip istediğim dosyaya bakma veya içiinden alma olayı nasıl oluyordu hangi programdaydı formda var ama tam olarak nasıl geçiyor bilmiyorum hocam yardımcı olur musun @murat

Arkadaşlar bu sorunu nasıl çöze bilirim cihaz iPhone 6s 11.4.1 sürüm daha önce yüklediğim tweaklar çalışıyor ama yeni yükleyemiyorum

Ekli dosyalar

• 3F7CDF1B-6C94-4220-AA85-99616ED0F3A7.png
    3F7CDF1B-6C94-4220-AA85-99616ED0F3A7.png
    49.7 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çöze bilirim cihaz iPhone 6s 11.4.1 sürüm daha önce yüklediğim tweaklar çalışıyor ama yeni yükleyemiyorum

Yukarıdaki konudan Sıfır bir kurulum yapman şart...

bu ipws doysların içine girip istediğim dosyaya bakma veya içiinden alma olayı nasıl oluyordu hangi programdaydı formda var ama tam olarak nasıl geçiyor bilmiyorum hocam yardımcı olur musun @murat

denedim ama 13.3 open disk dedikten sonra transmac dosyayı açında hata veriyor birim yok hatası

Bİlgisayara ulaşamadıiımdan chimera yüklemede sorun yaşıyorum tweakboxda hata alıyorum. Nasıl temin edebilirim?

JB sonrası şöyle bir sorun var ne zaman reddite girsem safariden giriyorum chrome ile devam et çıkıyor. icleaner ile temizlik yapınca düzeliyor yine geliyor böyle sorun olan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. iPhone X - ios 13.3

8208DA00-5703-48BC-9B37-B96101C8745B.png

Bu bende’de çıkıyor sorun değil... reddit uygulamasını kullanmamızı istiyor :-)

Düzeltemedim abi belki çözerim bir ara. :)

Bir diğer soru abi ios 13 te sanırım büyüteç gitmiş sadece bendemi öyle .
Yazıları seçerken üstte büyüteç gibi birşey çıkıyordu o çıkmıyor artık bi ayarı felanmı var kaldırdılar mı?

A3152BEB-1E77-4B79-8DEF-82FA7D09EEEA.jpeg

Merhabalar iyi geceler benim iPad mini tabletim var 12.4.4 iOS var jailbreak yapılabiliyormu¿
Yapılıyor ise neyi tavsiye edersiniz ne kurmalıyım acaba lütfen desteğinizi rica ederim.

Düzeltemedim abi belki çözerim bir ara. :)

Bir diğer soru abi ios 13 te sanırım büyüteç gitmiş sadece bendemi öyle .
Yazıları seçerken üstte büyüteç gibi birşey çıkıyordu o çıkmıyor artık bi ayarı felanmı var kaldırdılar mı?

Ekli dosyayı görüntüle 15466

Bende hiç yoktu ama vardır bir ayarı... ayarlarda / yazı veya klavye bölümünde

Merhabalar iyi geceler benim iPad mini tabletim var 12.4.4 iOS var jailbreak yapılabiliyormu¿
Yapılıyor ise neyi tavsiye edersiniz ne kurmalıyım acaba lütfen desteğinizi rica ederim.

Bu konudan Jailbreak yapabilirsin

Not: iPad Mini 2 , 3 ve Air uyumlu.., diğer modellerini denemen lazım

Son düzenleme:
Çok ama çok teşekkür ederim hemen deniyorum patron. Hiç tahmin etmiyordum 12.4.4 iOS a jailbreak yapılacağını çok iyi geldi ✌️

Çok ama çok teşekkür ederim hemen deniyorum patron. Hiç tahmin etmiyordum 12.4.4 iOS a jailbreak yapılacağını çok iyi geldi

12.4.4 de olmayabilir ama denemekte fayda var...

Önce Recovery sonra Dfu işlemini yaptıktan sonra Jailbreak olmuyorsa sürüm desteği daha eklenmemiştir..

Not : MacOS şart...

İyi forumlar vmware sanal makina da mac os kurdum checkra1n beta 0.9.7 dmg indirip iphone 6 12.4.4 sürümlü cihazıma jailbreak yaparken tuş kombinasyonundan sonra ki ekranda error -31 hatası aloıyorum farklı yerlerden de indirdim checkra yı ama değişen bir şey olmadı acil yardım not (ilk defa jailbreak yapıyorum)

spotlight arama yapıp uygulamayı açtıktan sonra daha sonra yeni bi arama yapacağımız zaman eski yazdığım uygulama ismi duruyor bunu otomatk silen tweak ve flex patch vardı neydi bu arkadaşlar.

spotlight arama yapıp uygulamayı açtıktan sonra daha sonra yeni bi arama yapacağımız zaman eski yazdığım uygulama ismi duruyor bunu otomatk silen tweak ve flex patch vardı neydi bu arkadaşlar.

Tweak: SpotClearOnClose

Geri