Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba cihazıma cydia impactor ie unc0ver 3.3.7 sürümünü yüklemek istedim fakat şu sorun ile karşılaşıyorum yardım edermsiinizEkli dosyayı görüntüle 12918

tamamdır internetten baktım çözüldü :d
[automerge]1563712314[/automerge]
Cydia impactor ile 3.3.7 uncover yükledim jb attım ama cydia ya girdiğimde şu hatayı veriyor tweak yükleyemiyorum ve bastığım şeylerede girmiyor1291912920

Son düzenleme:
Tweakbox ve silzee den bir şey yükleyemiyorum ana ekranda saniyelik gözüküp siliniyor ne yapmam gerek?

Arkadaşlar herkese selam. Jailbreak konusunda çok acemiyim. Malum yaş 40 olunca bazı şeyler algılanamayabiliyor :) çocuğum yolda sıkılmasın, telefondan açtığım Videoları izleyebilsin için aracıma NGX player yüklemek için bu işi araştırdım, telefondan unc0ver indirdim, sonra Cydia çıktı, ondan da sonra uygulamayı kurdum. İlk başlarda telefonu arabadan her çıkardığımda tekrar uncoverdan jailbreak yapmak gerekiyordu, yoksa program çalışmıyordu. Sonradan biraz daha düzelmişti. Yaklaşık 1 ay kadarki şekilde kullandım. Dün tekrar denediğimde, uncoverın doğrulanması gerektiği uyarısı verdi, doğrulamaya girdiğimde de kabul etmedi. Ne yapmam gerekli, tecrübeli arkadaşlarımızdan birisi beni yönlendirebilirse, çok memnun olurum. Bu Arada telefonum 6s sürüm 12.1.2. Şimdiden çok teşekkürler

Arkadaşlar herkese selam. Jailbreak konusunda çok acemiyim. Malum yaş 40 olunca bazı şeyler algılanamayabiliyor :) çocuğum yolda sıkılmasın, telefondan açtığım Videoları izleyebilsin için aracıma NGX player yüklemek için bu işi araştırdım, telefondan unc0ver indirdim, sonra Cydia çıktı, ondan da sonra uygulamayı kurdum. İlk başlarda telefonu arabadan her çıkardığımda tekrar uncoverdan jailbreak yapmak gerekiyordu, yoksa program çalışmıyordu. Sonradan biraz daha düzelmişti. Yaklaşık 1 ay kadarki şekilde kullandım. Dün tekrar denediğimde, uncoverın doğrulanması gerektiği uyarısı verdi, doğrulamaya girdiğimde de kabul etmedi. Ne yapmam gerekli, tecrübeli arkadaşlarımızdan birisi beni yönlendirebilirse, çok memnun olurum. Bu Arada telefonum 6s sürüm 12.1.2. Şimdiden çok teşekkürler

Yüklü olan unc0ver ipa sını silin ve yeniden indirin.

Daha önce birisi doğrudan silmeyin, telefona kalıcı zarar verirsiniz, bazı önemli sistem dosyaları silinir demişti. O yüzden çekindim açıkçası. Sıkıntı olmaz derseniz yapayım. Teşekkür ederim

Daha önce birisi doğrudan silmeyin, telefona kalıcı zarar verirsiniz, bazı önemli sistem dosyaları silinir demişti. O yüzden çekindim açıkçası. Sıkıntı olmaz derseniz yapayım. Teşekkür ederim

Unc0ver jb aracını siliyorsunuz sadece sıkıntı olmaz.
Cydia nın silinmesi ve ayarlardan cihazın sıfırlanması sorun oluşturur.

Unc0ver jb aracını siliyorsunuz sadece sıkıntı olmaz.
Cydia nın silinmesi ve ayarlardan cihazın sıfırlanması sorun oluşturur.
İlginiz için çok teşekkürler, çok yardımcı oldunuz. Zannediyorum mevcut olanı sitedeki bir linkten indirmiştim, güncel link var mı bildiğiniz.
Biliyorum biraz fazla oldum ama bu sondu :)

İlginiz için çok teşekkürler, çok yardımcı oldunuz. Zannediyorum mevcut olanı sitedeki bir linkten indirmiştim, güncel link var mı bildiğiniz.
Biliyorum biraz fazla oldum ama bu sondu :)

Site üzeri indirmeler sıkıntılı önerim pc de cydia impactor kullanarak cihazınıza yükleyin.

firmware guncelleme bildirim rakamini nasil kapatabilirim acaba?
[automerge]1563812330[/automerge]

Ekli dosyalar

• 8399BE0C-5F3C-41DF-B003-020DC0A1F104.jpeg
    8399BE0C-5F3C-41DF-B003-020DC0A1F104.jpeg
    38.8 KB · Görüntüleme: 11
bea839a54b84b526af4f3fe9ea175908.jpg

Cirdock enabled yapıyorum ama geri kapanıyor bi anda oldu çözümünü bilen varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[automerge]1563812330[/automerge]

Jailbreak aktif değilken , cihaz ayarlarından tüm ayarları silerek...

Not: “İÇERİK” değil sadece Ayarlar

telefon 16 gb ,sistem 9gb gözüküyor .Icleaner la denedim 1gb filan sildi başka bi yolu var mıdır ?

Geri