Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Arkadaşlar neden untethered çıkmıyor eskisi gibi.
Untethered olsa tadından yenmez valla.
untethered için çok daha faarklı işlemler ve sistem açığı gerekli.. Eskiden untethered için kullanılan açıklar da artık kapandığından şu anda çok ama çok zor untethered ;)

Untethered olmadığı için yeniden başlatmada jailbreak gidecek değil mi?
Aynen ama telefonu başlattığında tekrardan jailbreak i aktifleştirerek kaldığın yerde kullanıma devam edebilirsin.

untethered için çok daha faarklı işlemler ve sistem açığı gerekli.. Eskiden untethered için kullanılan açıklar da artık kapandığından şu anda çok ama çok zor untethered ;)

Aynen ama telefonu başlattığında tekrardan jailbreak i aktifleştirerek kaldığın yerde kullanıma devam edebilirsin.
Ooo çok iyi bir sıkıntı olmaz o zaman. Her seferinde yeniden PC üzerinde JB işlemleri yapılacak sanıyordum.

Ooo çok iyi bir sıkıntı olmaz o zaman. Her seferinde yeniden PC üzerinde JB işlemleri yapılacak sanıyordum.
yok haftada 1 pc den yüklemen gerek.. Extender 11.3.1 de sorunsuz çalışırsa ona da gerek kalmaz.. pc den yapacağın işlemi telefon üzerinden yaparsın.. pc ye gerek kalmaz ;)

1920x1080 varsa ekrana çok güzel oturur ;)
Elde bu var sadece :D

Uyarı

Sakin

Ya hocam ilk olarak tavsiyem Şu hemen yüklemeyin.
Biliyorum bir çoğumuz aylardır { belki 1 yıldır} bekliyor fakat her şekilde ilk sürümlerde buglar olabilir ve bu buglar Elmada kalmanıza sebeb olabilir o yüzden lütfen bir güncelleme bekleyin {en az}

Pc olmadan yükleecek olan arkadaşlar en güveniliri panda helperden yüklesin jailbreak ipalarında üzerinde oynama yapmadan 1 yıl serftikalı paylaşıyorlar.

İlk sürümlerde bazen cihaza gerçekten ciddi sıkıntılar verebilirsiniz Elmada kalmasanız bile 👍
[automerge]1530702877[/automerge]
Pc olmadan yükleecek olan arkadaşlar en güveniliri panda helperden yüklesin jailbreak ipalarında üzerinde oynama yapmadan 1 yıl serftikalı paylaşıyorlar.
Hocam kendi adıma konuşuyorum {Dikkat}
Benim iPhone 5 hiç bir şekilde ne ipabox ne tutu nede panda h3lix ile Jailbreak yapamadım her seferinde uicache hatası veriyordu
Fakat appvalleyden indirdiğim zaman hiç bir problem olmadan jailbreakledim.
İsteyenlere özel web sürümü :

Bu ne diyor ne yayınlanmış ben anlamdım anlayan biri anlatır mı bir zahmet

70e8c64a66222cdfd7034960f2802964.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şey sormak istiyorum şimdi çoğu kişi 11.3.1 sürümünde fakat ben çok geç kaldığım için 11.3.1 beta 6 ya kadar indirebildim . Muhtemelen ben de jailbreak yapabilecem fakat forumda şunu duydum betaların belirli süreleri varmış daha sonra otomatik güncelleniyormuş üst sürümlere . Bu süre ne kadar sürüyor bir ortalama verecek olan var mı ya da tahmini ? Diğeri ise bu güncellemeyi engellemenin bir yolu var mı ? Tekrardan jailbreak'ten olmak istemiyorum

Geri