Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Son açıklama
276dfb74dc91e4efbe4c36979cc535c2.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Electra dosya sisteminde hasar varsa çalışmayacak. Eğer kullandığınız araç varsa FutureRestore kullanın.

daebbd073839310c43445d28054b4852.png

JailbreakTR

Eksik/tamamlanmamış jailbreak kullanmamak için uyarıldınız. Electra herhangi bir çatışmayı tespit ederse, çalışmaz.

Electra çatışmaları tespit edebilir ve gerçekten küçükse ve dosya sisteminizi karıştırmazsa çözebilir. Ancak, sorun yaşanırsa, cihazı Jailbreak/kırma işleminı reddeder.

Hayır, Houdini Electra ile çatışmamalı.

Konu açılmadan jb yapmak istemiyorum. Onun için en son ben yapacağım ve ilk olacak acelem yok. Yanlış birşey yapmak istemiyorum. 😊
Birşey yokki önemli olan jb yaptıktan sonda nasıl kullacağın, bu
siteden indirip cydia impactorla telefona yüklemek olacak cydia impactor kullanmak içinse apple hesabına web sitesinden giriş yapıp uygulamaya özgü parola oluştur diyip kodu kopyalamanız lazım. Sonrası kolay kodu biryere kaydedin ama

Eksik/tamamlanmamış jailbreak kullanmamak için uyarıldınız. Electra herhangi bir çatışmayı tespit ederse, çalışmaz.

Electra çatışmaları tespit edebilir ve gerçekten küçükse ve dosya sisteminizi karıştırmazsa çözebilir. Ancak, sorun yaşanırsa, cihazı Jailbreak/kırma işleminı reddeder.

Hayır, Houdini Electra ile çatışmamalı.

Houdini kullanan sıkıntıda mı şimdi
[automerge]1530731654[/automerge]
Öyleyse nolur yardım edin beta vb bie şeye geçelim kafayı yerim

Bu sürüm yükseltenleri anlamıyorum neden yükseltiyorlar jailbreak geleceğini bilsem 1 senede beklerim şimdi sürüm düşür bakim nasıl düşürücen

Arkadaslar dogru olur mu bilmiyorum da birinizin numarasini almam mumkun mudur jbden anlayan jb yapmayi bilmiyorum birinin adim adim anlatmasi gerekicek jb geldiginde yeri ve zamani mi bilmiyorum degilse de kusura bakmayin.

Arkadaslar dogru olur mu bilmiyorum da birinizin numarasini almam mumkun mudur jbden anlayan jb yapmayi bilmiyorum birinin adim adim anlatmasi gerekicek jb geldiginde yeri ve zamani mi bilmiyorum degilse de kusura bakmayin.

dostum geldiği gün zaten buraya post atılacak merak etme.

Geri