Neler yeni

malesef elmada kaldı :(((( 8 plus ios 1.3.11

yunus49

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
lütfen yardım edin sabahlara kadar saatlerce ugrastım cydia kurdum sorunsuz sekılde kullanırken elmada kaldııı napmam lazım sürüm kaybetmemek içinn

Tlf dinlendir 2 saat sonra güç tuşu ve ses kısma tuşuna düzelir bende oldu yaptım sansmı ne

telfn kapanmıyorkı nasıl dınlencek
[automerge]1531079263[/automerge]
kimse bir cözum bilmiyormu yardım edecek kimse yokmu arkadaşlarr

Son düzenleme:
valla bilsem cydia yukledım sorunsuz kullanıyordum bırden tweak kurarken donmaya başladı reset attım bı kac kez sonra elmada kaldı

lockscreen mıydı neydı tam hatırlamıyorum e ne olcak sımdı kımse yardımda etmıyor anlamadım

bitti denedim dedigini olmadi yanliz bi program sayesinde dosyalara ulaştım ne silmem lazım bilsem belki düzelir

Veya orta tuş ve güç açma tuşuna bas aynı anda bebekle yeniden başlattığı zaman ses açma tuşuna basılı tut bekle sage moda geçecek

8 plusta home tuşu çalışmaz açılırken ses yüksetme tuşuna ve power tuşuna basılı tut kapansın açılırken elini power tuşundan çek ses açma basılı kalsın belki safe moda atabilir

deneyeyim tekrar denedim ama iamazing diye bi programdan tele ulaştım sistem dosyalarını göruyorum ama napmam lazım bılmıyorum

Bilgin olsun diye söylüyorum. Cihaz Jailbreak'li değilken, sistem dosyalarına tam anlamıyla erişemezsin. Telefonu kapatıp, tekrar açtığın için de Jailbreak gitti ve root dosyalarına erişemeyecektir. Şu an gördüğün dosyalar büyük ihtimalle, telefonun içindeki resimler. DCIM klasörünü masaüstüne kopyalayarak, en azından resimlerini kurtarabilirsin.

güncelliyorum artık yapcak bişey yok shs almıştım ama sımdı onuda kurmak herhalde zordur

bende güncelleme indiriyorum son sanıyeler ama shs aldım 1,311 deyken faydası olurmu?

Kardeşim aynı mevzu bende oldu power ve ses kısma tuşlarına ikisini birde 10 sn gibi zaman bastım tlf kapandı açtım düzeldi

olmadı defalarca denedım guncelledım artık shs kaydı almıştım ordan cözmeye calısıcam

Geri