Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar yaklaşık 4 aydın jailbreak kullanıcısıyım.Az önce Cydiayı tweak indirmek için açtım.Bazı tweaklere güncelleme gelmiş yükle dedi ben de yükledim daha sonra springboard çöktü.Safe modda sıkıştım tek tek tweakleri siliyorum ancak bir işe yaramadı.Crashreport aldım ancak bir şey anlamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum

Merhabalar yaklaşık 4 aydın jailbreak kullanıcısıyım.Az önce Cydiayı tweak indirmek için açtım.Bazı tweaklere güncelleme gelmiş yükle dedi ben de yükledim daha sonra springboard çöktü.Safe modda sıkıştım tek tek tweakleri siliyorum ancak bir işe yaramadı.Crashreport aldım ancak bir şey anlamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum

Güncelleme yaptığın tweakları sil ve icleaner dan ayar dosyalarını sil.

Hocam teşekkür ederim öncelikle ancak güncellediklerimden silinecek bir şey kalmadı ve cydianın kendi dosyalarını silmekten korkuyorum.Acaba crashreportu görseniz yardımcı olabilir misiniz.Çaresiz kaldım kusura bakmayın.
Temayı hangi repodan kurdunuz acaba, Yaptığınız bir iş varsa bende emeğinizin karşılığını vermeden ücretsiz kullanmak isterim.

@Berc17 uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın işlemi 3-4 kez tekrarlayın (tüm tweaklarınız silinir) restore sonrası restore rootfs sekmesini kapatıp tekrar jb yapın
Crack repo ve tweakdan uzak durun

Temayı hangi repodan kurdunuz acaba, Yaptığınız bir iş varsa bende emeğinizin karşılığını vermeden ücretsiz kullanmak isterim.
Öncelikle beni gerçekten utandırdınız.Ancak o temayı indirdiğim repoda translate gibi bir bölüm vardı ve sanırım orada sizin isminiz geçiyordu yani ben onun ücretli olduğunu bilmiyordum.Emeğe ve alınterine her zaman saygım vardır.Repo:********* umarım gereğini yaparsınız bir an önce tekrar özür dilerim utandırdınız beni.
[automerge]1572213981[/automerge]
@Berc17 uncover ayarlardan restore rootfs sekmesini açıp restore yapın işlemi 3-4 kez tekrarlayın (tüm tweaklarınız silinir) restore sonrası restore rootfs sekmesini kapatıp tekrar jb yapın
Crack repo ve tweakdan uzak durun
Teşekkür ederim şimdi deneyeceğim.

Merhabalar...
Ben appstore dan rainbowkey keyboard adinda ios klavyeye tema ve degisik effect ler yukleyen bir app kurdum. Ayni zamanda app de siz de tema yapabiliyorsunuz. Ben de gunlerdir ugrasiyorum programla ama bir turlu hareketli arkaplan yukleyemedim. Bunu gif ile de apng uzantili resimlerle de denedim bir turlu beceremedim. Hem klavye boyutunda ayarliyorum (1080x675) hem de gif ya da png resimler buluyorum. App de bu resimleri sectikten sonra hareketsiz kaliyor arkaplanda. Bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar cihazım iphone 6s ve ios sürümü 12.4 jailbreak yaptım sorunsuz kullanıyorum ancak cihazımın şarjı bittiğinde sarja takıp açıyorum ama jailbreak gitmiş oluyor sürekli uncover aracıyla jailbreak yapmak zorunda kalıyorum var mı bu konuya bir çözüm? Diğer konulara baktım ancak bulamadım umarım doğru yere sormuşumdur.

Arkadaşlar cihazım iphone 6s ve ios sürümü 12.4 jailbreak yaptım sorunsuz kullanıyorum ancak cihazımın şarjı bittiğinde sarja takıp açıyorum ama jailbreak gitmiş oluyor sürekli uncover aracıyla jailbreak yapmak zorunda kalıyorum var mı bu konuya bir çözüm? Diğer konulara baktım ancak bulamadım umarım doğru yere sormuşumdur.

Bunun çözümü yok maalesef

12.4 sürümü için denetim merkezini alttan değilde şarjın üstünden ya da sağdan/soldan çıkarabileceğimiz bir tweak bulunuyor mu?

