Hocam enable jailbreaktan sonra 2/3 olup respring ekranına geçince donuyor siyah ekran kalıyor bende hard reset atmak zorunda kalıyorum
Uygulama uyarı verir jailbreakli cihaz güvensizdir uygulama açılamaz vs vs diye ama sitede bu uyarıyı kaldıran ve uygulamanın açılmasının önünü açan tweak ver ben uzun zaman jbli cihazda banka uygulaması kullandım sıfır sorunselamalar jailbreak herhangi bir bankacılık uygulamasında sorun yaratabilir mi, giriş yapılamama, uygulamanın çalışmaması vs.?
teşekkürler
ilginize teşekkürlerUygulama uyarı verir jailbreakli cihaz güvensizdir uygulama açılamaz vs vs diye ama sitede bu uyarıyı kaldıran ve uygulamanın açılmasının önünü açan tweak ver ben uzun zaman jbli cihazda banka uygulaması kullandım sıfır sorun
rica ederimilginize teşekkürler
Bırakın artık serbest..
Bırakın artık serbest..
(İp6s)11.4 versiyonundayım,12.1.1 e guncellemeli miyim?!
bankaların app ları hata veriyor anlıyor cihazın jb li olduğunu güvenlik açığı olarak görüyorselamalar jailbreak herhangi bir bankacılık uygulamasında sorun yaratabilir mi, giriş yapılamama, uygulamanın çalışmaması vs.?
teşekkürler
Eski jb'li ios 11.3.1 kullancısı olarak, 3-4 hafta jailbreaksiz kalmaya ios 12 için değer diye düşünüyorum :zlumi:
bankaların app ları hata veriyor anlıyor cihazın jb li olduğunu güvenlik açığı olarak görüyor
[automerge]1548789838[/automerge]
o birkaç hafta değin 1 yıla yakın zaman olmasın ???
Jailbreakli günler yaklaşıyor sanki
Bunların vardır bi bilidkleri yoksa böyle şeyleri kolay kolay paylaşmaz.
iOS 12’ye geçen aklıma tüküreyim.