Evet kurulucydown kurulu mu ?
Evet kurulu
Benimde aklıma o geldi silip güncellemeyi kontrol ettim başarısız dedi onla ilgili değil gibi sankiUncover jb aracının ios yazılım güncelleme engelleme tweakı
Reklam engelleme ile ilgili bi tweak kullanmıyorum telefon acayip hızlı şarj tüketiyordu ve sık sık resping yapıyordu icleanerdan bütün mavi olan tweakleri kapattım telefon hızlandı ve şarj normale döndü deneme yanılma ile letmeblock u keşfettim en sonunda letmeblock u siliyorum telefon gayet stabil şarj gayet iyi derken aniden kasılma yavaşlama oluyor ve resping oluyor bi bakıyorum letmeblock tekrar yüklenmiş ve aktif@Turgut15 o tweak, reklam engelleme tweak’lerinin düzgün çalışabilmesi için gerekli. Reklam engelleme tweak kullanmıyorsan silebilirsin. Her Jb yaptığında tekrar yüklenir. Respring sorununun ondan kaynaklandığını zannetmiyorum
Kenan___
Crackli tweakin var mı ?Reklam engelleme ile ilgili bi tweak kullanmıyorum telefon acayip hızlı şarj tüketiyordu ve sık sık resping yapıyordu icleanerdan bütün mavi olan tweakleri kapattım telefon hızlandı ve şarj normale döndü deneme yanılma ile letmeblock u keşfettim en sonunda letmeblock u siliyorum telefon gayet stabil şarj gayet iyi derken aniden kasılma yavaşlama oluyor ve resping oluyor bi bakıyorum letmeblock tekrar yüklenmiş ve aktif
Var cracli bi kaç tweakCrackli tweakin var mı ?
onlar kaynaklanıyor olabilir kurulu crackli tweaklerini kaldırmayı dener misin ?Var cracli bi kaç tweak
Var cracli bi kaç tweak
Unc0ver b50 yi çıkart dedim ve letmeblock içinde gömülüymüş tam olarak ne işe yarıyor acaba
Tamam dostum sildim şuanda bi sıkıntı yok her jb yaptığımda yükleniyor bende tekrar sileceğim artık yardımlarınız içinde çok teşekkürler gecenin bi yarısı allah razı olsunBir kaç mesaj önce söyledim, Reklam Engelleme tweak’leri için gerekli olan bir tweak.
Kenan___
arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu tweak nedir ne işe yarar ben yüklemeden kendisi yükleniyor siliyor kendiliğinden gene yükleniyor yüklenince ara kasma oluyor cihaz durduk yere resping yapmaya başlıyor
Bu tweak jb yapınca otomatik yüklenmiş oluyor , Yaptığı iş ise uygulamalarda JB uyarısı almamak içindir yanlış hatırlamıyorsam mesela banka uygulamalarının Cihazınız JB’lidir falan
![]()
Yanlış hatırlıyorsun. Bu tweak Reklam engelleme Tweaklerinin düzgün çalışması için gerekli olan bir tweak.
Kenan___
@by.erkans e-nabız yükleyip dener misin ?
https://itunes.apple.com/tr/app/e-nabız/id980446169?l=tr&mt=8
Kenan___
Haklıymışsınız peki bu engeli aşmak için bi tweak varmı?![]()
Bu tweak Hangi repodan indiriliyor , ?
Aramalarda bende bulmuyor sileo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Unc0ver jb aracı ile otomatik yükleniyor.
A12 ler icin Cydia olmadigi icin ben Sileo kullaniyorum suan
IPhone Xr 12.1.1
A12 ler icin Cydia olmadigi icin ben Sileo kullaniyorum suan
IPhone Xr 12.1.1