Neler yeni

Tweak Kodi-iOS (32&64-bit)

Turkvod da şuan iptv de bein sport izleye bilen var mı??
[automerge]1552579150[/automerge]
Bein ve tivibu izlemek istediğimde maçlar için her ip adresi 10 dk ücretsiz izleye bilirsiniz uyarısı çıkıyor. Bu iptv verenlerde hayrına vermiyor demek ki yine bi ücret ödemek zorundayız maç yayınları şuan paket durumunda..

Son düzenleme:
hallettim ama turkvod ekledikten sonra ağ bulunamadı uyarısı veriyor wifi bağlı olmak gerekir mi ?

1addb2e99953d1cc5834463c55cb0383.jpg

Bu bende geçilmiyor buraya kadar herşey anlatılan gibi

Turkvod da şuan iptv de bein sport izleye bilen var mı??
[automerge]1552579150[/automerge]
Bein ve tivibu izlemek istediğimde maçlar için her ip adresi 10 dk ücretsiz izleye bilirsiniz uyarısı çıkıyor. Bu iptv verenlerde hayrına vermiyor demek ki yine bi ücret ödemek zorundayız maç yayınları şuan paket durumunda..

Konunun içinde bir mesajda orhan tv reposu paylaşılmış kodi için ben ordan bütün maçları izleyebiliyorum kesintisiz. Turkvod değilde orhan tvyi deneyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konunun içinde bir mesajda orhan tv reposu paylaşılmış kodi için ben ordan bütün maçları izleyebiliyorum kesintisiz. Turkvod değilde orhan tvyi deneyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göremedim rica etsem yazarmısınız

@ramazandemiral çok saol kardeşim güzel anladım oldu. Dediklerini yapınca sorunsuz bir şekilde hem pc ye hemde telefonuma kurdum. İki sorum olacak cevaplarsan sevinirim.
1-jb olmayan iPhone kurabilirmiyim
2-vpn kullanmalımıyız.

Teşekkür ederim.

Rica etsem bein sport’da süperlig maçı izlemek için hangi kaynağı eklicem bi yardımcı olun gözünüzü sevim

Geri