Neler yeni

Tweak LockPlus Pro

@rramazannd hocam bildirimler geldiğinde saat kısmı kayboluyor hangi ayarları yapmalıyım?
Eğer ayarlarıyla alakalı bir değişiklik yapmadıysan Cleaner üzerinden öncelikle tüm tweakleri devre dışı bırakıp lockplus aktif olacak şekilde ayarlayın, o şekide bildirim gelince saat kayboluyor mu kontrol edin.

Eğer ayarlarıyla alakalı bir değişiklik yapmadıysan Cleaner üzerinden öncelikle tüm tweakleri devre dışı bırakıp lockplus aktif olacak şekilde ayarlayın, o şekide bildirim gelince saat kayboluyor mu kontrol edin.
Sadece lock plus kuruluyken bu hatayı verdi yeni jb yaptım.Ayarları düzeltmek için 1-2 değişiklik denedim bildirim gelince stok saat görünüyordu onu kapattım şuan saat çıkmıyor

sadece locplus etkinken sorunu yaşıyorsan ayarlarda bütün ayarları devredışı bırak olmazsa cydiadan tekrar kur
Yok hocam saat dediğim lockpluspro nun saati...Stok saati kapatmazsam görünüyor.Lockplusu yeniden kurdum ama saat yine aynı şekilde bildirim gelince kapanıyor yada ayarlardan açarsam stok saat görünüyor.Lock plusun TEMA’larını kullanırken saat kısmı bildirim gelince görünmüyor

Yok hocam saat dediğim lockpluspro nun saati...Stok saati kapatmazsam görünüyor.Lockplusu yeniden kurdum ama saat yine aynı şekilde bildirim gelince kapanıyor yada ayarlardan açarsam stok saat görünüyor.Lock plusun TEMA’larını kullanırken saat kısmı bildirim gelince görünmüyor
akşam müsait olunca bi kontrol ederım olur mu ?

@serif61 @hearven12 valla ben 5 dolara aldım 10 dolar olsa da alırdım.İlk olarak yüklediğim tweak hep lock plus produr.Çeşit çeşit tema olması çok iyi sıkıldıkça değiştiriyor insan.Telefon yenilenmiş gibi oluyor:)

@serif61 @hearven12 valla ben 5 dolara aldım 10 dolar olsa da alırdım.İlk olarak yüklediğim tweak hep lock plus produr.Çeşit çeşit tema olması çok iyi sıkıldıkça değiştiriyor insan.Telefon yenilenmiş gibi oluyor:)

eff5a62d35add341c7dfaa03689c5c31.jpg

5 kuruş vermedim bilgine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@serif61 zevk meselesi ben widgetları beğenmiyorum kilit ekranında basit kalıyor

Ekli dosyalar

• 49E2D9EF-1840-41E4-B119-8C53FBE82000.jpeg
    49E2D9EF-1840-41E4-B119-8C53FBE82000.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 50
@serif61 zevk meselesi ben widgetları beğenmiyorum kilit ekranında basit kalıyor

Dostum zaten bende lockplus pro kullanıyorum ama aradaki dark sen para verdin ben vermedim

Zamanında bende vermiştim para ama şu an vermedim

Dostum zaten bende lockplus pro kullanıyorum ama aradaki dark sen para verdin ben vermedim

Zamanında bende vermiştim para ama şu an vermedim

Ücret ödemeden nasıl yaptın üstad onu merak ediyorum

Arkadaşlar iOS 11 kullanıyorum lockplus pro yükledim ama çalışmıyor benim cihazda lockhtml yok onu kuramıyorum

Bende ios 11 jb kullanicisiyim lockplus pro kullaniyorum lisanslı çalişiyor
Lisanlı kullanıyorum ama bir türlü aktif olmuyor yani kilit ekranın da aşagı doğru çektiğinde hiç birşey olmuyor
[automerge]1531607816[/automerge]
Arkadaşlar iOS 11 kullanıyorum lockplus pro yükledim ama çalışmıyor benim cihazda lockhtml yok onu kuramıyorum
Sorun çözüldü ayarlarından kaynaklanıyormuş

Son düzenleme:
Geri