jb kaldırmadan sürüm güncelleyebilir miyim itunestan şuan 12.4 iphone 6 plus cihazım
Jb kaldırmadan sürüm güncelleme sağlıklı olmaz. Daha doğrusu jb kaldırmadan sürüm güncellemek istiyorsanız cihazınızı dfu mode alarak itunes ile sürüm güncelleyin.
jb kaldırmadan sürüm güncelleyebilir miyim itunestan şuan 12.4 iphone 6 plus cihazım
anladım teşekkürlerJb kaldırmadan sürüm güncelleme sağlıklı olmaz. Daha doğrusu jb kaldırmadan sürüm güncellemek istiyorsanız cihazınızı dfu mode alarak itunes ile sürüm güncelleyin.
Bir kaç saatliğine bütün tweakleri kapatabileceğim bir yöntem var mı? Yoksa tek tek kapatmalı mıyım anlaşılabilecekleri? İmza sorunları yüzünden reboot yapmak istemiyorum.
Teşekkürler mecbur reboot ettim. Tabi imzalamayla ilgili güncelleme gelmediğinden ignition’dan indirip tekrar jb yaptım.Safe mod veya reboot gerekli.
Herkese merhaba geçenlerde bir konu gördüm kulaklık sesi arttırmak için 0.89 olan değeri 0.99 ile değiştiriyorduk o konu bana çok acil lazım değerleri normalde döndürmem lazım hedef klasörünü unuttum Filza içinde
arkadaşlar impector kullanırken böyle bi hata alıyorum birkaç gündür. Sebebi ne olabilir nasıl bir çözümü var bilenlerden yardım bekliyorum
çook teşekkürler hocamCydia impactor çalışmıyor şu an güncellenmesi gerekli.
Geçici olarak linkden yükleme yapabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar impector kullanırken böyle bi hata alıyorum birkaç gündür. Sebebi ne olabilir nasıl bir çözümü var bilenlerden yardım bekliyorum
Neptune for iPhone veya HomeGesture tweakini kullanabilirsiniz.
Jailbreak konusunda bir bilgiye sahip misiniz?Bu uygulama app store dan indirilmiyor mu ?
arkadaşlar Cydia impactor ile alakalı gelişme varmı acaba ?
Sadece kulaklığı takınca kastığını farkettimArkadaşlar Apple müzik uygulamam çok kasıyor ve playlistim çalmıyor bu sabah oldu normalde çalışıyor. Cercube üzerinden müziklerimi indiriyorum
iyi akşamlar ıphone 5 10.3.3 cydia impactor jailbreak yapamıyorum impactor hata veriyor yardımcı olacak arkadaşlara tşk ederim
10.3.3 bulamadım ama benmi göremedimCydia impactor şu an çalışmıyor güncellenmesi gerekli.
Site üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
10.3.3 bulamadım ama benmi göremedim
10.3.3 bulamadım ama benmi göremedim