Neler yeni

Tweak Liberty

murat

JailbreakTR
Administrator
Banka Uygulamalarının Verdiği Jailbreak Hatasına Son!

IMG_0554.JPG

Jailbreakli cihazlarda banka uygulamalarının verdiği uyarıyı ortadan kaldırmak için bu tweaki kurmanız yeterli.

Tweak: Liberty Lite

Repo:
Adresi elle cydia ya ekleyiniz.

IMG_0555.JPG

Uygulamayı yükledikten sonra, Ayarlar/Libertye giderek Enable Liberty seçeneğini aktifleştirin.

Block Jailbreak Detection seçeneğine tıklayarak uyarının kaldırılması istediğiniz uygulamayı işaretleyin.

IMG_0556.JPG

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bende çalışıyor süper. işbank uygulamasında havale yap deyince "güvenlik nedeniyle işleminiz yapılamıyor" diyordu. çık uygulamaya tekrar gir ve iki saat iban vs yaz ugraştırıyordu. şimdi sorun sıkıntı kalmadı. Teşekkürler.

Geliştirici: Ryley’s
Official Source :

@Hbasdereli tweak ücretsiz. Çok talep gelmedikçe cracklı tweak eklemiyoruz ve tavsiye de etmiyoruz. Eklesek bile testleri yapıp öyle veririz. Tweakte sorun yok yükleyebilirsin.

Merhaba.
Programı yükledim, yazdığınız işlemleri uyguladım ama Mobildeniz (Denizbank) Jailbreak uygulanmıştır hatası veriyor.
Bilginize.

Merhaba.
Programı yükledim, yazdığınız işlemleri uyguladım ama Mobildeniz (Denizbank) Jailbreak uygulanmıştır hatası veriyor.
Bilginize.

0.1.18 versiyonu silip 0.2.0 versiyonu Xarold reposundan deneyin oluyormu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Telefonu jailbreak yaptıktan sonra ykb ve garanti uygulamalarına göz id ile giriş yapamıyorum, resimdeki hatayı veriyor. Jailbreak öncesi kullanıyordum. Bu tweaki yüklesem acaba düzelirmi.. Girişte jailbreak uyarısını ilk başlarda veriyordu ama artık girişte uyarıda vermiyorlar. Uygulamaları silip yeniden kurdum aynı. İp6 ios 11.0.1
8899780fd34a1d3487e6dbd925d7b010.jpg

İyi akşamlar. E-Nabız programıda çalışmıyor. Çözüm nedir acaba?

Son düzenleme:
Aynı sorun devam ediyor.
İyi akşamlar.
burdan liberty lite tweak kur sorun çözülüyor aynısı benimde başıöa geldi bu şekilde çözdüm

Kardeşim sana çok teşekkür ederim.. Yukarda bahsettiğim göz-id ile giriş artık çalışıyor. Hem çalışıyor hemde artık diğer engel olamadığı banka uygulamalarıda jailbreak uyarısı vermiyor. Üstelik eski tanımlı göz taramalarımı tanıdı. Lite sürümü ile çözüldü

Peki ya pegasus a karşı bir çözüm var mı arkadaşlar ?

Ekli dosyalar

• IMG_1374.PNG
    IMG_1374.PNG
    52 KB · Görüntüleme: 37
seçtim gene olmadı
[automerge]1531084497[/automerge]
aktif et diye bişy yok zaten aktif bende bankaları seçtim çıktım uygulamaya giriyorum jailbreak uyarısı alıyorum

5FD12DD3-AF67-4EEF-9167-3242F4509481.png

İstanbulkart uygulamasına giremiyorum, banka uygulamarında sorun yok ama bu uygulamaya girmiyor var mı aynı sorunu yaşayan

Geri