Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cydia impactör le unc0ver jailbreak yapılmıyordu dün, yükleniyordu ama telefondan açılınca açilmiyordu açılıp anında kayboluyordu. şuan bi sorun varmı bilenininiz varmı ona göre jailbreak yapicam.

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.
Bu hatayı neden alıyorum

Ekli dosyalar

• 57754E7F-01E7-4E27-A4A7-5331684216A2.png
    57754E7F-01E7-4E27-A4A7-5331684216A2.png
    277.8 KB · Görüntüleme: 24
merhaba arkadaşlar,
shsh kaydı aldım telefonun,
sormak istedim resindeki gibi bu siteden TSSSAVE.1CONAN.COM...... aldım,
resimdeki gibi zip dosyası iandirdim ve içinde kladörler var...bu mu dur doğru alınmış SHSH kayıtları
saygılar

Ekli dosyalar

• shsh kayıt.jpg
    shsh kayıt.jpg
    19.6 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Teşekkür ederim
[automerge]1567751200[/automerge]
Ufak bir problem oluştu 12.4 JB den sonra,
yandex navigasyon JB aktiv iken aradığım adresi buluyor ama başlangıç yeri avrupadan yapıyor...
hata nerede ,navigasyonu sildim yeniden yükledim ama sorun aynı,
JB aktiv değil iken herşey düzgün....herhangi bir tweak ile mi çakışıyor....
saygılar

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba;

Sizce Apple Watch 4 Cellular serisi mi yoksa Garmin Fenix 5s Plus Serisi mi?

telefonda takılırken birden cihaz reboot attı jb gitti unc0vera giremiyor doğrulamıyor ayarlardan da doğrulayamıyorum şuan evde değilim telefon üzerinden yeniden nasıl jb atabilirim konulara bakmaya çalıştım ama pek anlamadım kusura bakmayın
[automerge]1567807854[/automerge]
tweakbox üzerinden yüklemiştim unc0ver ı ama şuan da yükleyemiyorum 4gden yapmaya çalıştığımdan olabilir mi?

Son düzenleme:
telefonda takılırken birden cihaz reboot attı jb gitti unc0vera giremiyor doğrulamıyor ayarlardan da doğrulayamıyorum şuan evde değilim telefon üzerinden yeniden nasıl jb atabilirim konulara bakmaya çalıştım ama pek anlamadım kusura bakmayın
[automerge]1567807854[/automerge]
tweakbox üzerinden yüklemiştim unc0ver ı ama şuan da yükleyemiyorum 4gden yapmaya çalıştığımdan olabilir mi?

Site üzerinden indirmeler çalışmıyor.
Pc üzerinden yüklemeler de çalışmıyor.

yani ne yapmam gerekiyor çözüm yok mu ??

Konuyu inceleyin.

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Pokemon Masters oyunu indiren varmı oyun açılırken ana menüye atıyor başına gelen varmı ? Jb sizde denedim açılmadı ?

Merhaba
Iphone 5’imde videolar kısmında 2 adet videom var, cihaz IOS 7.1.2 JB’li öyle duruyor, bu vide dosyalarına nasıl erşebilirim, 3tools ile, Bluetooth ile Iphone 7 ye göndereyim dedim, olmuyor.
Bende 3tools ile dosya yolunu bulayım diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AppCake ile myos ipasını kurdum ama hiç bir şekilde myos uygulamasını silemiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen

İconları toplu taşıma tweaki varmı

Tweak’e gerek yok... iconu basılı tut çek aşağıya öbür parmağınla taşıyacağın iconlara çift tıkla ve topluca taşı

Üstad onda resping atıyor önceden tıklayıp götürüyorduk iyiydi

Geri