liberty ile giriyor şimdi denedimEkli dosyayı görüntüle 6426
İstanbulkart uygulamasına giremiyorum, banka uygulamarında sorun yok ama bu uygulamaya girmiyor var mı aynı sorunu yaşayan
liberty ile giriyor şimdi denedimEkli dosyayı görüntüle 6426
İstanbulkart uygulamasına giremiyorum, banka uygulamarında sorun yok ama bu uygulamaya girmiyor var mı aynı sorunu yaşayan
evetLiberty'den aktifleştirdiniz mi?
Neden sileoda kurulamıyor tweak arkadaşlar güvenilmeyen vs tarzı yazı geliyor
Aynı anda kullanılabiliyormuyuz kardeş
Yok olmuyor aynı hatayı veriyor zebra dada :(
Zebradan yükleniyor kardeş orda sorun yok ayarlarda preference bundle for cydia hatası çıkıyor
Normalde jbli telefonda pubg açılır açılmaz kapanıyordu bu tweakle işimizi görüyorduk ama 13.3 sürümdeyim oyuna da giriyorum ama oyunlarda sürekli 10 dklık ban yemeye başladım. Oyun yine de jb yi algılıyor. Bunu jb yi kaldırarak test ettim.
Normalde jbli telefonda pubg açılır açılmaz kapanıyordu bu tweakle işimizi görüyorduk ama 13.3 sürümdeyim oyuna da giriyorum ama oyunlarda sürekli 10 dklık ban yemeye başladım. Oyun yine de jb yi algılıyor. Bunu jb yi kaldırarak test ettim.
BU TWEAK İSMİ NE ? Emeğinize sağlık![]()
bunu dene
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BU TWEAK İSMİ NE ? Emeğinize sağlık
Ne gibi bir sorun yaşadın? Ben 10 dklık ban yiyordum. Ayrıca ios sürümün ve kullandığın jb hangisi öğrenebilir miyim?A-bypass tweak ini kullan bende Liberty ile pubg de sorun yaşadım A-bypass sorunsuz bende
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi