Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba malum ülkemizde apple pay yok bu sorunu herhangi bir tweakle yada başka bir çözüm yolu bulan varmı ?

Jailbreaklerken şu hatayı alıyoruö sebebi ne acaba ?

Ekli dosyalar

• E3261276-DB04-45C1-9C9A-CFBED37FB9FC.png
    E3261276-DB04-45C1-9C9A-CFBED37FB9FC.png
    196.2 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba. Telefonum iPhone X ve Arabistan’dan geldi. Cihazın versiyonu 12.1.4 ve jailbreak kullanıyorum. Jb uygulamasıyla facetime’ı çalıştırabilir miyim?

Teşekkürler.

cydown kullanıyorum bu tweak malware barındırıyormu bunu kullanmak doğru mu veya bunu kullandığını geliştirici farkedip etkisizleştirebiliyor mu birkaç gün sonra benden lisans satın alma mı istiycek mi ?

Rocket for Instagramda sorun yaşayan var mı? Profil yazıları ve takip ediyor seni vs yazıları boş çıkıyor.
Rocket güncelleme ile düzeldi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi günler çeviri aracında bir şeyi indirmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• 5F3F3E92-D166-4345-BFC4-D867A054EBFB.png
    5F3F3E92-D166-4345-BFC4-D867A054EBFB.png
    133.3 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar iyi günler çeviri aracında bir şeyi indirmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

İnternetinizi kontrol edin hücreselle deneyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba arkadaşlar tuş kilidini unuttuğum için 10 defa yanlış girdim ve iphone kitlendi ( 10 deneme hakkı varmış ) mecburen açabilmek için en son sürüme geçmek zorunda kaldım. daha önce 11.3.1 jailbreakliyken tss saver ile shsh2 kayıtlarını almıştım.şuan bunlar ile ios 12.1.3 geçebilir miyim ?
Lv6E3a.png

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. iphone 6S plus 64 ios 13.1.3 daha önce shsh kaydını aldıgım 11.3.1

merhaba arkadaşlar tuş kilidini unuttuğum için 10 defa yanlış girdim ve iphone kitlendi ( 10 deneme hakkı varmış ) mecburen açabilmek için en son sürüme geçmek zorunda kaldım. daha önce 11.3.1 jailbreakliyken tss saver ile shsh2 kayıtlarını almıştım.şuan bunlar ile ios 12.1.3 geçebilir miyim ?
Lv6E3a.png

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. iphone 6S plus 64 ios 13.1.3 daha önce shsh kaydını aldıgım 11.3.1

Sürüm düşüremezsiniz. Bulunduğunuz sürümde kalın ve yayınlanacak olan jb bekleyin.

Geri