Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar ben söyle bir hata aldım
bunu nasıl düzelteceğimizi bilen biri varmı şimdiden teşekkürler

Crack repo ve tweak kaynaklı sorun.
Uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın. (Tüm tweaklarınız silinir)
şey öncelikle özür dilerim
ben sürümü yazmayı unutmuşum 10.3.3 h3lix var bende
şimdiden yeniden teşekkür

Moderatör tarafından düzenlendi:
iCloud bypass error veriyor çözümü bilen varmı
iPhone 4 iCloud bypass oluyormu

Ekli dosyalar

• 8948A6B8-86BA-4B91-85CB-2134F15C76B8.jpeg
    8948A6B8-86BA-4B91-85CB-2134F15C76B8.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar banka uygulamalarının jailbreki algılamaması için bi tweak vardı reposuyla birlikte yazar mısınız ?

Hiçbir fikrim yok hocam. farklı analiz uygulamaları ile deneyin isterseniz

Documents klasörüne attığında Reprovision ile ipa kur kısmında gözükmesi lazım.

SnowBoard içerisinde böyle bir ayar vardı kuruluysa bir bak

Hocam o seçenek nerede yani reprovision ile ipa kur seçeneğini göremiyorum yanlış yere mi bakıyorum , ipa documents klasöründe.

hocam ben bu unc0ver 3.6.3 ü kurmak istiyorum ama cydia impactorda böyle diyor internette falan millet telefondan sil falan diyor da hiçbir şey yok telefonda iphone 7 12.1.2 itunes güncel impactor güncel anlamadım gitti xcode dan revoke da yaptım yardım edebilecek olursa çok memnun olurum

Screenshot_1.png

Merhabalar, Sileo üzerinden Appcake kuramıyorum hata veriyor. AppCake'i telefona yüklemenin başka bir alternatif yolu yok mudur? Bilgisayar üzerinden ipa. yüklemek bazı durumlarda zahmetli olabiliyor.

hata.png

Merhabalar. Laptop dan Impactor ile unc0ver'ı teşefona yğkeleneye çalıştığımda fotoğraftaki gibi hata alıyorum. Yardımcı olurcak var mı?

Ekli dosyalar

• C4292DBA-DFA3-4A97-9BD7-7A5C1494E2D8.jpeg
    C4292DBA-DFA3-4A97-9BD7-7A5C1494E2D8.jpeg
    8.9 MB · Görüntüleme: 29
Merhabalar. Laptop dan Impactor ile unc0ver'ı teşefona yğkeleneye çalıştığımda fotoğraftaki gibi hata alıyorum. Yardımcı olurcak var mı?

Cydia impactor çalışmıyor güncellenmesi gerek.
Saurik in attığı tweet a göre aralık ortasına kadar güncellenmeyecek.
Alternatif yükleme yöntemlerini deneyin.

Hocam o seçenek nerede yani reprovision ile ipa kur seçeneğini göremiyorum yanlış yere mi bakıyorum , ipa documents klasöründe.
Senin için denedim herhangi bir sorun yok. Safariden indirdikten sonra birlikte aç dediğinde ReProvision gözüküyor.

Ekli dosyalar

• 27100ED2-4F06-4749-A700-D793BAD72F1E.jpeg
    27100ED2-4F06-4749-A700-D793BAD72F1E.jpeg
    127.1 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar Cydia ’ya giremiyorum ne yaptımsa olmuyor sizdede oylemi bügün başladı bende bu sorun öğlenden beri !!!

Şimdi Windows için jailbreak yapabiliyor muyuz artık ? Bilen var mı net bilgi verecek olan <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">🔥 CheckRa1n <a href=" ">#JAILBREAK</a> FOR Windows / Linux (Ra1nStorm) RELEASED! (iOS 13.2.2 / 13 / 12.3) <br><br>VIDEO HERE: <a href=" "> </a><br><br>An unofficial way to Jailbreak iOS 13 / 12 With CheckRa1n without a Mac / without macOS.</p>&mdash; GeoSn0w (@FCE365) <a href=" "

Slm arkadaşlar biraz önce cydia yi açınca 1 kaç tane güncelleme olduğunu gördüm hemen hepsini güncelle dedim sadece bir tanesi güncellenmedi (substitute) bende ayrı olarak güncelledim daha sonra ne yaptimsa cydia açılmadı bende uncover ile restore rootfs yaptım sonrası ise cydia sorunsuz açıldı tekrardan tüm tweakleri kurmaya başladım taki Appsync yüklemeye gelinceye kadar appsyncyi yüklersem otomatik olarak bir kaç tane jailbreak ile ilgili tweakleri kaldırmaya çalışıyor bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı aceba?şimdiden teşekkürler (iphone xs max ios 12.4)

Ekli dosyalar

• 6AC1F28A-040D-461B-B6D1-471A7345C068.jpeg
    6AC1F28A-040D-461B-B6D1-471A7345C068.jpeg
    228.7 KB · Görüntüleme: 19
  • CE6F5A54-87CA-4747-B14D-6DEF5EFCAEA9.jpeg
    CE6F5A54-87CA-4747-B14D-6DEF5EFCAEA9.jpeg
    423.4 KB · Görüntüleme: 20
arkadaşlar bir sorum olacak, önceden kişil erişim noktasından usb kablo ile masaüstüme internet aktarabiliyordum. yaklasik bir aydir bunu gerceklestiremiyorum her yolu denedim, bana iphoneumdan masaüstü pcme internet aktarabilceğim bir program tweak bu tarz birşey önerebilirmisiniz? teşekkürler

Bazen bağlantı koptuğunda yapıyor tekrar bağlanmıyor. Böyle olunca bende hücresel veriyi Wi-Fi yi Bluetooth u her şeyi kapatıp en baştan başlıyorum düzeliyor. Hücresel veriyi açıp kişisel erişim den bağlantı paylaşımı açarken seçeneklerden Wi-Fi yi seçip tekrar bağlamıyorum. Deneyin bakalım.

Slm arkadaşlar biraz önce cydia yi açınca 1 kaç tane güncelleme olduğunu gördüm hemen hepsini güncelle dedim sadece bir tanesi güncellenmedi (substitute) bende ayrı olarak güncelledim daha sonra ne yaptimsa cydia açılmadı bende uncover ile restore rootfs yaptım sonrası ise cydia sorunsuz açıldı tekrardan tüm tweakleri kurmaya başladım taki Appsync yüklemeye gelinceye kadar appsyncyi yüklersem otomatik olarak bir kaç tane jailbreak ile ilgili tweakleri kaldırmaya çalışıyor bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı aceba?şimdiden teşekkürler (iphone xs max ios 12.4)
AppSync orjinal repodan mı kuruyorsun?
arkadaşlar bir sorum olacak, önceden kişil erişim noktasından usb kablo ile masaüstüme internet aktarabiliyordum. yaklasik bir aydir bunu gerceklestiremiyorum her yolu denedim, bana iphoneumdan masaüstü pcme internet aktarabilceğim bir program tweak bu tarz birşey önerebilirmisiniz? teşekkürler
TetherMe

Geri