gokmenecer VelenzA Administrator 9 Tem 2018 #26 11.4 e güncellediyseniz boşuna uğraşmayın. shsh dosyalarınız o sürümde çalışmayacaktır.
yunus49 Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Tem 2018 #27 gokmenecer: 11.4 e güncellediyseniz boşuna uğraşmayın. shsh dosyalarınız o sürümde çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla ... çalişmasi için napmam lazım yolu yokmu boşunamı aldık :(
gokmenecer: 11.4 e güncellediyseniz boşuna uğraşmayın. shsh dosyalarınız o sürümde çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla ... çalişmasi için napmam lazım yolu yokmu boşunamı aldık :(
gokmenecer VelenzA Administrator 9 Tem 2018 #28 maalesef.. nonce aracında kullanılan açık 11.4 de kapandığından kullanamazsınız
yunus49 Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Tem 2018 #29 gokmenecer: maalesef.. nonce aracında kullanılan açık 11.4 de kapandığından kullanamazsınız Genişletmek için tıkla ... çok kötü oldu :( bende senın paylaştıgın shsh konusunu denıyordum suanda ındırdım herseyi
gokmenecer: maalesef.. nonce aracında kullanılan açık 11.4 de kapandığından kullanamazsınız Genişletmek için tıkla ... çok kötü oldu :( bende senın paylaştıgın shsh konusunu denıyordum suanda ındırdım herseyi
tahsinov Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Tem 2018 #30 Merhaba ben 6s 11.3.1 kullaniyorum. jb yapmadan önce bu yedegi almam isime yarar mi?
gokmenecer VelenzA Administrator 9 Tem 2018 #31 tahsinov: Merhaba ben 6s 11.3.1 kullaniyorum. jb yapmadan önce bu yedegi almam isime yarar mi? Genişletmek için tıkla ... hayır yaramaz
tahsinov: Merhaba ben 6s 11.3.1 kullaniyorum. jb yapmadan önce bu yedegi almam isime yarar mi? Genişletmek için tıkla ... hayır yaramaz