Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Heralde tweak çakışması oldu ve telefonum tutarsız çalışıyor. Fakat hangi tweakten dolayı sorun yaşıyorum bilmiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım

Son yüklediğin tweakı sil, filzadan ismi ile arat ve çıkanları sil.
İkinci bir seçenek icleaner dan cydia substrate eklentilerinden tweakları sıra ile pasif ederek sorunlu tweakı bulabilirsin.

Bu hatayı alıyorum.

17f51216a3c362cf74dd1f214f79ef73.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ReProvision varsa uncover ipasını ona tanımla indir kur

Tamam sertifika sıfırlanmış uncover ipa impactor a attığında kurması gerek

İcon uyumsuzluğu sebiyle Anemone temaları bulmakta zorlanıyorum. Bütün yüklü uygulama iconlarını yekpare kaplayan icon uyumsuzluğu sorunu olmayan temaları nereden bulabilirim

İcon uyumsuzluğu sebiyle Anemone temaları bulmakta zorlanıyorum. Bütün yüklü uygulama iconlarını yekpare kaplayan icon uyumsuzluğu sorunu olmayan temaları nereden bulabilirim

Bulamazsiniz Photoshop ile kendiniz yapmaniz lazim eksik olnalari temalari encok kullanilan uygulamalarin iconlarini yapiyorlar temalarin içinde dogal olarak bizim sahibinden banka uygulamalari falan filan uyumsuz kaliyor

Baska hesapla apple iki aşamalı dogrulama kodu istedigi icin sıkıntı veriyor eski hesap varsa oyle deneyin veya yeni sifirdan apple icolud adresi alip yapin problem çözülecektir

Çok teşekkürler doğru bilgilerin için .

Bu hatanın nedeni ne olabilir . Repoyu silemiyorum.

51833ede3d93738000d03db7ddd78659.jpg

Herkese selamlar aranıza yeni katıldım. iPhone 6S 12.2 kullanıyorum Jailbreak'e geçmeye karar verdim. Hangisini önerirsiniz? Bir de önerdiğiniz jailbreak için geri kaldırma işlemi pratik mi belirtirseniz sevinirim :)

Herkese selamlar aranıza yeni katıldım. iPhone 6S kullanıyorum Jailbreak'e geçmeye karar verdim. Hangisini önerirsiniz? Bir de önerdiğiniz jailbreak için geri kaldırma işlemi pratik mi belirtirseniz sevinirim :)

Sürüm nedir

Geri