Neler yeni

MacBook Pro 13.3 mü Asus Zenbook 14 mü?

blackonder

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Katılım
14 Eyl 2018
Mesaj
78
Cihaz
iPhone XS Max
Arkadaşlar MacBook Pro 13.3 2019 mu
Yoksa Asus Zenbook 14 mü?
 

anmac12

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Katılım
18 Haz 2019
Mesaj
26
Cihaz
iPhone SE
hangi isletim sistemini kullanacaginiza bagli ama asus zenbook alinabilir ilerde eger isterseniz hackintosh yukleyebilirsiniz
 

pincirs

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
17 Ocak 2018
Mesaj
533
Cihaz
iPhone 8
Arkadaşlar MacBook Pro 13.3 2019 mu
Yoksa Asus Zenbook 14 mü?
Baktığımda ASUS donanım olarak daha güçlü gözüküyor, her iki cihazda da hem Windows hem de macOS işletim sistemini kullanabilirsiniz. sonuç olarak APPLE'nin bir marka değeri var ve fiyatına yansımış, öte yandan ASUS da donanım olarak daha güçlü ve fiyatı uygun. Alışkanlıklarınız macOS'tan yana ise Apple alın. Normalde Windows kullanıcısı iseniz ve macOS'u mecbur kaldığınız bazı işlerde kullanıyorsanız kesinlikle ASUS alın.
 
Son düzenleme:

oguz

chflags hidden
Katkıda Bulunan
Katılım
11 Ocak 2018
Mesaj
502
Cihaz
iPhone 6S
Bende linkteki cihazın Touch Bar'sız modeli var, 1 ay önce aldım Teknosa indiriminden. Yıllardır da Mac kullanırım. İhtiyacınıza göre yapacağınız bir seçim. İşte veya öğrencilikte kullanmak için prodüktivite ağırlıklı bir cihaz arıyorsanız MacBook tabiki. Ama oyun oynamak vs olmadan yapamam derseniz Asus. Windows'un; cihazları naçizane daha ucuz olduğu ve herkes tarafından bir şekilde ulaşılabilirliği, haliyle oyun sektörünün de o tarafa yönelik çalışıyor olması haricinde bir getirisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. :razz:

Bu arada;
Mac'te Windows'u kurup kullanmak > Windows'ta Mac'i kurup kullanmak :eusa_whistle:
 
Son düzenleme:
Tips
Tips
Üst Alt