dosyanın sağındaki info iconuna basınca bilgiler çıkarhocam sildim ve cydiadan kaldırmayı denedim ama yine aynı hatayı veriyor ve hocam cydo dosyasına giderken bu dosyayı buldum cydo izinlerine nasıl bakacağız
senide yordum kusura bakma
dosyanın sağındaki info iconuna basınca bilgiler çıkarhocam sildim ve cydiadan kaldırmayı denedim ama yine aynı hatayı veriyor ve hocam cydo dosyasına giderken bu dosyayı buldum cydo izinlerine nasıl bakacağız
hocam sildim ve cydiadan kaldırmayı denedim ama yine aynı hatayı veriyor ve hocam cydo dosyasına giderken bu dosyayı buldum cydo izinlerine nasıl bakacağız
hocam bastımda sende bi bakarmısın yanlış bişey varmı diye bide bundada sıkıntı yoksa nasıl kaldırıcaz tweak'idosyanın sağındaki info iconuna basınca bilgiler çıkar
hocam ama yanımda pc yok yoksa bende aynını yapardım hocam sen nasıl sileceğini biliyormusun şu lanet şeyi bi daha töbe asla crack yokiphone 5 IOS 10.3.3 veya 10.3.4 farketmez... direk iTunes ile sıfır bir kurulum yap bitti... hiç uğraşma ve crackli repolardan uzak dur
mail adresini görebilirmiyim
hocam bastımda sende bi bakarmısın yanlış bişey varmı diye bide bundada sıkıntı yoksa nasıl kaldırıcaz tweak'i
[automerge]1577133291[/automerge]
ho
hocam ama yanımda pc yok yoksa bende aynını yapardım hocam sen nasıl sileceğini biliyormusun şu lanet şeyi bi daha töbe asla crack yok
![]()
Su sekilde mail.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@corleone
Jailbreak ile Sağlam yollarda gezmezsen peşine düşerler bu mail gibi :)
Merhabalar. fake inanmayın. iyi forumlar.
Arkadaşlar Bigboss reposu kapandı mı?
Ne sitelerine erişebiliyorum ne repoya.
İnternetten baktım kesin bilgi yok.
Hmm. Hala açılmamış. GameGemin başka repoda olduğunu bilen var mı?Geçici bir süre erişime kapalı, sorun yok
Arkadaşlar selamlar, hayatımda ilk defa jailbreak yaptım yaklaşık bir saat önce. iPhone 6s Plus iOS 12.4. Unc0ver ile yaptım fakat bir sorunum var. Tüm söylenenlere uyarak yaptım. Cydia programı masaüstüme geldi, bir tweak yükledim(ekran animasyonu için farklı farklı şeyler içeren) fakat ayarlarda gözükmedi ama animasyon değişmişti. Daha sonra telefonu resetledim. Şuan cydia programına girmiyor ve unc0ver’da tekrar jailbreak yazısı çıkıyor. Araştırdım fakat bulamadım, ne yapmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum.
Söylediğiniz gibi yaptım hocam. Restore rootfs’den sonra cydia silindi. Daha sonra tekrar jailbreakledim cydia geldi. Cylinder uygulamasını indirdim, yine ekran animasyonu değişti fakat ayarlara gelmedi. Sanırım resetlersem tekrar bozulacak. Şaun ne yapmam gerekir ? Teşekkürler yardımlarınız için.Keşke reset atmadan önce yazsaydınız.neyse Uncover ayarlarında restore Rootfs ve reinstall cydia var onları aç ve jb yap sonra tekrar yaz
Söylediğiniz gibi yaptım hocam. Restore rootfs’den sonra cydia silindi. Daha sonra tekrar jailbreakledim cydia geldi. Cylinder uygulamasını indirdim, yine ekran animasyonu değişti fakat ayarlara gelmedi. Sanırım resetlersem tekrar bozulacak. Şaun ne yapmam gerekir ? Teşekkürler yardımlarınız için.
Sorunum çözüldü geldi ayarlara uygulama, çok teşekkürler hocam.Su repoyu ekle sonra bu repodan preferenceloader ı kur
Merhaba arkadaslar bir sorunum var ve ona cozum bulamiyorum. İphone 8 12.1.2 jailbreakli telefonum var unc0ver tarafindan kirilmistir. Sorunum ahizeden ses gelmiyor ne görüşme yaparken ne muzik dinlerken hic bir türlü gelmiyor. Arada geliyor ama ses boguk ve cızırtili ve ahize de ısınma oluşuyor. 2 ay once bu sorunu tekrar yapmişti ama sonra kendi kendine düzelti. Ahize neler yapmadim neler miklatis gezdirdim diş fircasi ile temizledim hatta suya bile tuttum olmuyor. Sorunum yazilimsal nerden biliyorsun dersen arada geliyor sonra gidiyor. Kusura bakmayin biraz uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin.
Aleykümselam Checkra1n, checkm8 exploitini kullanmakta ve bu donanımsal bir açıktan yararlananak jailbreak yapıyor. dolayısıyla iphone 5s ve X arası cihazlar isterse iOS 15 olsun farketmeksizin jailbreak yapabilecekBeyler S.a,
Ben iOs9 ile JB kullanmaya başlamıştım. Dönemin en popüler JB uygulaması olan Pangu JB yi kullanıyordum. Taktir edersiniz ki Untethered Jailbreak kullanamadım hiç.
Bu aralar forumlarda "Eskileri andıran Checkra1n JB" sloganlarını oldukça fazla görmekteyim. Konuları okuduğum kadar ile bu JB de Untethered bir JB değil. Üstelik kurulumu da oldukça zahmetli. Şuanda unc0ver kullanıyorum ve memnunum. Checkra1n'e geçilir mi? Geçilmesi için gerekli bir sebebi var mıdır?
Ben buradan şunu mu anlıyorum;Aleykümselam Checkra1n, checkm8 exploitini kullanmakta ve bu donanımsal bir açıktan yararlananak jailbreak yapıyor. dolayısıyla iphone 5s ve X arası cihazlar isterse iOS 15 olsun farketmeksizin jailbreak yapabilecek![]()