Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jb kaldırmadan sürüm güncelleyebilir miyim itunestan şuan 12.4 iphone 6 plus cihazım

Jb kaldırmadan sürüm güncelleme sağlıklı olmaz. Daha doğrusu jb kaldırmadan sürüm güncellemek istiyorsanız cihazınızı dfu mode alarak itunes ile sürüm güncelleyin.

Bir kaç saatliğine bütün tweakleri kapatabileceğim bir yöntem var mı? Yoksa tek tek kapatmalı mıyım anlaşılabilecekleri? İmza sorunları yüzünden reboot yapmak istemiyorum.

Herkese merhaba geçenlerde bir konu gördüm kulaklık sesi arttırmak için 0.89 olan değeri 0.99 ile değiştiriyorduk o konu bana çok acil lazım değerleri normalde döndürmem lazım hedef klasörünü unuttum Filza içinde

Herkese merhaba geçenlerde bir konu gördüm kulaklık sesi arttırmak için 0.89 olan değeri 0.99 ile değiştiriyorduk o konu bana çok acil lazım değerleri normalde döndürmem lazım hedef klasörünü unuttum Filza içinde

arkadaşlar impector kullanırken böyle bi hata alıyorum birkaç gündür. Sebebi ne olabilir nasıl bir çözümü var bilenlerden yardım bekliyorum

Ekli dosyalar

• impector.jpg
    impector.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba bluetooth kulaklığım bağlanınca otomatik şarkı açıyor bunu engellemenin bi yolu varmıdır

Begler bu Instagram Iphone da pili resmen yutuyor pac man gibi ,roket instagram tweak yüklü ..ne yapabilirim ?

Merhaba. 11.4.1 electra jb ile kullandığım bir 6s sahibiyim. Airpods 2.nesil bağlamam Airpodslara zarar verir mi? Herhangi bir sorun oluşturur mu?

Arkadaşlar Apple müzik uygulamam çok kasıyor ve playlistim çalmıyor bu sabah oldu normalde çalışıyor. Cercube üzerinden müziklerimi indiriyorum
[automerge]1573709703[/automerge]
Arkadaşlar Apple müzik uygulamam çok kasıyor ve playlistim çalmıyor bu sabah oldu normalde çalışıyor. Cercube üzerinden müziklerimi indiriyorum
Sadece kulaklığı takınca kastığını farkettim

Son düzenleme:
iyi akşamlar ıphone 5 10.3.3 cydia impactor jailbreak yapamıyorum impactor hata veriyor yardımcı olacak arkadaşlara tşk ederim

Geri