Netflix bazı dizileri Türkiye için sınırlandırmış. VPN ile bağlanınca diziler gözüküyor ancak VPN ile bağlanıldığına dair hata verip yayınlar açılmıyor. Bunu pass etmenin bir yolu var mı tıpkı Liberty gibi.

Arkadaşlar “ekran süresi” bilgileri göstermiyor, buna sebep olan tweak hangisidir, benzer sorun yaşayan var mı

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Appadmin yüklü ancak bu uygulamayı indiremiyorum örneğin bunun için bir tweak var mı?

Ekli dosyalar

• DCDD5AE6-1D4A-4656-8162-11EC3D95446E.png
    DCDD5AE6-1D4A-4656-8162-11EC3D95446E.png
    432.1 KB · Görüntüleme: 27
Netflix bazı dizileri Türkiye için sınırlandırmış. VPN ile bağlanınca diziler gözüküyor ancak VPN ile bağlanıldığına dair hata verip yayınlar açılmıyor. Bunu pass etmenin bir yolu var mı tıpkı Liberty gibi.
Privacy Pro SmartVPN, Disconnect
Bu uygulama ile denermisin. İşe yarar mı bilmiyorum ama çok fazla özelleştirmeye sahip vpni algılayan dns leri tespit edip engelleme ihtimali olabilir

Arkadaşlar herkese iyi forumlar İOS 11.3.1 6S e netflix yüklemeye çalıştığımda şu uyarıyı alıyorum jailbreak kaybetmeden nasıl yükleyebilirim bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• 1F87DB35-1B68-406D-8A68-13F718DEAE05.jpeg
    1F87DB35-1B68-406D-8A68-13F718DEAE05.jpeg
    93.7 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar merhaba, dün itibari ile jb kaybettim elmada kaldım. Restore edip 13 e güncelledim. Fakat jb li iken uygulamaların verilerini yedek aldığımdan 5 gb a yakın bir dosya saklama alanında ‘diğer’ adı altında bulunuyor ve yer kaplıyor bunları silebilir miyim? Eğer restore etmem gerekirse telefondaki uygulamaları yedek alabilir miyim? Yoksa sıfırdan indirmem mi gerekir. Sebebi şu hücresel bağlantım var wifi olmadığından indirme yapmak istemiyorum

Arkadaşlar herkese iyi forumlar İOS 11.3.1 6S e netflix yüklemeye çalıştığımda şu uyarıyı alıyorum jailbreak kaybetmeden nasıl yükleyebilirim bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler
Appstore++ tweaki ile düşük sürümünü indirin
[automerge]1572352519[/automerge]
Pokego++ nerden indirebilirim ? ios 12.4

Arkadaşlar merhaba, dün itibari ile jb kaybettim elmada kaldım. Restore edip 13 e güncelledim. Fakat jb li iken uygulamaların verilerini yedek aldığımdan 5 gb a yakın bir dosya saklama alanında ‘diğer’ adı altında bulunuyor ve yer kaplıyor bunları silebilir miyim? Eğer restore etmem gerekirse telefondaki uygulamaları yedek alabilir miyim? Yoksa sıfırdan indirmem mi gerekir. Sebebi şu hücresel bağlantım var wifi olmadığından indirme yapmak istemiyorum
Merhaba ekranından sonra icloud yedeklemesi yuklemeniz cihazinizi pek sağlıklı kılmaz. En temizi yeni bir iphone olarak ayarlayip icloud oturumu açmanızdır. Çünkü merhaba ekranindan sonra icloud yedegi geri yuklerseniz jbli hali tekrar cihaza gelir.

Merhabalar. Mailime boyle bir posta geldi nedir ne degildir guvenemedim. Jb den dolayi kapanip acildiginda parolayi devredisi birakiyoruz surekli apple kimligiyle giris yapiyoruz ondanmi acaba dedim. Unlock account linkini tikladim site acilmadan kapattim guvenemeyip. Bilgisi olan varmi. Apple’dan gelen mailmi.
1b3c7452e34878cc433e393b69e2b5cb.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri