Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni pil aldım iphone 6 2200 mAh
Bu değer doğrumu ölçebileceğimiz bir program varmı. Battery life kaç mah olduğunu göstermiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

System info tweakı ile pil değerlerini öğrenebilirsin.

Bir kaç gündür şarjım hızlı gitmeye başladı. Kullandığım tweakler bunlar ama yeni yüklemedim hiçbirini. Neden olabilir sizce?
Iphone6 12.4

Ekli dosyalar

• B031E47F-A949-4394-B62C-D47FA2DE6C15.png
    B031E47F-A949-4394-B62C-D47FA2DE6C15.png
    107.3 KB · Görüntüleme: 22
arkadaşlar facebook uygulaması böyle kalıyor defalarca kaldırdım tekrar kurdum acaba jailbreak ile ilgili bir sorun olabilir mi ?

Ekli dosyalar

• A2D46769-759B-4162-AC14-76A3DFB37713.png
    A2D46769-759B-4162-AC14-76A3DFB37713.png
    29.9 KB · Görüntüleme: 13
Merhabalar,
Son gelen instagram sürüm güncellemesinden sonra uygulama açılmamaya başladı, lakin safe moda aldığımda açılıyor.. Kaldırıp eski bir sürüm yüklemek istedim, fakat bu sefer de "app admin" tweakinin 12.4 ios sürümüne uygun olmadığını gördüm. Ne önerirsiniz?

İnstagram'ın yayınladığı son güncellemeden sonra açılmamaya başladı. İnstagram ++ kullanıyorum ne yapmam gerekir acaba

Merhabalar,
Son gelen instagram sürüm güncellemesinden sonra uygulama açılmamaya başladı, lakin safe moda aldığımda açılıyor.. Kaldırıp eski bir sürüm yüklemek istedim, fakat bu sefer de "app admin" tweakinin 12.4 ios sürümüne uygun olmadığını gördüm. Ne önerirsiniz?

Appstore++ tweakı ile sürüm düşürün

Merhaba iphone 6s kullaniyorum ios 12.4 jailbreakli sorum şu jailbreak kadırıb Güncelleme yapa bilirmiyim telefonu

Merhabalar ben ios 12.4 kullanıyordum telefonuma tweak yapmak istediğimde kapanıp açılmakta zorluk çıkarıyordu bende silip tekrar yüklemeyi denicektim jailbreak devre dışı olmuştu yeniden başlatınca unc0ver e girdim ama hata aldım hata buydu rootfs already mounted delete ota file youtubeye baktım orda yazılım güncelliyorlardı bende güncelledim ve jb siz kaldım :( İos 12.4.2 JB MEVCUT DEĞİL DEMİ ☹

Son düzenleme:
Merhabalar ben ios 12.4 kullanıyordum telefonuma tweak yapmak istediğimde kapanıp açılmakta zorluk çıkarıyordu bende silip tekrar yüklemeyi denicektim jailbreak devre dışı olmuştu yeniden başlatınca unc0ver e girdim ama hata aldım hata buydu rootfs already mounted delete ota file youtubeye baktım orda yazılım güncelliyorlardı bende güncelledim ve jb siz kaldım :( İos 12.4.2 JB MEVCUT DEĞİL DEMİ

12.4.2 için yayınlanmış bir jb yok. Kısa süre sonra Yayınlanacak olan checkra1n jb aracı var bulunduğunuz sürüm de kalın.

Geri