Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Unc0ver dan restore Rootfs yaptım cydia silindi. Sonra tekrar jailbreak yaptım cydia ya girdim fakat repolar silinmemişti sanki tam sıfırlanmamış gibi. Bide cydiya geldiğinde bi klasörün içinde kuruldu.( restore yapmadan öncede klasördeydi )
Tamamen sıfırlamak için unc0ver dan hangi seçenekleri seçmem gerekiyor acaba ?

Artık jb kullanmamaya karar verdim ve unc0ver’dan root fs ve reloadı aktif edip cydia’yı sildim ama banka uygulamaları hala tespit edebiliyor.
Yeniden jb yapıp başka türlü mü silmem gerekiyor?

Ekli dosyalar

• 53BB8156-67E5-46F8-A158-C4DC9FD63F8C.png
    53BB8156-67E5-46F8-A158-C4DC9FD63F8C.png
    340.1 KB · Görüntüleme: 15
Unc0ver dan restore Rootfs yaptım cydia silindi. Sonra tekrar jailbreak yaptım cydia ya girdim fakat repolar silinmemişti sanki tam sıfırlanmamış gibi. Bide cydiya geldiğinde bi klasörün içinde kuruldu.( restore yapmadan öncede klasördeydi )
Tamamen sıfırlamak için unc0ver dan hangi seçenekleri seçmem gerekiyor acaba ?

Uncover restore rootfs sadece kurulu olan tweakları kaldırır ve cydia yı sıfırlar.
Tam restore işlemi için itunes ile dfu mod da restore yapmanız gerekli. Veya cihazınız ve sürümünüz ile uyumlu ise Succession tweakı ile restore yapabilirsiniz.

Artık jb kullanmamaya karar verdim ve unc0ver’dan root fs ve reloadı aktif edip cydia’yı sildim ama banka uygulamaları hala tespit edebiliyor.
Yeniden jb yapıp başka türlü mü silmem gerekiyor?

Succession tweakı ile veya itunes ile dfu mod da restore yapmanız gerekli.

Hocam şuan cydia yok 12.4 sürümüm
[automerge]1574958675[/automerge]

iPhone 5s için sadece 12.4.3 imzaları açık geçiyim o zaman

Tekrar jb yapıp Succession tweakı ile aynı sürüme restore yapabilirsin.
Veya itunes ile 12.4.3 sürümüne dfu mod da restore yapabilirsin. Tercih sizin.

Uncover ile tekrar jb yaptığınızda cydia kurulur.
Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açın tekrar jb yapın
Denedim maalesef olmuyor gelmedi bi türlü
[automerge]1574959110[/automerge]
Uncover ile tekrar jb yaptığınızda cydia kurulur.
Uncover Ayarlardan reinstal cydia ve reset cydia chache sekmelerini açın tekrar jb yapın
Manuel olarak tweak kurulumu hakkında konu varsa yönlendirebilirsiniz

Cydiasız filza nasıl kuracağım ama normalde filzayı kullandığımda çalışıyor
[automerge]1574960167[/automerge]
Filzayı edindim succession un deb/ipa dosyası lazım şuan
[automerge]1574960284[/automerge]

Konu içerisinde deb dosyası mevcut

Konu içerisinde deb dosyası mevcut
Hocam dfu ve restore modun farkı nedir? DFU değilde restore modda ipsw yüklesem ne fark eder?

Hocam dfu ve restore modun farkı nedir? DFU değilde restore modda ipsw yüklesem ne fark eder?

Temiz bir kurulum için dfu mod ile restore yapın.

Temiz bir kurulum için dfu mod ile restore yapın.

Yazılım seçilip çıkartılıyor derken tam bitecekken dfu moddan çıkıyor nedeni nedir? Apple logosu gelip ana ekranım açılıyor. Cihaz 5s

Yazılım seçilip çıkartılıyor derken tam bitecekken dfu moddan çıkıyor nedeni nedir? Apple logosu gelip ana ekranım açılıyor. Cihaz 5s
Ayrıca iPhone’umu bul kapalı

Cihazı tekrar Dfu mode alın veya recovery mod da restore yapın.
Galiba restore mode ile yapacağım tek çözümüm sanırım :) dfu modun süresi filan var galiba o süre bitince ana ekrana yeniden dönüyor

daha önce impactordan jailbreak yapıp ext3nder kurmuştum malum impactor hatasından sonra 3utools ile jailbreak yaptım kurmuş olduğum EXT3NDER uygulamasını sildim ama hala telefon ekranında duruyor. Çözüm yolu nedir?

Geri