Yeni pil aldım iphone 6 2200 mAh
Bu değer doğrumu ölçebileceğimiz bir program varmı. Battery life kaç mah olduğunu göstermiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
System info tweakı ile pil değerlerini öğrenebilirsin.
Yeni pil aldım iphone 6 2200 mAh
Bu değer doğrumu ölçebileceğimiz bir program varmı. Battery life kaç mah olduğunu göstermiyor
Jb sildim, apstoreden yokmu
whatsapp ayarlarında diger ayarlar yok bende ama?Watusi içinde Ayarlar - Diğer eklentiler -Yeni Sohbet seçenekleri ile yapabilirsiniz.
whatsapp ayarlarında diger ayarlar yok bende ama?
:) kusura bakma hocam uykudan yeni kalktığımdan anlamamışım watusitools var sileo içinde ama watusinin kaynak adresi varmı ayrıca ?WhatsApp içinde değil watusi içinde
:) kusura bakma hocam uykudan yeni kalktığımdan anlamamışım watusitools var sileo içinde ama watusinin kaynak adresi varmı ayrıca ?
teşekkür ederim hocam
Merhaba telefonumuzu seçtiğim kişiler haricinde aramaya nasıl kapatabiliriz
arkadaşlar facebook uygulaması böyle kalıyor defalarca kaldırdım tekrar kurdum acaba jailbreak ile ilgili bir sorun olabilir mi ?
onuda hiç denemedim:)Jb devre dışı iken sorun devam ediyor mu
facebook ile ilgili daha once kullandıgın tweakler varsa kalıntılarını icleaner ile silmeni tavsiye ederimarkadaşlar facebook uygulaması böyle kalıyor defalarca kaldırdım tekrar kurdum acaba jailbreak ile ilgili bir sorun olabilir mi ?
Merhabalar,
Son gelen instagram sürüm güncellemesinden sonra uygulama açılmamaya başladı, lakin safe moda aldığımda açılıyor.. Kaldırıp eski bir sürüm yüklemek istedim, fakat bu sefer de "app admin" tweakinin 12.4 ios sürümüne uygun olmadığını gördüm. Ne önerirsiniz?
İnstagram'ın yayınladığı son güncellemeden sonra açılmamaya başladı. İnstagram ++ kullanıyorum ne yapmam gerekir acaba
Appstore++ tweakı ile instagram sürümünü düşürün.
Merhaba iphone 6s kullaniyorum ios 12.4 jailbreakli sorum şu jailbreak kadırıb Güncelleme yapa bilirmiyim telefonu
Merhabalar ben ios 12.4 kullanıyordum telefonuma tweak yapmak istediğimde kapanıp açılmakta zorluk çıkarıyordu bende silip tekrar yüklemeyi denicektim jailbreak devre dışı olmuştu yeniden başlatınca unc0ver e girdim ama hata aldım hata buydu rootfs already mounted delete ota file youtubeye baktım orda yazılım güncelliyorlardı bende güncelledim ve jb siz kaldım :( İos 12.4.2 JB MEVCUT DEĞİL DEMİ![]()
HIZLI YANIT VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER12.4.2 için yayınlanmış bir jb yok. Kısa süre sonra Yayınlanacak olan checkra1n jb aracı var bulunduğunuz sürüm de kalın.