evet bu repodan yüklüyorum
güncellemeyi kuramıyorum ve bu yüzden silmek zorunda kaldım fakat aynı sıkıntı devam ediyor bu arada h3lix kullanıyorum
şimdiden teşekkürler
güncellemeyi kuramıyorum ve bu yüzden silmek zorunda kaldım fakat aynı sıkıntı devam ediyor bu arada h3lix kullanıyorum
şimdiden teşekkürler
güncel ipa paylaşan site var mı ? hep kapanmış eskiden indirdiklerim.
TeşekkürlerAppcake in sitesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unc0ver dan restore Rootfs yaptım cydia silindi. Sonra tekrar jailbreak yaptım cydia ya girdim fakat repolar silinmemişti sanki tam sıfırlanmamış gibi. Bide cydiya geldiğinde bi klasörün içinde kuruldu.( restore yapmadan öncede klasördeydi )
Tamamen sıfırlamak için unc0ver dan hangi seçenekleri seçmem gerekiyor acaba ?
Artık jb kullanmamaya karar verdim ve unc0ver’dan root fs ve reloadı aktif edip cydia’yı sildim ama banka uygulamaları hala tespit edebiliyor.
Yeniden jb yapıp başka türlü mü silmem gerekiyor?
Hocam şuan cydia yok 12.4 sürümümSuccession tweakı ile veya itunes ile dfu mod da restore yapmanız gerekli.
iPhone 5s için sadece 12.4.3 imzaları açık geçiyim o zamanHocam şuan cydia yok 12.4 sürümüm
Hocam şuan cydia yok 12.4 sürümüm
[automerge]1574958675[/automerge]
iPhone 5s için sadece 12.4.3 imzaları açık geçiyim o zaman
Manuel olarak kurmak lazım cydia yok şuan gelmiyor
Denedim maalesef olmuyor gelmedi bi türlüUncover ile tekrar jb yaptığınızda cydia kurulur.
Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açın tekrar jb yapın
Manuel olarak tweak kurulumu hakkında konu varsa yönlendirebilirsinizUncover ile tekrar jb yaptığınızda cydia kurulur.
Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açın tekrar jb yapın
Denedim maalesef olmuyor gelmedi bi türlü
[automerge]1574959110[/automerge]
Manuel olarak tweak kurulumu hakkında konu varsa yönlendirebilirsiniz
Cydiasız filza nasıl kuracağım ama normalde filzayı kullandığımda çalışıyorFilza çalışıyormu
Cydiasız filza nasıl kuracağım ama normalde filzayı kullandığımda çalışıyor
Cydiasız filza nasıl kuracağım ama normalde filzayı kullandığımda çalışıyor
[automerge]1574960167[/automerge]
Filzayı edindim succession un deb/ipa dosyası lazım şuan
[automerge]1574960284[/automerge]
Hocam dfu ve restore modun farkı nedir? DFU değilde restore modda ipsw yüklesem ne fark eder?Konu içerisinde deb dosyası mevcut
Succession - Tam Restore Aracı
Uygulama : Succession Repo : Succession - Bigboss Uyumluluk : ios 10.x.x -11.x.x-12.x.x-13.x.x *** A12 ve A12X cihazlar için 1.3 veya daha üstü sürüm kullanın ! ***Daha düşük sürümlerde ön kameranız çalışmaz. ***1.3 sürümü öncesi A12 cihazlar için uyumlu degil. * A12 cihazı = iPhone XR /...www.jailbreaktr.com
Hocam dfu ve restore modun farkı nedir? DFU değilde restore modda ipsw yüklesem ne fark eder?
Yazılım seçilip çıkartılıyor derken tam bitecekken dfu moddan çıkıyor nedeni nedir? Apple logosu gelip ana ekranım açılıyor. Cihaz 5sTemiz bir kurulum için dfu mod ile restore yapın.
DFU Mode ile Yazılım Yükleme
DFU ile iPhone / iPad Cihazlara Restore İşlemi DFU Mode Nedir? iPhone/iPad cihazlara iOS yazılımı yükleme esnasında cihazın alınması gereken modlardan biridir Recovery modundan farkı ise, cache dediğimiz önbellek dosyalarını tamamen temizliyor olmasının yanında cihazın fabrika çıkışından...www.jailbreaktr.com
Yazılım seçilip çıkartılıyor derken tam bitecekken dfu moddan çıkıyor nedeni nedir? Apple logosu gelip ana ekranım açılıyor. Cihaz 5s
Ayrıca iPhone’umu bul kapalıYazılım seçilip çıkartılıyor derken tam bitecekken dfu moddan çıkıyor nedeni nedir? Apple logosu gelip ana ekranım açılıyor. Cihaz 5s
Galiba restore mode ile yapacağım tek çözümüm sanırım :) dfu modun süresi filan var galiba o süre bitince ana ekrana yeniden dönüyorCihazı tekrar Dfu mode alın veya recovery mod da restore yapın.
Windows için Checkra1n ne zaman gelir?