Baktığımda ASUS donanım olarak daha güçlü gözüküyor, her iki cihazda da hem Windows hem de macOS işletim sistemini kullanabilirsiniz. sonuç olarak APPLE'nin bir marka değeri var ve fiyatına yansımış, öte yandan ASUS da donanım olarak daha güçlü ve fiyatı uygun. Alışkanlıklarınız macOS'tan yana ise Apple alın. Normalde Windows kullanıcısı iseniz ve macOS'u mecbur kaldığınız bazı işlerde kullanıyorsanız kesinlikle ASUS alın.
Bende linkteki cihazın Touch Bar'sız modeli var, 1 ay önce aldım Teknosa indiriminden. Yıllardır da Mac kullanırım. İhtiyacınıza göre yapacağınız bir seçim. İşte veya öğrencilikte kullanmak için prodüktivite ağırlıklı bir cihaz arıyorsanız MacBook tabiki. Ama oyun oynamak vs olmadan yapamam derseniz Asus. Windows'un; cihazları naçizane daha ucuz olduğu ve herkes tarafından bir şekilde ulaşılabilirliği, haliyle oyun sektörünün de o tarafa yönelik çalışıyor olması haricinde bir getirisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Jailbreak kaldırmak için, cihazı ayarlardan sıfırlamak yanlış bir yöntemdir. Her aracın kendine özgü olanJailbreak Kaldırmayöntemini kullanın.
Developer hesabı ile imzalanan Jailbreak(IPA) araçları, siz cihazınızdan kaldırmadığınız sürece normal bir uygulama gibi kalır.
iCleaner Pro yardımıyla tweaks ayar dosyasını sildiğinizde Tweak ilk kez kurulmuş gibi sıfırlanır. Tweaks ayarlarının yanlış yapılandırılmasında can kurtarıcıdır