Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle tweak istek kısmına mesaj gönderemediğim için buraya yazıyorum
Telefonun ekranı kapalıyken bildirim geldiğinde sadece bildirim balonunu gösteren bir tweak var mı yani ekranda sadece bildirim gözükücek geriye kalan kısımlar siyah olacak yardımınızı bekliyorum

Öncelikle tweak istek kısmına mesaj gönderemediğim için buraya yazıyorum
Telefonun ekranı kapalıyken bildirim geldiğinde sadece bildirim balonunu gösteren bir tweak var mı yani ekranda sadece bildirim gözükücek geriye kalan kısımlar siyah olacak yardımınızı bekliyorum

Shortlook var ama ücretli bir bakın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chimera’yı indirceğim fakat 5-6 siteden indirdim hiç biri açılmadı nerden indirebilirim
Böyle gözüküyor

Ekli dosyalar

• 724DF1AC-5492-4E34-A922-C4929F215468.jpeg
    724DF1AC-5492-4E34-A922-C4929F215468.jpeg
    27.9 KB · Görüntüleme: 15
beyler reprovision un güncellemsi geldi ve kurarken böyle bir hata aldım
şimdiden teşekkürler vede h3lix 10.3.3IMG_0300.PNGIMG_0300.PNGIMG_0300.PNG

Arkadaşlar ben Chimera jailbreak kullanıyordum. Telefon kapatıp açılınca jb gitti. Şu an da hiçbir yerden jb yapamıyorum. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

iOS 13.1.3 jailbreak nasıl yapabilirim biri yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar ben Chimera jailbreak kullanıyordum. Telefon kapatıp açılınca jb gitti. Şu an da hiçbir yerden jb yapamıyorum. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Site üzerinden tekrar chimera jb aracının ipa sını yüklemeyi deneyin veya 3utools ile pc den yüklemeyi deneyin.

Arkadaşlar safaride yabancı dildeki sayfaları direk türkçeye çevirecek tweak varmı.

Konu linkinden tweakı deneyebilirsiniz. Veya google uygulaması ile otomatik çeviri yapabilirsiniz.

Site üzerinden tekrar chimera jb aracının ipa sını yüklemeyi deneyin veya 3utools ile pc den yüklemeyi deneyin.
Malesef hiçbir şekilde yükleyemiyorum. 3utoolsdan direk jailbreak butonuna bassam unc0ver kuracak. Sizce bir sorun olur mu chimera varken onu kurmam

Malesef hiçbir şekilde yükleyemiyorum. 3utoolsdan direk jailbreak butonuna bassam unc0ver kuracak. Sizce bir sorun olur mu chimera varken onu kurmam

Uncover ipayı kurduğunda öncelikle uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın (tüm tweaklarınız silinir) ve tekrar restore rootfs sekmesini kapatıp jb yapın

Uncover ipayı kurduğunda öncelikle uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın (tüm tweaklarınız silinir) ve tekrar restore rootfs sekmesini kapatıp jb yapın
şimdide 21. adımda takılıyor ne yaptıysam jb olmuyor 20 kere denedim en az daha önce yüzlerce kez yaptığım işlem neden böyle oldu anlamadım.

Geri